Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je res cepljenim brez pomena delati hitre teste?

Ali je res cepljenim brez pomena delati hitre teste?

Pozdravljeni, sem polno ceplejena, vsak teden naredim hitri test, sem si jih kupila. Nakar zadnjič v službi pade debata, da so nekje brali in slišali, da je pri cepljenih tes popolnoma brezpredmeten. Ko sem jim rekla, kje to piše, mi nihče ni znal povedati.

Zato vprašam vas: ali je to res?

Odgovor na objavo uporabnika
Covid cepljena, 01.11.2021 ob 17:47

Pozdravljeni, sem polno ceplejena, vsak teden naredim hitri test, sem si jih kupila. Nakar zadnjič v službi pade debata, da so nekje brali in slišali, da je pri cepljenih tes popolnoma brezpredmeten. Ko sem jim rekla, kje to piše, mi nihče ni znal povedati.

Zato vprašam vas: ali je to res?

Ce nimas znakov je mogocer res brezveze. Kar nekaj jih poznam, ki so cepljeni, imeli znake in pozitiven hitri in kasneje pcr test. Vsi so imeli lazji potek bolezni.

Pri meni in mozu je cisto lepo pokazal pozitivno, potem sva bila napotena se na pcr.

To je ene 14 dni nazaj izjavila ga.Beovič. Rekla je da pri cepljenih hitri testi v dosti primerih ne zaznajo virusa ter da za cepljene priporoča PCR test.

To da se s hitrimi testi preventivno testiraš je stran vržen denar.

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 01.11.2021 ob 17:58

To je ene 14 dni nazaj izjavila ga.Beovič. Rekla je da pri cepljenih hitri testi v dosti primerih ne zaznajo virusa ter da za cepljene priporoča PCR test.

To da se s hitrimi testi preventivno testiraš je stran vržen denar.

Bi morali narediti analizo koliko jih je naredilo hitri test, ki je bil pozitiven in kolikim je to potrdil psr.

Cepljena nečakinja se velikokrat samotestira, tokrat ji je prvič hitri test ob simptomih kot pri prehladu (2 celo) pokazal pozitivno in kasneje je bili potrjeno tudi s PCR. Možno pa, da hitri test zazna kasneje kot PCR.

Mene Bolj skrbijo samotestirani, z masko pod nosom. Ki se privlečejo iz vseh žurk. Z masko pod nosom in tišino vate. Ti pa rineš nazaj. Pejte mal v Indijo no. Tam bi vas zbrihtal cca 3 letni lockdown. Pa še jez jih jeb*, če ne bo co vid, bo jez o številkah, o čemer se Slo zna samo še pogovarjati. Številka sem. ??

Res je, da ima večina cepljenih ki se okužijo v dihalnih poteh manjšo količino virusa. Zato tega hitri testi pogosto ne zaznajo.

Ne moreš pa reči, da je potem testiranje čisto brez veze zanje – samo možnost da test pravilno zazna je manjša.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close