Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali je sin gej? Druži se s samimi puncami…

Ali je sin gej? Druži se s samimi puncami…

Ja, jaz poznam tri take, ki so imeli ves čas punce za prijateljice, sem napisala zgoraj. To glede oblačenja mi ni padlo v oči. In ja, so geji, ker imajo tipe za partnerje. Dva imata že dlje časa partnerja, tretji pa “leta iz cveta na cvet”, pa izbira seveda moške cvetove. Seveda ne bi rekla, da so geji, če ne bi vedela, da so.

Ah ni nujno da če se večji del druži s puncam da je kar gej. Mogoče je bolj umirjen in mu niti ne leži družba tipov, seveda tistih tipičnih mislim(imam v mislih ko jih samo zanima kolko jih podre itd, taki jebači niso zanj ok družba). Sem pred leti se družila s frendom ki je bil pretežno v ženski družbi in se z njimi lahko o vsem pomenil, tko da je rekel meni in se z moškimi ni dalo je rekel. Fantje takrat v naših 20ih so bili pogostu ljubusumni nanj in eni rekli ker gej, eni da je ženskar(pretirano se je res objemal s puncam nasploh, je pa rabil dosti pozornosti že od nekdaj.Pri njemu je bilo tako). Iz ljubusmja ljudje rečejo marsikaj, tukaj se velo vidi kako moški postanejo res ljubusumni na tipa ki je priljubljen v ženski družbi in ga zmerjajo z gejem al pa ženskarjom(po njihovo ni možnosti da je ženskam ok družba in je to vse). Težko sprejmejo to zgleda in to zelo 😉 Potem sem imela frenda geja pa je imel sicer nekaj frendic, ampak velik več frendov. Z vsemi se je družil ne glede na spol. To je veliko posploševanje če se druži z ženskami. Sem pa v srednji šoli imela fanta ki je imel dosti prijateljic in tudi ni bil gej. Da vidim kaj so še drugi rekli.

To lahko govorijo samo starši hetero otrok, saj to tvoji so, ali ne? Ker jaz sem mama hčerke, ki je lezbijka in vedno sem bila do tega odprta. Nevedna, kot si ti zdaj. Sploh si ne moreš mislit, na kakšne vse težave naletijo istospolni. Moja hči in njena partnerica sta bili deležni takega šikaniranja, da ne moreš verjet. Od staršev vrtčevskih otrok dalje. Da ne govorim o tem, da moja hči ni imela nobenih pravic do otroka, ki je živel pri njiju od rojstva (njena partnerica se je v tujini dala oploditi). Zdaj so to spremenili, piše en zgoraj o tem, ampak onidve sta se že pred tem preselili v tujino. Samo zaradi vsega, čemur sta bili izpostavljeni v Sloveniji. Na tem področju smo 100 let za kačami. V tujini nobenega problema, vse pravice sta takoj imeli kot vsi ostali starši, nihče ni otroka zasmehoval, ker ima dve mami… skratka če ne doživiš, ne veš.

In čisto razumem avtorico, da jo skrbi.
[/quote]

saj pravim, da dokler nisem brala tukaj ljudi, sem imela občutek, da je slo družba bolj odprta …

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Koga briga a je gej ali ne. Kam gre ta svet ej, s kakšnimi bedarijami se ukvarjate. Če sin ni psihopat, če ni brezdomec, če ni pedofil, če ni narkoman, če ni kriminalec – potem je vse ok. Dajte mu mir !

To lahko govorijo samo starši hetero otrok, saj to tvoji so, ali ne? Ker jaz sem mama hčerke, ki je lezbijka in vedno sem bila do tega odprta. Nevedna, kot si ti zdaj. Sploh si ne moreš mislit, na kakšne vse težave naletijo istospolni. Moja hči in njena partnerica sta bili deležni takega šikaniranja, da ne moreš verjet. Od staršev vrtčevskih otrok dalje. Da ne govorim o tem, da moja hči ni imela nobenih pravic do otroka, ki je živel pri njiju od rojstva (njena partnerica se je v tujini dala oploditi). Zdaj so to spremenili, piše en zgoraj o tem, ampak onidve sta se že pred tem preselili v tujino. Samo zaradi vsega, čemur sta bili izpostavljeni v Sloveniji. Na tem področju smo 100 let za kačami. V tujini nobenega problema, vse pravice sta takoj imeli kot vsi ostali starši, nihče ni otroka zasmehoval, ker ima dve mami… skratka če ne doživiš, ne veš.

In čisto razumem avtorico, da jo skrbi.
[/quote]

Kot so že rekli ja nekateri smo v Sloveniji zelo nekje zadaj da bi sprejeli geje in lezbijke. Zase rečem da vse sprejemam ker sem imela tud že kako lezbijko za frendico, eno še imam in pa tud frende geje tako da ja nismo ravno glede tega svobodni in bi sprejemal.

Slovenska država JE diskriminirala zveze med istospolnimi pari, dokler se jim ni odredilo, da mora država te zveze priznati, če hoče ostati v EU.
Kaj ti misliš o očetu, ki naj bi drugače (boljše?) vplival na otroka, je irelevantno. Ne, ne gre samo za posvajanje otrok, čeprav gre tudi za to. Za otroke, ki ŽE ŽIVIJO v istospolnih zvezah in niso imeli urejenih zadev. Ne gre za to, kar so tvoji cerkveni prijatelji hoteli prikazati, da dvema pedroma pa že ne bodo dovolili, da bodo posvojili njihove mulce. Hahahah, kakšna bedarija! Šlo je za dejanski problem otrok, ki so že v istospolnih zvezah. In tem so uredili pravice, ki jih imajo otroci hetero staršev in hetero pari že od nekdaj. Začenši pri tem, da lahko vsak od dveh vzame bolniško za otroka, ko ta to potrebuje. Pa glede dedovanja otroka po umrlem staršu itd. itd. Zdaj če ti in kiklarska scena ne verjamete v to, da lahko dva istospolna pravilno vzgojita otroka, je to stvar debate in kvantaštva v gostilni. Ne sme pa imeti nobene zveze z odločanjem, ali lahko en otrok v Sloveniji deduje po obeh starših, drugi pa samo po enem. To mora biti samo po sebi umevno, urejeno na nivoju države in v to ne sme vstopat nobena debata levih in desnih. In tako so nam morali odrediti! Ker tvoje tolerantno ljudstvo je najprej reklo NE.
[/quote]

Ne vem, ne spremljam, ker me ne zanima, enako kot EU ne zanima lokalna politika neke postranske in nepomembne državice, kot je Slovenija. Sem pa proti temu, ker 2 moška ali 2 ženski nista isto kot oče in mati.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem, ne spremljam, ker me ne zanima, enako kot EU ne zanima lokalna politika neke postranske in nepomembne državice, kot je Slovenija. Sem pa proti temu, ker 2 moška ali 2 ženski nista isto kot oče in mati.
[/quote]

in ravno ti, ki imaš tako gejevsko fotko pri svojem nicku. Kdo bi rekel….Jaz sem mislila, da si gej.

Po tem kar berem, sem preprican da je 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} peder.

in ravno ti, ki imaš tako gejevsko fotko pri svojem nicku. Kdo bi rekel….Jaz sem mislila, da si gej.
[/quote]

Nisem rekel, da me geji motijo, moti me nihče ne, dokler ne posega v moje svoboščine. Ne bo pa me nihče prepričal, da 2 moška ali 2 ženski lahko enakovredno nadomestita tradicionalni družinski nukleus, ker psihološko oče (moški) drugače vpliva na otroka kot mati (ženska), kar se izkaže že pri igranju z otrokom.

Nisem rekel, da me geji motijo, moti me nihče ne, dokler ne posega v moje svoboščine. Ne bo pa me nihče prepričal, da 2 moška ali 2 ženski lahko enakovredno nadomestita tradicionalni družinski nukleus, ker psihološko oče (moški) drugače vpliva na otroka kot mati (ženska), kar se izkaže že pri igranju z otrokom.
[/quote]

Torej kaj zdaj, si gej ali ne? Že “matjažko” in una fotka sta oba totalno gejevska.:))) Al si latentni?
Pa ne delaj si utvar, da današnji moški drugače vplivajo na otroka kot ženska,hehehehe. Ogromno jih je copatastih pezdetkov, ki se ravno tako igrajo po punčkasto z otroci kot mama, kuhajo, perejo in menjujejo plenice. Žena pa zunaj športa. Pa ponižuje jih pred mulci. Pa že boljše dva geja, ki se razumeta kot je treba, en bolj poženščen, drugi pravi ata.:)

Torej kaj zdaj, si gej ali ne? Že “matjažko” in una fotka sta oba totalno gejevska.:))) Al si latentni?
Pa ne delaj si utvar, da današnji moški drugače vplivajo na otroka kot ženska,hehehehe. Ogromno jih je copatastih pezdetkov, ki se ravno tako igrajo po punčkasto z otroci kot mama, kuhajo, perejo in menjujejo plenice. Žena pa zunaj športa. Pa ponižuje jih pred mulci. Pa že boljše dva geja, ki se razumeta kot je treba, en bolj poženščen, drugi pravi ata.:)
[/quote]

Mogoče sem pa binarni ali pa fluidni spol, srednji, neopredeljen, a je še kakšna podobna cirkuška pogruntavščina danes v modi ? 🙂

Tudi odstotek pedofilije je med temi višja. Zagotovo si moški geji izbirajo punčke za posvojitev, kajneda? Me res zanima, kakšno je razmerje, ne bi bil presenečen, če je delež pri posvojitvi 3:1 v prid fantkov, kar so tudi zgovorne številke. Kdor ima svojega otroka, že narava poskrbi z delnimi mehanizmi, kot je biološki odpor, da ne pride do incesta.

Naštevaš neresnične ali “meglene podatke” z ovinkarjenjem, kot da naša država zakonsko ločuje in diskriminira zveze, ki so sklenjene med hetero in gej pari. Šele potem pa zavijaš v pravo smer, kjer te dejansko čevelj žuli – posvajanje otrok.

Oče (psihološko) vpliva na otroka drugače, kakor pa mati, tako da tu jaz in še mnogi drugi tudi ne delijo mnenja, da je to isto. In?
[/quote]

Tako je, istospolna zveza je diskriminirana, ker ne omogoča enakih pravic kot zveza moškega in ženske.

Ja, jaz poznam tri take, ki so imeli ves čas punce za prijateljice, sem napisala zgoraj. To glede oblačenja mi ni padlo v oči. In ja, so geji, ker imajo tipe za partnerje. Dva imata že dlje časa partnerja, tretji pa “leta iz cveta na cvet”, pa izbira seveda moške cvetove. Seveda ne bi rekla, da so geji, če ne bi vedela, da so.
[/quote]

Kako je svet enostaven s stereotipi. Ampak jaz pa poznam štiri take, ki so imeli ves čas punce za prijateljice in niso geji.

No, jaz poznam precej gejev, vključno s sabo, in ti lahko povem, da za nobenega izmed nas ne vem, da bi imel same prijateljice. Moji najboljši prijatelji so bili vedno fantje in večina njih ni bila gejev. Prav tako večine gejev, s katerimi se družim, moda in ostali “stereotipno gejevski interesi” ne zanimajo nič bolj kot mojih hetero znancev.

No, jaz poznam precej gejev, vključno s sabo, in ti lahko povem, da za nobenega izmed nas ne vem, da bi imel same prijateljice. Moji najboljši prijatelji so bili vedno fantje in večina njih ni bila gejev. Prav tako večine gejev, s katerimi se družim, moda in ostali “stereotipno gejevski interesi” ne zanimajo nič bolj kot mojih hetero znancev.
[/quote]
Ženske imajo geje zelo rade, za nekatere so idealni moški, pozorni, zanima jih estetika, lepota, so urejeni, geja ne boš našel med avtomehaniki z umazanimi rokami, bolj v modni industriji ali v vrtnariji. So vedno lepo oblečeni. Delala sem v eni firmi (moda), vsi moški tam so bili geji, ne stereotipno, dejansko vsi so bili. Karakter pa takole, sodelavke so jih oboževale, se jim izpovedovale, vedeli so vse zakonske težave. Meni pa niso bili všeč, v bistvu so izredno neiskreni in se pretvarjajo, ves čas poskušajo dajati vtis da so nekaj drugega. Tudi zahrbtni so, za napredovanje bi naredili vse. Najbolj grdo pa je, kako lažejo družini in se pretvarjajo. Ubogi starši, ni jim lahko. Vsi moji sodelavci so doma glumili da imajo punco, a ni še prava itd… Sem kar vesela da imata oba moja sinova rada punce

Sem gej, nikoli se nebi zato odločil sam, niti na to ne vpliva okolica v kateri sem odraščal, niti moji starši, ampak pride od nekje in s tem živiš, se sprijazniš. Tu in tam poveš komu in te sprejmejo.
Nismo nič drugačni le isti spol nas rad privlači vse ostalo je isto, kot če bi nas ženske privlačle.
Tako da ta pogled večina ljudi je popolnoma napačn.
Spoznajte kake geje in boste vidli, kako znajo biti super ljudje.

Poglejte sinu na računalniku če pod lažnimi profili žensk si dopisuje z moškimi in od njih zahteva gole fotke.Ogromno gejev je bolanih.Fake profili,imena,želijo fotke.Res je tudi punce ustvarjajo lažne profile žensk in želijo moške fotke,da mastrubirajo.Ampak geji enako počnejo.

Ce se druži s samimi puncami ne pimeni da je gey.
Jaz sem enako celo srednjo in visjo solo se druzil z samimi puncami, zato ker sem kot najstnik bil odvisen od punc in sexa..
Ce se druzis z puncami imas vec in prej dobis..

Oh, hvala za zapis, potem je še upanje.;))
Ne, saj ne da bi karkoli bilo narobe s strani mene in moža, če bi bil res gej. Ampak saj veš, življenje imajo oteženo, in to zelo, sploh zaradi zahojene slovenceljske mentalitete o pedrih in lezbačah, ki se baje tako odločijo prostovoljno. V Sloveniji ni ravno enostavno biti gej in to tudi priznati.
[/quote]

Ti si zelo čudna. Kako lahko za lastnega otroka rečeš, da ne bi bilo čisto nič narobe, če bi bil gej? Tako zlahka si predstavljaš klečanje in da mu kdo poriva en naugražen velik penis v rit, mu prinese aids in gonorejo in sifilis, sčasoma povzroči hitreje kot drugim fekalno inkotinenco?? To si ti želiš za lastnega sina, kakšna mati pa si! Nerazgledane in zmešane utralevičarske sociopatke ste čisto znorele in ste brez materinskega nagona!

Ti si zelo čudna. Kako lahko za lastnega otroka rečeš, da ne bi bilo čisto nič narobe, če bi bil gej? Tako zlahka si predstavljaš klečanje in da mu kdo poriva en naugražen velik penis v rit, mu prinese aids in gonorejo in sifilis, sčasoma povzroči hitreje kot drugim fekalno inkotinenco?? To si ti želiš za lastnega sina, kakšna mati pa si! Nerazgledane in zmešane utralevičarske sociopatke ste čisto znorele in ste brez materinskega nagona!
[/quote]

Tebe je tudi mama sprejela, čeprav je na žalost rodila krretena.

Tebe je tudi mama sprejela, čeprav je na žalost rodila krretena.
[/quote]

Raje si ti to zamisli v realnosti. Ali bi tebi res bilo vseeno, če bi bil tvoj sin potencialno kakorkoli ogrožen zaradi nasilja družbe, menjavanja spolnih paertnerjev, ogrožen zaradi hudih spolnih bolezni (med okuženimi s HIV je kar 85 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} homoeksualcev, to ni bolezen normalnih).

Pa saj imam tri kolege geje. Poznam to, kake travme so doma imeli, tisto so bili drugi časi, doma so jih pretepli. Pa smo govorili, enako trpijo brez ljubezni kot hetero.

Ne moreš pa ti kot skrben starš v prvo tako zlahka rečt :”Saj čisto nič ne bi bilo narobe, če bi bil gej.. . ” In forumu spraševat, če je ali če ni, kot da čakaš na potrditev : iz avtoričinega posta veje občutek, da ji je za sina vseeno! In pri čemer te nič ne moti nevarno življenje! Predvsem to.

Kje je še dejstvo, če to drži, da bo celo življenje sam, saj jih samo kakšen manj kot procent živi skupaj v dvoje, večina gejev pa jih je dosmrtno samskih s svobodnim menjavanjem spolnih partnerjev. A to želite vašim sinovom?

Nobena normalna mama in oče nista najbolj vesela homoseksualstva in češ, da ju to “čisto nič ni s tem narobe”. Vsak normalen starš se za svojega otroka boji in mu želi dobrega zdravja! Analne poškodbe črevesa in izpad črevesa tu niso izključene.

Ne vidim druge razlage za tolikšno avtoričino pišmeuhovstvo do sinovega stila življenja in morebitne poškodbe telesa, kot da doma z možem tudi sama izvajata analno spolnost . Zato jima to ni “čisto nič narobe.”

Jaz pa temu sinu te avtorice želim, da je normalen, da ni ritopik – žal prava beseda. Če pa je gej, pa mu tudi želim srečno in varno življenje, predvsem zdravja in varnosti.

Pravilno ste zaključili, vaš sin je gay.

bravo! razen tega kar nekdo počne v intimi s partnerjem je popolnoma nepomembno, kako si usmerjen. potrebno se je nehat ubadat s temi definicijami spolne usmerjenosti (in delati parade iz tega) in se fokusirat na tiste človeške lastnosti, ki so dejansko pomembne.

Zelo lepo napisano od Vas sem mnenja, da tudi če izveste, da je Vaš fant gay. Bi to dejstvo sprejeli kot zelo dobri starši.

Priporočam Vam, da v njega ne silite z vprašanji. Par dejstev:

1. Če se druži z samimi puncami je možnost, da je straight. Veliko moških se veliko bolje počuti v ženski družbi. Lahko, da Vam je kdaj prišlo na uho, da reče njegova kolegica “ti si naš gay prijatju” to ne pomeni, da je gay ampak, da enostavno ne sili v njih kot vsak bedak🤣 Vprašite se kako dolgo Vam je težil Vaš mož preden ste z njim dol dali…

2. Kakšno je mnenje doma glede isto spolno usmerjenih. Podpirate ali ne? V primeru, da ne podpirate je velika možnost, da Vam tega sin ne bo povedal. Ste kdaj imeli neprimerne izjave “poglej te pedre”, “normalni so ljudje, ki imajo otroke”, “rit je za kakanje”, v takemu primeru ste dali velik odpor sinu.

3. V primeru, da popirate in niste imeli izjav kot sem vam napisal v prejšnemu odstavku. Začnita z možem lažen dialog ampak ne vključita sina (primer: z možem pripravljata piknik, sin sedi na terasi in čaka na kosilo).
Pogovor se naj začne:
Mama: Veš lojzek (mož) imam enega sodelavca in nam je že dolgo časa nazaj povedal, da je gay ampak nič kaj takega, vsi smo enaki pod kožo… ampak enostavno tako je prijazen, vljuden,itq (par komplimentov). Danes je bil njegov zadni dan v službi in je vsem sodelavcem prinesu čokolado in nam ženskam je kupil vrtnico. (Lepi zaključek). Zaradi njega res gledam drugač na vse istospolno usmerjene, ker nekateri res znajo bit srčki.
Mož pa tudi naj da par dobrih besed. Če je oče bolj strog priporočam, da on začne z tem pripovedovanjem. Ampak zapolnita si Sina ne vključita v pogovor samo dasta mu za vedet, da podpirata (2 klobasi v hotdogu)

4. Čas bo naredil svoje, ampak staršem povedati, kaj takega je vedno težko. Lahko, da se skozi leta kaj spremeni vsi radi experimentirajo. Ampak večino, istospolnih oseb pove staršem, ko do te osebe čutijo takšno ljubezen, kot jo vi čutite do sina!!!

5. Kot sem rekel, večina oseb to pove staršem, ko res ljubi istospolnega partnerja. In v tem primeru, ga morate najbolj potpret, z njim naredit spregovorit kakšne šale in čez čas tudi sprejet njegovega fanta!

In kaj je glavno…mnenje drugih Vas ne sme zanimati!!! Zanima vas samo SIN in ostalim dajte vedet, da ga podpirate vedno ga HVALIT, tako ga bodo ostali tudi lažje sprejeli…
Zdaj veste, da je gay zdaj se pa obnašat kot, da ma zlatega tica! xD
Glupe komentarje vaših sodelavcev/prijateljev pa enostavno zabijat skos med jokerja v rokavu!✌✌

Za tiste osebe, ki bodo imele neprimerne komentarje na vašega sina ne sekirat ….. Te osebe ki bodo imele pripombe nad sinov si zapolnite…..ne pozabit vedno poglejte njihov stil hlače iz 90s pa frizura malj boljša kot od njene stare tašče hahaha očitno so pozabli, da smo že v 21stol. 😉

Dam vam par napotkov, ker mam res velik gobec xD

Sodelavec: Nisem vedel, da je tvoj sin gay!!? Vi:Tak kot si ti razočaran nad svojo ženo mislim , da boš tud ti kmalu (smeh) “ja, vem AMPAK PODPIRAM GA, RADA GA IMAM)

Tečni sosed: Mislim KAJ JE narobe z tvojim sinom, vedo sem, da je PEDER?.
Vi: Vidiš jaz pa nisem vedla, Sin mi je pa reku, da vsak PEDER ve ker je PEDER (smeh) vem AMPAK PODPIRAM GA, RADA GA IMAM!

Spet soseda:Ka misliš, da si ni mogu punce najdit???
Vi: Nono marjetja, take punce si je domov vozu, da sem moža v klet zapirala. Takšno pot si je zbral PODPIRAM GA IN RADA GA IMAM!

Tečna baba: Rit je sam za sranje si mu povedla to???
Vi: Če bi bla rit sam ta sranje bi ti z ritjo govorila ne z usti (smeh), podpiram ga RADA GA IMAM!

Haha Vam razlagam tu na veliko in tak naprej. Ne pusite se drugim, in samo povedat Vam želim drugi ga bodo lahko samo sprejeli če ga bosta lahko vidva z možem! In ljudje ko bodo opazili, da sta sprejela tako zelo dobro, ga bodo cenili tudi ostali!

P.S.
aja glavno se Vam pozabil povedat. Babice in Dedeki , ja tukaj pa pomojem veste kako bo.

Babica mu bo do konca življenja rihtala vnukinjo od najboljse prijatljce🤣🤣
Dedeku pa se kregal zakaj vojaški rok ni več obvezen (tam smo mi moški postali)🤣🤣🤣

Raje si ti to zamisli v realnosti. Ali bi tebi res bilo vseeno, če bi bil tvoj sin potencialno kakorkoli ogrožen zaradi nasilja družbe, menjavanja spolnih paertnerjev, ogrožen zaradi hudih spolnih bolezni (med okuženimi s HIV je kar 85 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} homoeksualcev, to ni bolezen normalnih).

Pa saj imam tri kolege geje. Poznam to, kake travme so doma imeli, tisto so bili drugi časi, doma so jih pretepli. Pa smo govorili, enako trpijo brez ljubezni kot hetero.

Ne moreš pa ti kot skrben starš v prvo tako zlahka rečt :”Saj čisto nič ne bi bilo narobe, če bi bil gej.. . ” In forumu spraševat, če je ali če ni, kot da čakaš na potrditev : iz avtoričinega posta veje občutek, da ji je za sina vseeno! In pri čemer te nič ne moti nevarno življenje! Predvsem to.

Kje je še dejstvo, če to drži, da bo celo življenje sam, saj jih samo kakšen manj kot procent živi skupaj v dvoje, večina gejev pa jih je dosmrtno samskih s svobodnim menjavanjem spolnih partnerjev. A to želite vašim sinovom?

Nobena normalna mama in oče nista najbolj vesela homoseksualstva in češ, da ju to “čisto nič ni s tem narobe”. Vsak normalen starš se za svojega otroka boji in mu želi dobrega zdravja! Analne poškodbe črevesa in izpad črevesa tu niso izključene.

Ne vidim druge razlage za tolikšno avtoričino pišmeuhovstvo do sinovega stila življenja in morebitne poškodbe telesa, kot da doma z možem tudi sama izvajata analno spolnost . Zato jima to ni “čisto nič narobe.”

Jaz pa temu sinu te avtorice želim, da je normalen, da ni ritopik – žal prava beseda. Če pa je gej, pa mu tudi želim srečno in varno življenje, predvsem zdravja in varnosti.
[/quote]

Samo, kar se tiče analnih poškodb in izpadov črevesja: mnogo žensk svojim dedcem daje fuukat v rit. Če ne bi dale, se bojijo, da bo šel dedec k drugi, ki pa bo dala! Včasih so le redki moški s tem nabijanjem v rit težili ženskam, danes jim skoraj vsak – saj če je tako v porničih, mora biti tudi zares.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close