Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ali ima katera Cvrtnik brez olja

Ali ima katera Cvrtnik brez olja

Spogledujem se z mislijo, da jo naročim pri Dedku Mrazu. Zanimajo me vaše izkušnje, ali se hrana res lepo ocvre in je enako dobra – če je uporabna za vnaprej panirane ribe, medaljončke iz trgovine ali pa je treba sam panirati ali pa sploh ni za panirane izdelke? Zgolj za pomfri ga ne bi kupila, tega občasno spečem kar v pečici. Torej ali tole – brez olja oziroma z eno žlico olja res deluje in je hrana potem enako dobra kot pri klasičnem cvrtju v ogrooomnih količinah olja. Hvala za odgovore vnaprej.

Če mene vprašaš – še en nepotreben nakup.
Že vnaprej pripravljene medaljončke, ribje palčke ipd. najlepše spečeš v pečici. Pomfri iz trgovine je prav tako super v pečici (BREZ olja), domači pomfri pa naredimo kar v navadni fritezi 10x letno. Seveda je v tem cvrtniku brez olja itak premalo prostora za pomfri za vseh 6 članov družine… Pa eno uro na elektriko priklopljen, da je res hrustljav…
Saj ni slabo – a, kar se mene tiče – proč vržen denar.
Moje mnenje.

MI ga imamo in smo ful navdušeni, notri pečemo vse mogoče, od krompirja, mesa, rib…

Sem videla, da bo sedaj nekje v akciji po 130 EUR, ne vem kje že, v ponedeljek sem videla v reklamah, se pravi Laclerk, Ispar in podobno glej…

vodnarka**,
Hehehe, nikar si ne misli, da tisti medaljončki, ribje palčke in pomfri, na katerih na embalaži je narisan znak, da jih pripraviš lahko TUDI v pečici, in ki jih ti ponovno pečeš v pečici niso prej spečeni v veliiiiki količini olja! Velikokrat to piše na embalaži, samo prebrati je treba; izdelek je predhodno pečen, ohlajen in zamrznjen ! To pomeni: ocvrt, ohlajen in zamrznjen! Torej ne misli, da ješ krompirček brez olja 😉

Kar stisni med psti en zmrznjen krompirček ali pa piščančji medaljon in povonjaj prste, kako lepo se navzamejo vonja poolju in lepo se svetijo…. in ti bo takoj jasno, kaj ti želim sporočiti 😉

Mi nikoli ne kupujemo predpripravljene hrane. Pomfri naredim sama, ribje palčke naredim sama in potem dam v ta cvrtnik brez olja, enako meso za paniranje dam na ponev z malenkost olja samo toliko, da se masa ne vleče, potem preložim v cvrtnik, podobno smo zadnjič s hčerama naredili zelo dobro imitacijo ocvrtega sadja iz kitajskih restavracij v tem cvrtniku…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close