Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali je sin gej? Druži se s samimi puncami…

Ali je sin gej? Druži se s samimi puncami…

O ja, raztegovanje riti je zelo škodljivo in lahko pri pretiravanju povzroča fekalno inkotinenco, gotovo pa izpad črevesa. Čudno je, da se avtorici njen sin zaradi tega nič ne smili? Čeprav ona ve, kaj bodo z njim celo življenje delali in morda bo kdaj potreboval tudi šivanje čreves, tako, kot so to celo večkratno potrebovali marsikateri znani homoseksualci, tudi v Sloveniji. Proti koncu življenja pa bo imel vrečko. Žal je to tako. Ona pa piše, da “ni čisto nič narobe, če bi bil.”
[/quote]

Očitno te analni seks zelo zanima, ampak se ga hudo bojiš, ker razumeš redke posledice njegovega slabega prakticiranja kot nekaj, kar se pogosto dogaja. Se ne. Seveda so tveganja, ki pa jih ima pretiravanje in nevarno prakticiranje vsega, tudi drkanja, vaginalnega seksa ali obsesivnega razmišljanja o tem, kaj dela tvoj otrok v postelji z drugimi.

Vedno sem se raje družil z puncami ker imaš potem več izbire pri spolnosti in več jih spoznaš in prideš do sexa 😉

Je tukaj kakšen simpatičen par ali moški, ki bi se nama pridružil?
Sva simpatičen 35 letni par iz Celja, pšite nama na mail SpicyWe8384@gmail.com

Očitno te analni seks zelo zanima, ampak se ga hudo bojiš, ker razumeš redke posledice njegovega slabega prakticiranja kot nekaj, kar se pogosto dogaja. Se ne. Seveda so tveganja, ki pa jih ima pretiravanje in nevarno prakticiranje vsega, tudi drkanja, vaginalnega seksa ali obsesivnega razmišljanja o tem, kaj dela tvoj otrok v postelji z drugimi.
[/quote]

Poglej si kakšen video, če meni ne verjameš, kaj se zgodi pri raztegovanju črevesja in to tudi mladini. Misliš pa si lahko o meni, kar češ. Tu imaš dokaz : vpiši v google XVIDEOS . Odpri to stran in v iskalnik vpiši te besede : Fisting footing titty fucking prolapses . Pokazalo ti bo točno ta video s te naslovom, oglej si to sranje. Niso to reklame, ampak ne klikaj pa res nič drugega. Po ogledu videa pa pojdi v Zgodovino iskanja in jo izbriši za 1 zadnjo uro. Ni dobro, da to otroci vidijo, če jih imaš. Grozno je. Če pa misliš, da je slučaj, pa vpiši notr v sikalnk še kaj prolaps asshole ali kaj takega. Tega je veliko.

V stari zavezi, v Egiptu, Rimu in Grčiji so bili ljubezenski in analni odnosi med moškimi visoko čislani in najbolj pomembni, saj so ženske takrat imeli samo zaradi razploda. Še na slikah in freskah so bili najdeni dokazi o tem. Ampak življenjska doba je bila takrat seveda max 35 let, pri 40, 50 so bili starci, tako, da so umirali, še preden so se zgodile trajne poškodbe črevesja, kakršna je padec črevesja iz telesa in kasneje inkotinenca, vse, kar se lahko zgodi zaradi vseh analnih poškodb.

A se zavedate da je FISTING popolnoma drugače od normalnega analnega spolnega odnosa.. FIST – pest… normalno, da lahko pride pri prekomernem prakticiranju “porivanja pesti” skozi anus v rektum do fekalne inkontinence in etc. Enako se lahko zgodi pri FISTINGU vagine.. Tako da ne vem zakaj enacite fisting z normalnim analnim spolnim odnosom…

Ne glede na družbo je lahko sprejet kot med ženskam kakor med moškim. Je pač njegova stvar s kom se bolje druži(vpliv izobraževanja, istomislečih ljudi, skupnost) Tud moja je bla vedno v družbi moških pa opravlja dokaj dostojanstvno moško delo(pogrebničarka)

Sam sem se celo zivljenje pretezno druzil (90%) z zenskami..

In ne.. Nisem gej.

Pi*ko imam raje, kot karkoli na svetu!!

Odgovor na objavo uporabnika
marmeladka grozdna, 02.01.2021 ob 15:40

Sin je star 21 let, študent, od vedno pa ima skoraj same ženske prijateljice. Tu in tam kakšnega fanta prijatelja, ampak bolj kot ne samo tako, brez globljega prijateljstva. Vedno se je družil s puncami, tako v OŠ kot srednji šoli in še sedaj. Malo sem ga potipala v tej smeri in dala vedeti, da nama z možem ne bi bilo nič narobe, tudi če bi bil, pa nobenega pravega odgovora od njega.

A kdo pozna kakega geja, a se je to kazalo tudi po tem, da je imel prijateljice punce? Ker da bi bil afektiran, ali da bi ga zanimala moda ali kaj podobnega pri njem ni. Samo pač punce nima, samo prijateljice.

slovenc zavedni homoseksualec

Groza no :)))))))))))))) Jao tastari, a sedaj so pa že geji, tam ena piše, ko je vse materialno dobila, da je pa mama zato slaba, pa bla pa bla pa bla. Saj ni čudno, da so še otroc sfrtajčkani v zmedenosti. :)))) A zdej mora biti pa še gej po defoltu. :)))))))))))))))))))

Sedaj niti datumov več ne gledam, ampak, bi isto odgovorila, ali mičkeno drugače no, ker takrat še ni bilo covid, da bi imeli temelje razslojevati ljudi. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Recimo, 10.01.2022 ob 21:59

Sedaj niti datumov več ne gledam, ampak, bi isto odgovorila, ali mičkeno drugače no, ker takrat še ni bilo covid, da bi imeli temelje razslojevati ljudi. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Recimo. :))))))))))))))))

jebem ti mater pedersko

Vsem pedrom bi bilo treba sekundno lepilo u rit špricnuti. Ko bi se istrebljali u vreću pa bi spoznali – čemu je rit namenjena.

Naj si prebere knjigo Bil sem gej. Avtor Luca di Tolve.

pa ravno ti, 02.01.2021 ob 21:59

Nisem rekel, da me geji motijo, moti me nihče ne, dokler ne posega v moje svoboščine. Ne bo pa me nihče prepričal, da 2 moška ali 2 ženski lahko enakovredno nadomestita tradicionalni družinski nukleus, ker psihološko oče (moški) drugače vpliva na otroka kot mati (ženska), kar se izkaže že pri igranju z otrokom.
[/quote]

Torej kaj zdaj, si gej ali ne? Že “matjažko” in una fotka sta oba totalno gejevska.:))) Al si latentni?
Pa ne delaj si utvar, da današnji moški drugače vplivajo na otroka kot ženska,hehehehe. Ogromno jih je copatastih pezdetkov, ki se ravno tako igrajo po punčkasto z otroci kot mama, kuhajo, perejo in menjujejo plenice. Žena pa zunaj športa. Pa ponižuje jih pred mulci. Pa že boljše dva geja, ki se razumeta kot je treba, en bolj poženščen, drugi pravi ata.:)

Ma ja, MATJAZKO(MATIAS) zgleda na svoji priloženi fotografiji kot najbolj odvratna pederska karikatura iz usranga Hollywoodskega filma.

Nasrečo razen degeneriranih izjem geji niso take stereotipne klišejske spake kot je MATJAZKO.

Mije mnenje je, da je velika verjetnost, da je gej.

Nič zato. Hja tako lahko rečem,  dokler to ni moj sin. Razumem vas mamica, da vas skrbi. Mene bi tudi. Priznam – težko bi se bilo navaditi na drugačnost. To ni vredno obtoževanja. Tudi vi kot mama imate pravico do svojih čustev in Di svojega pogleda na svet. Če je gej, mu bo težko. Tudi samomore delajo. Zato je treba fantu ves čas ponavljat koliko vam pomeni in kako je on vredu. To s kom je v postelji naj vas kot mamo ne zanima. Je pa dobro, da si tudi vi kot mama najdete pomoč. Ko otrok trpi… trpi tudi mama. Morda so bo po vašem zgledu tudi sam našel pomoč.  In še to. On nikomur ni dolžan sporočiti, da je gej. Tudi vam ne. Sploh ga ne sprašujte tega. Tega se pač ne sprašuje.

Logično. Da ni gej se itak nebi nobena monklja druzila z njim. Punce imajo najrajsi ravno pedre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close