Ali je partner lastnina?
Kot samska očitno ne razumem teh partnerskih odnosov.
Mi je jasno, da vam ni všeč, če partner seksa z drugo osebo. To verjetno večina ne tolerira. Samo ni mi pa jasno, da eni smatrate partnerja kot lastnino. Recimo moški, ne sme športati s prijateljico. Ona ne sme športati s prijateljem. Ko sta v vezi, smeta imeti samo prijatleje istega spola. Sploh so menda nezaželene samske frendice.
Meni se vse to zdi v stilu, da je partner lastnina.
Aja, pa še hobije morajo eni opustiiti, ne le prijateljev in prijateljic nasprotnega spola.
Itak problem samopodobe in samozavesti pri ljudeh, ki tako razmišljajo.
(ne mislim avtorice te teme)
Ma ja, naj se druži in telovadi s komer hoče. Tudi kakšno bolj adrenalinsko aktivnost kot je štrikanje in kvačkanje si lohk umisi. Če pa najde boljšega kot sem jaz ji pa lohk sam pomaham v slovo v stilu Srečno Kekec 🙂
Magična beseda za dolgoročni uspeh – Zaupanje
Če imata partnerja razčiščeno sama pri sebi in seveda tudi v svojem odnosu, če si zaupata, potem tudi kava s frendom/ico ni problem.
Ljubosumje je ponavadi znak nezaupanja sam vase, nato v odnos, v skrajnih primerih pa je bolezen oz. tisto čemur pravimo bolano ljubosumje
Saj lahko malo bolj počasi tečeš…[/quote]
sej, ko bo naredila 10 krogov okoli drevesa več kot on, se bo spotaknila ☺[/quote]
Vama dela domišljija 100 na uro kaj vse bi se dogajalo. Jaz pa tle resne strahove doživljam, kako bi me dresirali. :-))))))
če ti ga uspe prodati, potem je lastnina, če ne, potem je zaležana zaloga….v nobenem primeru ni koristi od njega…seveda se postavlja tu vprašanje ali si obetamo do partnerja osebne koristi….če si jih, potem imamo materialistični pogled na partnerstvo, lastniški, če ne, smo bolj filozofske narave, v duhovni sferi…bi rekel takole, tisti ki si partnerja lastijo, ga imajo za lastnino primitivni obliki ga ne želijo deliti z drugimi, tistim bolj filozofskim se itak jebe za zemeljske sfere…in za partnerja
Forum je zaprt za komentiranje.