Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali imate za šport drugo spodnje perilo

Ali imate za šport drugo spodnje perilo

Predvsem me zanima za ženske…sama si namreč pred športom vedno preoblečem tudi spodnje perilo…nekako mi ni, da telovadim v čipkah, če jih slučajno nosim. Zame je obvezen bombaž. Pa ve?

Itak, vedno bombaž ali prav športno. Veliko tečem tudi zdaj, ko je hladneje, zato tudi v mrazu zamenjam, če ne kaj fašem tam spodaj.

Obiskujem vodene vadbe in vidim te mlade bejbe, ki se preoblačijo tam….vse imajo čipkasto perilo, plastično….pajkice po moje kupijo premajhne, da jih bolj stisne…ne vem, to ni zdravo.

Bolje da ste stusirane in disece, kot da se preoblacite na smrad in znoj.

Ja, jaz tudi bl kt sm stara, bl prsegam na Bridget Jones gate in na bombaž 😀 😀 😀 Vse ostalo mi zna povzročit kašne težave, vnetja :/ sploh poleti.

Odgovor na objavo uporabnika
Bombaž je zakon :), 01.12.2021 ob 09:16

Ja, jaz tudi bl kt sm stara, bl prsegam na Bridget Jones gate in na bombaž 😀 😀 😀 Vse ostalo mi zna povzročit kašne težave, vnetja :/ sploh poleti.

Haha, enako. ne rečem, da nimam kakšnih čipk, ampak danes dobiš lepo in sexy perilo tudi iz bombaža…tista plastična čipka mi je grozna. Za šport pa obvezno drugo perilo in ja, skoraj bridget jones

sem ena tistih, ki ima lahko takoj težave s kakšnimi glivicami, zato obvezno bombažno perilo, nogavice…opram za šport mora bit zračna, ahkrati taka, da te ščiti recimo pred mrazom. Ker 1x tedensko tudi plavam, takoj po plavanju preoblečt in pposušit vse. Če me kdaj napade kakšn hudič “spodaj” pa na zalogi vedno lomexin.

jaz imam pa vedno naravno spodnje perilo, tudi za na ‘ta lepše’. mora biti bombaž ali bambus. ne prenesem sintetike in čipk. sem rabila dolgo, da sem se sprijaznila s tem in priznam da je pravi podvig najti lepo perilo iz naravnih materialov, ampak je vredno. tako perilo nikoli ne zasmrdi in ne povzroča vnetij.

pred tem sem pa skoz imela neke težave z belim tokom in življenja brez deodoranta si sploh nisem mogla zamisliti. tega zdaj skoraj ni. če pa se pojavi, tudi hitro mine.

Pod pajkicami sploh nimam spodnjega perila (!) ne hlačk, gornji del je pato ali tako z vštim mordčkom – in kot je napisala avtorica Šnelca – važnoi je, da se stuširaš, prešvicano športno oblačilo pa tudi  opereš, predno ga spet nase našponaš…

Kaj naj imam modrc pa gatke pod tem – ni šans:

Stronger

spodaj brez perila, 01.12.2021 ob 11:59

Pod pajkicami sploh nimam spodnjega perila (!) ne hlačk, gornji del je pato ali tako z vštim mordčkom – in kot je napisala avtorica Šnelca – važnoi je, da se stuširaš, prešvicano športno oblačilo pa tudi  opereš, predno ga spet nase našponaš…

Kaj naj imam modrc pa gatke pod tem – ni šans:

Stronger

no tole bi mene žulilo…:)

probala enkrat pa nikoli več…

vedno nosim bombažne hlačke.

Anonimno 2518, 01.12.2021 ob 12:50

no tole bi mene žulilo…:)

probala enkrat pa nikoli več…

vedno nosim bombažne hlačke.

Nič ne žuli  ta znamka, določeni modeli, ki jih izbereš,  ima noter bombažni trikotni  všiv v predelu mednožja ( kot kakšne bombažne spodnjice)  in v notranjem delu gornjega dela – Tako da…

Let's Talk About Crotch Gussets

lise, 01.12.2021 ob 10:34

jaz imam pa vedno naravno spodnje perilo, tudi za na ‘ta lepše’. mora biti bombaž ali bambus. ne prenesem sintetike in čipk. sem rabila dolgo, da sem se sprijaznila s tem in priznam da je pravi podvig najti lepo perilo iz naravnih materialov, ampak je vredno. tako perilo nikoli ne zasmrdi in ne povzroča vnetij.

pred tem sem pa skoz imela neke težave z belim tokom in življenja brez deodoranta si sploh nisem mogla zamisliti. tega zdaj skoraj ni. če pa se pojavi, tudi hitro mine.

če imate težave z belim tokom ali še slabše, da se vam pojavljajo vnetja, potem je treba najprej rešit to. Kakšen probiotik in antimikotik. Sicer pa sintetika nima na intimnih predelih kaj delat.

Premal se govori o tem, da razne skinny jeans, ki lezejo tja v “tamalo” in podobna ozka oblačila lahko povzročajo tudi vnetja…da imaš v službi 8 ur oblečena neka tesna,po možnosti poliestreska oblačila in spodaj še sintetične gate, ja valda se vse vname…zato pa je tolk vnetij…

Bombažne gate pa pika. Sploh pa za šport.

Itak da drugo perilo in tudi vsak dan nosim bombažne,nečipkaste gate, pazim samo, da se kake črte ne vidijo. Kar se tiče čipk, ma sem eno leto z mojim in živim z njim, ne da se mi več, sem ugotovila, da ni to to očitno.

Tudi jaz, popolnoma enako. Vedno se preoblečem za športat, za tečt in ko pridem nazaj, takoj pod tuš in nato v normalne cunje.

VEDNO bombažno spodnje perilo, čipke res redko.. mi je pa čudno, ko nektere ženske po telovadbi v istem perilu, samo preoblečejo  pajkice in grejo direkt v službo! se sploh ne stuširajo, perilo pa pomoje ostane isto, kao sej se posuši, fuj!

Če vas matrajo glivice, je lahko poleg perila tudi vzrok hrana, preveč sladkorjev vpliva na to. Meni pomaga lomexin.

Vedno in povsod nosim samo bombaž. Imela pred leti zelo slabe izkušnje z sintetiko. To neko novodobno športno perilo no go.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close