ali je mogoče
Pri meni je najmanj v redu, če sem tiho. Takrat je res nekaj hudo narobe.[/quote]
Se strinjam, če je biti klepetulja normalno, potem je nekaj narobe, če je tišina. Če se ženski ne da več pogovarjat, je vseeno če te ni. Dobesedno.
Pri meni je najmanj v redu, če sem tiho. Takrat je res nekaj hudo narobe.[/quote]
Se strinjam, če je biti klepetulja normalno, potem je nekaj narobe, če je tišina. Če se ženski ne da več pogovarjat, je vseeno če te ni. Dobesedno.[/quote]
No, kakšen dan ji moraš pustiti, da uredi misli. Ko je človek jezen, lahko reče tudi stvari, ki jih ne misli. Jaz se včasih umaknem zato, da najprej premislim, če nisem slučajno kaj narobe razumela. Mislim, da to ni slabo, aneda? :)))
Se strinjam, če je biti klepetulja normalno, potem je nekaj narobe, če je tišina. Če se ženski ne da več pogovarjat, je vseeno če te ni. Dobesedno.[/quote]
No, kakšen dan ji moraš pustiti, da uredi misli. Ko je človek jezen, lahko reče tudi stvari, ki jih ne misli. Jaz se včasih umaknem zato, da najprej premislim, če nisem slučajno kaj narobe razumela. Mislim, da to ni slabo, aneda? :)))[/quote]
Mhmmnja, glede na stvari, ki jih slišim, močno upam, da ljudje ne premišljujejo preveč, preden jih izustijo. Ker če so plod premišljevanja….To govorim na splošno… kot Robi:-)))))
No, kakšen dan ji moraš pustiti, da uredi misli. Ko je človek jezen, lahko reče tudi stvari, ki jih ne misli. Jaz se včasih umaknem zato, da najprej premislim, če nisem slučajno kaj narobe razumela. Mislim, da to ni slabo, aneda? :)))[/quote]
Mhmmnja, glede na stvari, ki jih slišim, močno upam, da ljudje ne premišljujejo preveč, preden jih izustijo. Ker če so plod premišljevanja….To govorim na splošno… kot Robi:-)))))[/quote]
Tale wd-jček je ratal malo žleht.
Mhmmnja, glede na stvari, ki jih slišim, močno upam, da ljudje ne premišljujejo preveč, preden jih izustijo. Ker če so plod premišljevanja….To govorim na splošno… kot Robi:-)))))[/quote]
Tale wd-jček je ratal malo žleht.[/quote]
Po čem to sklepaš:-)))))
Sonce te lepe sončne nedelje pa nekaterih res ne premakne izza zaslonov !?
Pa kaj nedelje, gre takorekoč za poznopoletni vikend .
In končno ( pišem za nazaj, ker normalen človek tega v živo ne spremlja ampak gre raje ven ) se nekje točno ob poldnevu WD40 in Antilopa le zbrihtata in verjetno odideta na zrak ?
Svašta .
Forum je zaprt za komentiranje.