Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali je možno, da bi stroške krila zavarovalnica?

Ali je možno, da bi stroške krila zavarovalnica?

Zdravo,

zanima me ali je kateri uspelo, da ji je zavarovalnica krila stroške (mogoče vsaj delno) laserske odstranitve nadležnih dlačič na obrazu in kakšen je postopek (osebni zdravnik, psihiater…).

Dlačiče so posledica PCOS in jih je zelo, zelo veliko. Vsaki dan si jih pulim, enkrat na teden si jih odstranim z depilacijo. Vse skupaj je zelo nadležno…

Bila sem na razgovoru pri dermatologu in bi ga morala obiskati vsaj šestkrat (en obisk je 30.000,00), kar ni malo denarja.

Vesela bom vsake informacije:))

Lp

Ne zavarovalnica sigurno ne krije stroškov! Več o tem si preberi na >http://www.zzzs.si>, pod rubriko Pravice iz obveznega zdravstvenega zavarovanja.

oj,

to mi je znano…ampak vedno je možno z vztrajnostjo in pravim načinom marsikaj urediti…

lp

Ojla,
zavarovalnica ti sicer krije te stroške, ampak moraš pred tem k endokrinologu, pojesti en kup hormonskih tablet(po katerih še bolj cvetiš) in še ocene vseh mogočih strokovnjakov…..pa če imaš srečo, po enih dveh letih ti mogoče mogoče uspe. Preverjeno. Jaz sem potem šla na Dermatološki center Parmova, plačala 126.ooo in sem danes ponosna lastnica skoraj nobene dlačice več. Samo še kakšna tanka, dve ali tri na mesec. Proti prej, ko sem jih morala vsak dan puliti -brke, brado in po vratu. Groza.Kar mora me je včasih tlačila zaradi tega. Toplo priporočam, rezultat je odličen, pa dve leti bi si lahko živcev prihranila. Bye

Se opravičujem za mojo ignoranco… Kaj pa je PCOS?

oj,

PCOS je sindrom policističnih jajčnikov…ena izmed posledic PCOS je tudi prekomerna poraščenost…

papa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close