Ali je varno človeku vsak dan štorati s palčko po nosu
Otilija238, 28.12.2021 ob 10:29
Testiranje vsak dan te NE obvaruje pred korono. Se prej jo fases, ko cakas v vrsti. Pametno je, da se gres cimprej cepit.
oh dear oh my.. od vsakodnevnega palčkanja ne fašeš krvnih strdkov – od teh še vedno testnih cepiv komot.. Zakaj bi si torj nekdo namerno prislanjal rusko rulto namernona čelo, č pa veš tudi glede na preteklo zdr stanje, da si iz tga razloga š toliko bolj lahko rizičen?
Spoštujem tvojo odločitev glede korona cepljenja; ti pa spoštuj odločitv, tistih ki se še morda niso, iz upravičenih razlogov.
Mene palčaknje ne moti; vedno negativen rezultat. In imam čisto vest. Jo imaš ti, ker se ne izkazujeeš kot cepljena oseba na tedenski ravni kot nokužena in kot edino tako merodajna za gibanje v javnosti? Igraj torej pošteno igro.
vatikanske ječe, 28.12.2021 ob 11:06
hellyes, 28.12.2021 ob 11:03
Tudi cepljenjeee te NE OBVARUJE PRED KORONO… NASPROTNO, ŠE PREJ JO LAHKO DOBIŠ. To kažejo podatki – tudi 3x piknjeni masovno zbolevajo.
Ni to tema.
tema je, ali je ZDRAVO, da si pustiš skoraj vsak dan vrtati po nosu?
Ni problematično.
Meni so to delali več kot 3 mesece vsak dan, kak dan celo večkrat, ko sem imela zaplete po rinoseptoplastiki (medicinsko pogojeni). Pa precej više so šli kot pa gredo zdaj pri odvzemu brisov.
Forum je zaprt za komentiranje.