Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali je najbolje zate tisto, kar si najbolj želiš?

Ali je najbolje zate tisto, kar si najbolj želiš?

to so vse štajerci???
ne samo, da jim je šla industrija, županstvo, … v 3PM … še Bog jih je kaznoval ☺[/quote]

Ja, pri Štajercih je tako, da na prvo žogo izgledajo zelo zabavni, ko pa jih bolje spoznaš….no, pa saj vedo, kakšni so. :)) Edino svojega kolega Barnabasa Collinsa tu izpustim in Spiderja, ker je brez dlake na jeziku. :)[/quote]

Matkiča si še izpustila. Vsi sami fejst fantje, samo kaj, malo premladi zate, menda? :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja, pri Štajercih je tako, da na prvo žogo izgledajo zelo zabavni, ko pa jih bolje spoznaš….no, pa saj vedo, kakšni so. :)) Edino svojega kolega Barnabasa Collinsa tu izpustim in Spiderja, ker je brez dlake na jeziku. :)[/quote]

Matkiča si še izpustila. Vsi sami fejst fantje, samo kaj, malo premladi zate, menda? :))))[/quote]

Seveda, zato imam jaz svojega, ki je starejši od mene.

Matkiča si še izpustila. Vsi sami fejst fantje, samo kaj, malo premladi zate, menda? :))))[/quote]
sej tudi med butli se ne vidi, da kdo odstopa ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Seveda, zato imam jaz svojega, ki je starejši od mene.[/quote]

Pa kaj boš s starimi, če s(m)o mladi bolj fejst in bolj vitalni? 😀
So dolgčasni , a ne, ma to je že stara titovska generacija, ti so out. 😀

Seveda, zato imam jaz svojega, ki je starejši od mene.[/quote]

So dolgčasni , a ne, ma to je že stara titovska generacija, ti so out. :D[/quote]
kavelj je v tem, da “titovska” generacija lahko oplodi mladico in otroka spravi do kruha ☺ In to ženske “hočejo / potrebujejo” od Desca.
Pa še počaščene se počutijo, ko jih “titoisti” obravnavajo predvsem kot osebo, nato kot žensko, pa kot telo z vulvo …. ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

So dolgčasni , a ne, ma to je že stara titovska generacija, ti so out. :D[/quote]
kavelj je v tem, da “titovska” generacija lahko oplodi mladico in otroka spravi do kruha ☺ In to ženske “hočejo / potrebujejo” od Desca.
Pa še počaščene se počutijo, ko jih “titoisti” obravnavajo predvsem kot osebo, nato kot žensko, pa kot telo z vulvo …. ☺[/quote]

NM-3w, saj Matjažko je Titov pionir, le razmišlja kot najstnik. 🙂

Titovska generacija moških ne more oplodit nobene, ker jim tudi nobena do 35 let ne bi dala.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

he he he … če nebi gledal samo v ekran bi kaj več vedel ☺ Komot oplajajo 35 let MLAJŠE!!! (glej ata Cavazza … )

Znane osebnosti ne štejejo…

Pa še počaščene se počutijo, ko jih “titoisti” obravnavajo predvsem kot osebo, nato kot žensko, pa kot telo z vulvo …. ☺[/quote]

NM-3w, saj Matjažko je Titov pionir, le razmišlja kot najstnik. :)[/quote]

Antilopa, ko sem se jaz rodil, je bil TIto že pod rušo. 😉
70-ta, same zafrkjene ste, kolikor vidim, če pa moški vaše generacije posegajo celo po teh iz 80-tih in celo 90-tih, pa vam tudi ni prav! :)))

znane osebnosti so pač lakmusov papir kaj se dogaja med živimi ljudmi ☺

koliko tvoje generacije jih pa ti poznaš, da imajo otroka? da sploh seksajo (razen po “japonsko”) … pa veš za svoje strice kaj nasajajo na oneta???

koliko tvoje generacije jih pa ti poznaš, da imajo otroka? da sploh seksajo (razen po “japonsko”) … pa veš za svoje strice kaj nasajajo na oneta???[/quote]

ti se kar tolaži 5 cm dedek 😀

ti rabiš 3 modre tabletke da pogleda ven s kožice tvoj majhen metulček

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

koliko tvoje generacije jih pa ti poznaš, da imajo otroka? da sploh seksajo (razen po “japonsko”) … pa veš za svoje strice kaj nasajajo na oneta???[/quote]

ti rabiš 3 modre tabletke da pogleda ven s kožice tvoj majhen metulček[/quote]
pikec … vseh nas v lajfu narava ni tako zajebala kot tebe ☺ .. če imaš hčero bi pa to že lahko vedel po izrazu na njenem ksihtu ☺

ti rabiš 3 modre tabletke da pogleda ven s kožice tvoj majhen metulček[/quote]
pikec … vseh nas v lajfu narava ni tako zajebala kot tebe ☺ .. če imaš hčero bi pa to že lahko vedel po izrazu na njenem ksihtu ☺[/quote]

dedek z osnovnošolskimi forami haha

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Večina moških moje generacije nimajo otrok, ker tudi ne čutijo potrebe po tem, da bi jih imeli. Seksajo pa dvakrat več, kot ste vi pred 20/30 leti. Istočasno smo tudi bolj izobraženi od vas. Recimo to kar ti pišeš po forumu, o ekonomskih kategorijah, javnem sektorju, delovnem pravu ipd, sem se jaz učil že v srednji šoli. Da o znanju tujih jezikov niti ne govorim…

A se lahko prosim držite te izjemno resne teme!

pikec … vseh nas v lajfu narava ni tako zajebala kot tebe ☺ .. če imaš hčero bi pa to že lahko vedel po izrazu na njenem ksihtu ☺[/quote]

dedek z osnovnošolskimi forami haha[/quote]
svaki se “cigo” sa svojima ponosi ☺
jaz še vedno odvode in integrale znam na pamet, lahko v vsakem od 4 jezikov, ki jih obvladam (ne, ne tipkam o govejem, svinskem … živalskem jeziku) … še nekaj šaha obvladam na pamet in z 90% natančnostjo vem kakšne karte ima kdo, ko igramo tarok

skratka … oglej si ksiht svoje hčere, ko pride proti jutru domov ☺

Se vam je kdaj v življenju zgodilo, da vas je neka odločitev ali okoliščina razočarala in da ste se morda celo nekaj časa borili, da bi zadevo spremenili, na koncu pa ste se odločili oziroma spoznali, da je bolje, da tega nimate?

Antilopa a je to sedaj praktičen prikaz tega kar si si želela od te teme pa nisi dobila in sedaj se boriš dokler ne boš končno spoznala, da je bolje, da tega nimaš?….. :))))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se vam je kdaj v življenju zgodilo, da vas je neka odločitev ali okoliščina razočarala in da ste se morda celo nekaj časa borili, da bi zadevo spremenili, na koncu pa ste se odločili oziroma spoznali, da je bolje, da tega nimate?

Antilopa a je to sedaj praktičen prikaz tega kar si si želela od te teme pa nisi dobila in sedaj se boriš dokler ne boš končno spoznala, da je bolje, da tega nimaš?….. :))))))))))[/quote]

On, pa kje si ti zadnje čase? Kaj pa vem, poskušam oživiti ta forum, ker se mi zdi, da samo še vegetira, pa mi ravno ne uspeva.

Antilopa a je to sedaj praktičen prikaz tega kar si si želela od te teme pa nisi dobila in sedaj se boriš dokler ne boš končno spoznala, da je bolje, da tega nimaš?….. :))))))))))[/quote]

On, pa kje si ti zadnje čase? Kaj pa vem, poskušam oživiti ta forum, ker se mi zdi, da samo še vegetira, pa mi ravno ne uspeva.[/quote]Vse pohvale tvojim prizadevanjem, si želim, da ti uspe, se bom trudil še sam kaj prispevat k oživljanju……
Bi mogoče bi rabila kako deratizacisko sredstvo? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ali je najbolje zate tisto, kar si najbolj želiš?
Odgovor je preprost.
Zame je najbolje tisto, da kar imam in kar počnem, da pri tem preprosto uživam. In vedno težim k temu cilju, da so uvod, jedro in zaključek pozitivni.
In šmentanamuhaglejgatizlomeka, k sreči se povečini izide.
Na splošno povedano pa velja, da za to največ lahko prispevaš sam in vsi ostali udeleženci v kakršnikoli zgodbi ali situaciji, da se ustvarijo takšni pogoji.

Če pa se odločitev izkaže kot napačna, iz tega izvlečeš največ kar lahko in napake ne ponoviš.
Gremo dalje…

življenje je polno napačnih odločitev, res je da v točno določenem trenutku se mi je zdela večina odločitev pravilnih, ampak na dolgi rok pa se je marsikatera odločitev izkazala za fiasko, še več parkrat sem komaj odnesel živo glavo….poklic…delam čisto nekaj drugega za kar sem se izobraževal, delo ki sem ga sprejel da prebrodim takratni vmesni čas( tako sem takrat mislil, cca 6 mesecv)..no od takrat je minilo 15 let….ne želim si ničesar več, razen zdravja(seveda) in da lahko delam, ter da imam mir, pred svetom in državo…ljubezni imam dovolj do Boga in ljudi….
generalno gledano če naredim obračun od srednje šole do danes se mi ni kaj dosti izšlo po željah in načrtih, večinoma sem pa sam kriv za to, predvsem zaradi svojega jebivetrskega obnašanja v preteklosti , nekajkrat so me tudi ljudje ki so mi bili blizu potunkali….generalno gledano pa se mi je življenje izšlo čist ok…za določene stvari in ljudi mi je seveda žal, da se ni drugače izšlo, žal mi je tudi za marsikaj kar sem naredil in rekel, še bolj mi je pa žal da marikaj nisem povedal določenim ljudem…je pa pomembno da zaradi tega ne čutim kake zagrenjenosti ali da bi gojil zamere….

On, pa kje si ti zadnje čase? Kaj pa vem, poskušam oživiti ta forum, ker se mi zdi, da samo še vegetira, pa mi ravno ne uspeva.[/quote]Vse pohvale tvojim prizadevanjem, si želim, da ti uspe, se bom trudil še sam kaj prispevat k oživljanju……
Bi mogoče bi rabila kako deratizacisko sredstvo? :D[/quote]

Antilopa, meni so zelo všeč teme, ki jih odpiraš, saj bi se iz njih lahko dejansko razvile konstruktivne debate, če se le ne bi vsaka fuckin’ tema izrodila v medsebojno obračunavanja vedno enih in istih osebkov in vse skupaj postane neprebavljivo za branje in enostavno ne bereš več.

Da pa ne bom sama smetila teme… Ja, večkrat se mi je že zgodilo, da tisto kar sem si najbolj želela, ni bilo tisto kar sem v resnici potrebovala. Tudi meni se je to zgodilo pri izbiri študija, namreč želela sem si študirati nekaj čisto drugega, pa mi ni uspelo priti gor. Po spletu okoliščin sem pristala na študiju, o katerem nikoli nisem niti razmišljala… in tudi doštudirala. Sedaj delam na področju, ki je daleč od moje gimnazijske želje, ampak je to to, kar rada počnem, kar paše na moj karakter in mojo osebnost ter v čemer sem dejansko dobra. Si ne predstavljam, da bi počela kaj drugega, sploh pa ne tisto česar sem si takrat v gimnaziji želela. Čudna so pota gospodova:).

Tudi na ljubezenskem področju se mi je že zgodilo nekaj v smislu ‘the first thing that you want will be the last thing that you need’… Se mi je pa to zgodilo takrat, ko sebe še nisem tako dobro poznala, ko vase še nisem popolnoma zaupala ali si določenih stvari še nisem upala priznati. Mislim, da do tega z osebno rastjo, samospoznavanjem, samozaupanjem in samospoštovanjem, prihaja vedno manj.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Tako je, kot danes pač je in drugače ne more biti.
Vprašam se lahko le, kaj sem sam storil zavestno ali nezavedno, da danes živim takšno življenje, kot ga živim.

Še nikoli ni bilo tako, da ne bi moglo bit tudi drugač……
Važno je le, da se ne sekiramo zaradi tega 😉 🙂

Je bil sošolec vprašan, od prej je imel že dva cveka, je nekaj jecal in na koncu je tršica rekla:
“Poba tole pa ne bo dovolj, ne boš izdelal”, češ potrudi se malo, daj se malo zamisli, naj te skrbi!…..
On pa ” Eh, tršica kaj čm, sam da sem zdrav!”….. prevedeno: je*i se baba stara…..

Naslednjič ko je kdo vprašal kolk si dobil si rekel:”Eh, ne sprašuj, samo da smo zdravi”…… :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close