Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je Dacia Sandero stepway dober avto?

Ali je Dacia Sandero stepway dober avto?

Ima kdo? Kako se obnese? Je primeren za makadamske ceste?

to pa je lahko pisanje do drugega leta.

Avto je OK. Zakaj ne bi bil dober, če jih največ prodajo v zahodnih delih EU.

Renaultova tehnologija, cliotova šasija, robustno podvozje in Renaultova mehanika vključno z motorji.

Največ avta za svoj denar. Dacie so postale kakovostne in sodobne, žal pa ne več poceni.

Všeč mi je dizajn.

Kaj sprašuješ neumnosti , še vedno velja : BOLJE SE SLABO PELJATI , KOT DOBRO HODITI , razmišljaj.

Imel sem tri renoje

prvega

zadnjega

in nobenega več

slabšega kot so renoji si niti v morah ne more predstavljati.

Danes vozim MB,pa ne takega z renojevo mašino !

Romun ne more bit ok.

Imam dacio dokker bencinski že 10 let.. dela brez problemov.ima Renaultov motor. Renault ima dobre bencinske motorje, tak da ne poslušaj idijoti ki vozijo MB in BMW.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9392, 15.02.2024 ob 20:10

Imel sem tri renoje

prvega

zadnjega

in nobenega več

slabšega kot so renoji si niti v morah ne more predstavljati.

Danes vozim MB,pa ne takega z renojevo mašino !

Kako pa, da toliko ljudi vozi renaulta, če jetako zanič?

Imam ga zdaj 4 leta. Full zadovoljen z avtom. Nobenih stroškov do zdaj razen tanka ja in novih gum, naredil 100000

Imam Dacio Duster 1,6 16v 9 let brez problemov

Je zelo. In morš kupiti na plin. Imamo 140.000km brez problemov

Imajo preveliko porabo vsaj za 1 liter. KIA 1.6 poraba plina 6l

Anonimno 2272, 16.02.2024 ob 21:42

Je zelo. In morš kupiti na plin. Imamo 140.000km brez problemov

Zakaj pa plin?

Jaz sem dal 10000 za ta jajca.Kje bos pa dobil nov avto za ta denar?Peljem se pa kot car na kratke voznje.

Avto je dober, v januarju sem naredil z njim pot do Švedske, lahko ga pohvalim.

Jaz sem ga imela na testni voznji.. ima veliko porabo.. pa menjalnik je kot iz legic narejen…pa ko nekaj cajta nor sedis imas res obcutek kot ja narejen iz najbolj pocen plastike

Ne vem, če je ravno za makedam, ker to je Renojeva tehnolgija. Renoji so pa bolj nežni avti, niso ravno robustni. Tako, da jaz ga ne bi izbrala, ker imam tudi dosti makedama.

mehki avti, 17.02.2024 ob 19:04

Ne vem, če je ravno za makedam, ker to je Renojeva tehnolgija. Renoji so pa bolj nežni avti, niso ravno robustni. Tako, da jaz ga ne bi izbrala, ker imam tudi dosti makedama.

Kateri v tem cenovnem rangu pa bi bil za makadam pa za kak klanec?

Haha, vse povedano že z renaultova tehnologija. Pika.

Vsekakor ni vozilo katerega bi zavrgel, vsekakor pa je navkljub ocenam sploh in oh wc v primerjavi z kvalitetnimi vozili. Danes je zelo malo sodobno,  oblikovno všečnih vozil, katerega želi povprečen (reven) človeček, tako, da za reveža, kmeta, nezahtevnega je avtek super. Zato preveč lepega o Dacia.

Za Dacia obstajajo navodila 426 strani, vendar so splošna, tako da za vaš model ne boste dobili ustreznih podatkov in informacij.  Tudi pri pooblaščenem prodajalcu ne boste dobili ustreznega navodila,  čeprav je predložitev popolnega navodila za konkretni model obveznost ! Do sedaj smo imeli različne znamke, npr. Zastava 750, Golf, Jugo 65, Škoda, Peugeot, BMW,  vendar smo ob nakupu dobili navodila, tako da ni bilo potrebno spraševati  ali  zahtevati dodatne dokumente za korektno uporabo vozila.  Najboljša navodila  in  serviserja smo imeli pri znamki Peugeot.
Zato Dacia dobronamerno odsvetujem. Še vedno velja:  za malo denarja malo muzike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close