Ali je Slovenija lepa država?
Saj imamo sodobnike, na MONu neštetokrat osovražene, ki ugotavljajo isto.
Drugi narodi pač investirajo v vojsko, osvajanje, bodrenje in opogumljanje moških (tudi s strani žensk)..
Mi smo razvili “orožje za masovno uničenje”: jamranje.
Zavist je samo začimba. Opravljanje desert.
[/quote]
Ti res ne vidiš, da s takim citiranjem ohramjaš pri življenju preživelo?
Jaz ne jamram. Predvidevam, da tudi ti ne. Sva že dva. V tem hipu, takorekoč, večina. Kaj je res – za naju?
Tu začniva.
Ti res ne vidiš, da s takim citiranjem ohramjaš pri življenju preživelo?
Jaz ne jamram. Predvidevam, da tudi ti ne. Sva že dva. V tem hipu, takorekoč, večina. Kaj je res – za naju?
Tu začniva.
[/quote]
“Vsega zmerno” pravi napis v Delfiju, antičnem preročišču.. tudi eden glavnih motov Antične Grčije (poelg: “poznaj se”).
Kletvice zmanjšajo bolečino za 50%, so šli znanstveno meriti in drži. Podobno tudi jamranje pomaga.
Vendar do določene mere. Če je vse samo še jamranje, potem je rezultat kontra-produktiven.
Tako, da ja, jaz jamram.. bi lagal, če bi rekel, da ne. Vendar ne dovolj, da bi bila mati Slovenija name resnično ponosna ali pa poslala na Olimpijske igre v jamrarijah.
Pa tudi na mejo me ne bi poslali, da bi sovražne vojske odbijal.. s skrinjo jamrarij.
V bistvu… smo imeli. Ko pridem v Ljubljano, me stisne pri srcu. Lepo, da se obnavlja in posodablja, a nekaj okusa (umetniškega) in nekajfunkcionalnosti bi se tudi dalo vključiti v to.
Tudi na periferiji gredo stvari predaleč. Pisane fasade bi lahko bile prav luštkana popestritev, ampak malce usklajenosti vendarle ne bi škodovalo.
Po osmih letih sem zopet malo tukaj in občutek dobivam, da delate dezelo predvsem prijazno avtomobilom. Ne bi škodilo, če bi jo vzporedno delali prijazno tudi ljudem.
V bistvu… smo imeli. Ko pridem v Ljubljano, me stisne pri srcu. Lepo, da se obnavlja in posodablja, a nekaj okusa (umetniškega) in nekajfunkcionalnosti bi se tudi dalo vključiti v to.
Tudi na periferiji gredo stvari predaleč. Pisane fasade bi lahko bile prav luštkana popestritev, ampak malce usklajenosti vendarle ne bi škodovalo.
Po osmih letih sem zopet malo tukaj in občutek dobivam, da delate dezelo predvsem prijazno avtomobilom. Ne bi škodilo, če bi jo vzporedno delali prijazno tudi ljudem.
[/quote]
Tudi pri arhitekturi gredo stvari naprej. Ne povsod, ampak se vidi, da so začeli vsaj približno usklajevati.
Forum je zaprt za komentiranje.