Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali Ivermektin zdravi HPV okužbo?

Ali Ivermektin zdravi HPV okužbo?

Vpisala sem v Google in na pub.med je študija, da ja.

Torej ta neozdravljiva stvar, ki mi uničuje življenje, se morda da pozdravit z Ivermektinom, zdravilom, ki ga zdravstvo skriva, ker ne zdravi Covida, četudi pri Covidu mogoče deluje kot inhibitor proteaze in v prvih dneh po simptomih omili potek bolezni?

Če je to res, da zdravi HPV, bom res res jezna. Prosila bi za razumne odgovore, hvala

Kaj pa cepivo proti HPV, ti ni dost ok?

Odgovor na objavo uporabnika
VprasalaBiHvala, 06.02.2022 ob 10:20

Vpisala sem v Google in na pub.med je študija, da ja.

Torej ta neozdravljiva stvar, ki mi uničuje življenje, se morda da pozdravit z Ivermektinom, zdravilom, ki ga zdravstvo skriva, ker ne zdravi Covida, četudi pri Covidu mogoče deluje kot inhibitor proteaze in v prvih dneh po simptomih omili potek bolezni?

Če je to res, da zdravi HPV, bom res res jezna. Prosila bi za razumne odgovore, hvala

Te raziskave so bile narejene In vitro (to pomeni zunajcelične raziskave v laboratoriju) Ne vse in vitro raziskave se dobro odnesejo v in vivo raziskavah. Kar se tiče covida, so kasnejše raziskave na pacientih pokazale da Iverkmetin ne vpliva na potek bolezni z covidom. Članki ki so sprva bili, so bili narejeni zelo površno, manjkali so razni podatki itd.. Če se Iverkmetin izkaže vredu v laboratoriju ni nujno da deluje na človeku.

Iverkmetin je dobro zdravilo proti parazitom ki ni prepovedano, ni pa neko čudežno zdravilo ki odpravi vse virusne bolezni.

Pozdravljeni, 06.02.2022 ob 10:41

Kaj pa cepivo proti HPV, ti ni dost ok?

Prepozno če to že imaš nekaj let.

Pri kravah pozdravi papilomatozo, to ko je celotna krava polna papilomov. Pri meni pa ne? Imam par papilomov in seveda se bojim.

Anonimno 9053, 06.02.2022 ob 10:55

Te raziskave so bile narejene In vitro (to pomeni zunajcelične raziskave v laboratoriju) Ne vse in vitro raziskave se dobro odnesejo v in vivo raziskavah. Kar se tiče covida, so kasnejše raziskave na pacientih pokazale da Iverkmetin ne vpliva na potek bolezni z covidom. Članki ki so sprva bili, so bili narejeni zelo površno, manjkali so razni podatki itd.. Če se Iverkmetin izkaže vredu v laboratoriju ni nujno da deluje na človeku.

Iverkmetin je dobro zdravilo proti parazitom ki ni prepovedano, ni pa neko čudežno zdravilo ki odpravi vse virusne bolezni.

Pri človeku preprecuje replikacijo, ker izprazni protein, preko katerega se prenaša. Zato omili potek bolezni.

Ampak ne zanima me, kako deluje proti Covidu. Ampak proti HPV. Če zdravi HPV, bom zelo jezna in razočarana.

VprasalaBiHvala, 06.02.2022 ob 11:01

Prepozno če to že imaš nekaj let.

Pri kravah pozdravi papilomatozo, to ko je celotna krava polna papilomov. Pri meni pa ne? Imam par papilomov in seveda se bojim.

Pri človeku preprecuje replikacijo, ker izprazni protein, preko katerega se prenaša. Zato omili potek bolezni.

Pri človeku ne preprečuje nič. To so testirali in vitro celični liniji, narejeni iz ledvičnih epitelnih celic afriške zelene opice.

Pa še to, zaradi napačne uporabe tega zdravila se je veliko ljudi zastrupilo.

VprasalaBiHvala, 06.02.2022 ob 11:02

Ampak ne zanima me, kako deluje proti Covidu. Ampak proti HPV. Če zdravi HPV, bom zelo jezna in razočarana.

Kar se tiče Hpv, žal ga ne ozdravi. Članek povezan s tem je spet In vitro raziskava vplivanja ene komponente tega zdravila za rak materničnega vratu ki ga lahko povzroči Hpv. Nič še ni dokazano, vsaj kar se tiče človeka.

Prijazni strički na JAZMP, ‘Javni’ agenciji za zdravila, nažalost ne dovolijo tega zdravila v državi, aveš. Ti pa priporočajo herbalni čajek, da ga topično naneseš na svojo vagino 2x na teden in čez 3 leta mogoče nebo več HPVja.

Veš da topična herbalna zdravila, ter par let uničevalske kemoterapije, mogoče pozdravi raka, ki je isto mikro gliva, ki ti deli celice? Zakaj bi želel uničit razne parazite v svojem telesu, če to zdravstvu in marksistom daje denar, kaj si tako sebičen do njih. To tak vsi imamo. To je naravni potek življenja. Namesto da vse zajedalske razraste uničiš na začetku, pač sčasoma dobis raka in umreš, zavarovalnica pa plača tone denarja proizvajalcem citostatikov.  To je tako imenovani ‘Win win’, aja ne, ti si malo na zgubi pri tem

Anonimno 9053, 06.02.2022 ob 11:05

Pa še to, zaradi napačne uporabe tega zdravila se je veliko ljudi zastrupilo.

Strup prihaja od parazitov in gliv, ki umirajo.

Anonimno 9053, 06.02.2022 ob 11:09

Kar se tiče Hpv, žal ga ne ozdravi. Članek povezan s tem je spet In vitro raziskava vplivanja ene komponente tega zdravila za rak materničnega vratu ki ga lahko povzroči Hpv. Nič še ni dokazano, vsaj kar se tiče človeka.

Raziskava na to temo je dobesedno članek, kjer so z Ivermektinom pri 9 od desetih krav pozdravili hudo papilomatozo, glivično bradavicno okužbo po vimenih in vratu. Verjetno hujša zadeva, kot mojih par izrastkov.

Vprašaj kovid dohtarja Robija.  Če ga že niso zaprli v ustanovo zraven Fužin.

Vse bolezni so glive. Kandida je gliva. Parazit je stopnja micelija glive. Plesen, rak, rja je gliva.

Poglej tole, ti bo spremenilo življenje.  https://www.youtube.com/watch?v=DiR2ncfGkw0

www PIKA youtube PIKA com/watch?v=DiR2ncfGkw0

Stvarstvo vas blagoslovi, če sem vam kakorkoli pomagal. Sam sem imel 14 let težave s kandido. Fasal tudi limfom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close