Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ali katera dobro pozna London?

Ali katera dobro pozna London?

Oj punce,

zanima me sledeče:

– na katerem koncu Londona je najbolje rezervirati hotel?
– rada bi varianto, da bi lahko čimveč prečesali peš
– mogoče kakšen namig za hotel

Malo iščem po netu, pa je ful variant: Kensington, Hyde park, Notting Hill itd itd… pa ne vem kje je najboljše izhodišče

Če je katera tako dobra, da navrže par podatkov ji bom zelo hvaležna.

LP

Oj, tudi mi se odpravljamo v London in smo rezervirali hotel blizu Victoria station, ki je čisto v centru. Hotele pa iščem na booking.com, kjer najdeš najdražje do cenejših, imamo zelo dobre izkušnje s temi rezervacijami.

lp

Citadines hotel na Trafalgar Squaru je bil za nas super varianta, čisto zraven metro postaje, peš pa do palače, parlamenta, London eya pa še kam.

Tudi jaz sem rezervirala oz. že plačala b&b pri Victoria Station. Okoli 30€/noč/osebo z angleškim zajtrkom.

Mi gemo v London na potep med zimskimi počitnicami. Rezervirala sem Londonhousehote blizu hyde parka. Upam, da bo v redu. Ima kdo kakšno info? Gremo pa za dve noči. Z dvema otrokoma. Komaj čakam…

Mi smo pa bili v enem hotelu blizu Victoria station in je super. Jaz sem sla pes kar precejsen del poti, v neposredni blizini je pa tudi metro in turisticni avtobus.
Imas pa skoraj v vsaki ulici okoli postaj kak mini hotel, zal pa ne vem ne nazivov, ne naslovov.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Kako je kaj v Londunu te dni? Ali ni lepše poleti? Tudi jaz imam veliko željo obiskati London, vendar se mi zdi spomladi ali poleti dosti lepše, ko se narava že prebudi!
Uživajte še za mene in mi poročajte kako je bilo!

meni v nobenem od velikih mest ni všeč poleti, ker vročine med vsem tistim betonom ne prenašam dobro, pa še gužva je navadno večja.

pomladi in jeseni je lepše, čepravtakrat pa lahko naletiš na dež… ah, glavno da se nekam gre, na lepše!

V Londonu zna biti v tem času kar mraz in vetrovno. Hitro se stemni. Jaz bi izbrala pomlad, ko so dnevi že daljši in imaš na tak način več od mesta, pa še vse cveti takrat 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close