Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ali katera potrebuje ?

Ali katera potrebuje ?

Jutri se odpravljam čez mejo, pa me zanima, ker je bilo predčasom veliko govora o ‘špeclih’, ali katera potrebuje cedilo za ‘špecle’ ?

Pa še ena sobralka je spraševala po jedilnih barvah…..?

Drugače vam pa želim en lep dan….pa čim manj dežja ?

Zivjo, mene zanima kako je s temi jedilnimi barvami – ali so to barve, ki obarvajo smetano? Ce jih poznas, kako je pakirano, kolicinsko in cenovno?

Pa se to, iz kje si?

Lahko mi pises na e-mail: kamy@email.si

lp, Kira

Ojla…. tudi jst bi mela jedilne barve……če lahko prosim.

Kam kontaktiram?

lep pozdrav

sonči

Petek 2.04. se dobimo na srečanju in tam prinesem…..
Barve se dobijo v osnovah v kompletu ali pa posamezno v vrečkicah kot barva za pirhe…..obstajajo gozdna zelena, kamin rdeča, jagodna rdeča, sončno rumena, svetlo zelena, modra, viola…………..količina je cca. 1 gram……malo a imaš kar za lep čas, ………..ker ima velik efekt v barvi že mala količina….te barve stanejo med 0.5 eur do 1 EUR, sem malce pozabila……….komplet je pa cca. 4-5 EUR…..

Zivjo, jest bi potem narocila komplet barv, pa ce ne pridem na srecanje, se pa dogovoriva drugace!

Hvala, lp

Ni panike……

Kroki, ali lahko tudi jaz en komplet barv? Na srečanje pridem.
Hvala in lep pozdrav, Mimi

Kroki, pravkar sem prebrala tvojo idejo, da bi špecle naredili na srečanju. Jaz sem zelo za. Pravzaprav te prosim, da mi prineseš tudi cedilo, če si se tako prijazno ponudila. Hvala, Mimi

Kje v tujini (najbliše ob državni meji) se da kupiti ta cedila?

V vsaki trgovini, žal sem vaša sporočila prebrala prepozno in imam samo en komplet barv seboj…….in to za Kiro….

Kroki, kakor si rekla, ni panike… Bila je samo ideja, ne barv ne cedila zares in takoj ne potrebujem. Bo že ob kakšni drugi priliki. Bolj se veselim tvojih špeclov na srečanju.
Lp Mimi

Lahko se zgodi, da bom šla v kratkem, bom ti z veseljem prinesla, sploh ni problema,…….se zmenimo na srečanju…………

🙂 hvala kroki

kje bi se lahko dobile, a si iz ljubljane, mislim da mi ne bo uspelo priti na srecanje, lahko me kontaktiras na e-mail

lp, Kira

Kira iz Kamnika in mi je Ljubljana na dosegu roke…….če ne pa obstaja pošta…..bom pa drugače v petek na srečanju….

MimiNovak, tudi zate imam cedilo za špecle in ga prinesem seboj na srečanje, barv žal nisem dobila….

Hvala, se vidimo. Mimi

Ej , Mimi komaj čakam, da te spoznam, sploh po tem ko si mi tako prijazno poslala zbirko receptov na email. LP

Joj ne, mi bo nerodno…

Kroki…..kdaj, kje…..za vikend me pa ni doma, danes končam po 16h

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close