Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ALi je bil kdo na biopsiji prostate?

ALi je bil kdo na biopsiji prostate?

Ali bi lahko kdo opisal svojo izkušnjo na biopsiji prostate. Sam postopek mi je znan, vendar ne vem, ali se dobi pred postopkom kaj proti bolečinam in kako hude so bolečine.

Vem, da ima vsak človek svoj bolečinski prag in da smo si v tem zelo različni, vendar bi vseeno prosila za kakšno izkušnjo.

LP

Hudo težko, da ti bo katera od žensk tule opisala svojo izkušnjo LOOOL.

Tele biopsije (ne samo prostata) so načeloma vse na “živo”.

Ja, na žalost. Na srečo je pa hitro mimo, le dohtarja moraš poslušat.

kar precednika. On je dal to skos, zdaj mu pa več ne vstane.

Bil je fotr in ga je bolelo. Je pa po posegu dobil še vnetje z visoko vročino, tako da je moral dobiti še antibiotike.

Vnetje? Kakšno vnetje? A na fotrovem penisu? Mislm, kake se ti pogovarjaš s fotrom? A mu je ime Fritzl?

Se ti ne zdi, da imaš probleme ti, ne pa “fotr”? Sploh ni govoril o vnetju penisa. Če sta zate penis in prostata eno in isto, si pa res uboga para. Smiliš se mi. Je tako težko razumeti, da lahko zdravnik z iglo, ki gre v prostato, tja zanese bakterije? In da potem na tem mestu pride do vnetja?

No krasno, eni očitno enačite pedofilijo s pogovorom o prostati. Ubogi vaši otroci, ker ste tako zadrti, da bodo o tem kako so nastali slišali od sošolcev.

Pri mojem očetu je bilo enako.
Sicer je na splošno precej “odporen”, za tole pa je povedal, da je kar bolelo – bojda je precej neprijetno, ampak se da prenest.
Mislim, da med posegom ni dobil ničesar proti bolečinam.

Par dni po punkciji je dobil še kar hudo vnetje + vročino, tako da so ga sprejeli v bolnišnico (ostal 3 dni, dobival antibiotike, pa potem antibiotiki še nadaljnjih 10 dni).

Moj mož je bil, ja, je povedal, da ga je bolelo, ko so mu ščipali tisto tkivo, enih 10 vzorcev so mu vzeli z različnik kosov prostate, in to ti z nekim orodjem ščipa tkivo. Boli.

Tudi potem ga je še ene dva dni bolelo, dobil je tudi vročino, bil zanič, ležal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close