Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ali je krema ok?

ali je krema ok?

Pozdravljene,

ali mi lahko PROSIM (če se katera zelo spozna na sestavo) ocenite ali je tale vlažilna kremica vredu ali ne (preden si naredim škodo)? imam namreč izredno suho kožo z mozoljčki…

Sestavine: aqua, collodial silver, oleum amygdalae, shea butter, oleum cocos nucifera, cethyl a., avocado oil, ioiobae oil, lavandula officinalis, glyceryl stereate, saliva officinalis, lanolin, provitamin b5, mentha piperita, tocopherylacetate (e vitamine);

hvala lepa 🙂

Jaz raje ne sodim o tem, počakajmo Simone Godina, ki se res spozna.

Lahko pa, da bo šele čez čas.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Pozdravček,

krema je ok ima naravne sestavine, vendar pa se mi zdi da je lahko za kožo z mozolji premastna, ker ima kar nekaj mastnih sestavin, v kolikor tekstura ni preveč mastna potem je ok, ker ima pa tudi sestavine ki so dobre za mozoljčkasto kožo, kot so koloidno srebro za celjenje kože, sivka, žajbelj, za pomirjanje.

Mogoče bi jo zaradi vsebine coloidnega srebra priporočila samo za nekaj časa ne predolgo, ker je to sestavina bolj za zdravljenje kože. Porabite embalažo, ki jo imate, da vidite če se bo koža normalizirla.

Če imate mozoljčke, si naredite čistilno masko na bazi gline vsaj enkrat na teden, ali namesto maske piling.

Pomembno je čiščenje kože, najbolje je čistilno sredstvo v peni ali gelu, mleko ne bi priporočila za mozoljčke.

V kolikor imate še kaj vprašanj sem na voljo, ker za bolj podroben odgovor, bi rabila več podatkov, recimo starost, kakšni so ti mozoljčki in na katerih mestih, ter katere ostale izdelke še uporabljate.

Simone Godina
Beauty Coach – moderator

Super! Drugače pa je moja koža ZELO suha. Ni mastna niti malo, imam pa vseeno mozoljčke. Pred časom sem jih imela veliko več, po uporabi koloidnega srebra v obliki spreja, se mi je koža zelo izboljšala. Vendar mi še vedno nastajajo predvsem na področju ličk in na robu spodnjega dela obraza. Drugače sem stara 26 let in naj povem, da ko sem pred nekaj leti nehala z KT, sem bila pripravljena na izbruh, vendar se ta še vedno vleče. Bila sem tudi pri dermatologinji, katera mi je dala doxy, klimicin, skinoren – spet brez uspeha. pomagalo mi je edino koloidno srebro, kolikor je pač lahko omililo težavice.

in ravno zaradi tega, sem si vzela to kremo (nujno rabim nekaj hidratantnega). bom porabila in videla kako in kaj 🙂 hvala lepa za pomoč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close