Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je res, da se v poljanski dolini dolini dogaja marsikaj?

Ali je res, da se v poljanski dolini dolini dogaja marsikaj?

Območje tam od Gorenje vasi pa do Žirov? Sodelavka je iz tistih koncev, pa mi pravi, da se je včasih, pa tudi še danes, da dogaja marsikaj. Baje so zelo pobožni tam in večkrat špricne v napačno luknjo?

Pobožni špricajo v napačno luknjo? Zanimivo.

Odgovor na objavo uporabnika
poljanska dolina razvrat, 16.10.2021 ob 08:35

Območje tam od Gorenje vasi pa do Žirov? Sodelavka je iz tistih koncev, pa mi pravi, da se je včasih, pa tudi še danes, da dogaja marsikaj. Baje so zelo pobožni tam in večkrat špricne v napačno luknjo?

Tebe je pa ena gorenka zavrnila, kajne? 😀

Težko je življenje ja ?

Povsod na podezelju se dogaja ” marsikaj”,kar nam v Ljubljani ni cisto normalno..

Samo Mahniča v glavo poglejte( ne poslušajte),  pa je vse jasno.

Res pa je, ker so v tistih koncih SDS, jim gre pa vse po maslu, razvoj, ni da ni, pa otroke štepajo, ni da ni.

Gospod Mah je mešanec med kravo in človekom, kar je pri gorenjskih vukoojebinarjih nekaj normalnega

Ce smo ze pri cudnem dogajanju.

Je moja prijateljica, se kot studentka tam po Primskovem raziskovala takrat glede cudodelnika.

Se mene je vcasih vlekla tam. Res ful cudno, neprijetno dogajanje. Brr.

No, no nisem mislila, da bi bil tak križanec, sam so pa tam okrog, oz. bolj pod Blegošem pa še tudi čudoviti in normalni ljudje z zdravo kmečko pametjo in srcem na pravi strani telesa.

Uh, pa kmetija odprtih vrta Andrejon je čudovita, prijazni ljudje in odlični prigrizki.

Poljanska, Selška dolina, Baška grapa, Kropa. Tu so se dol dajali s sorodniki, zato tako prtegnjen folk.

Podobni kot Polhov gradec in hribi naokoli. Vsi so v sorodu, IQ temu primeren.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close