Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali hrvaška Spletna trgovina IVET.hr res NATEGUJE???

Ali hrvaška Spletna trgovina IVET.hr res NATEGUJE???

Sem mislila neki naročit, ful fajn reklame imajo na FB… pa sem zdaj slišala da je zadeva cisti nateg, da težko dobis to kar plačaš – ali namesto DVEH artiklov dobis le ENEGA, ali dobiš v DRUGI BARVI, POSKODOVANO, ali da po PRVEM PRANJU FUL SPREMENI BARVO, LASTNOSTI, SE FUL SKRCI, …. vsi pa pravijo da jih v primeru reklamacije ni mogoče dobiti na noben način.

Ful bi naročila eno majcko k mi je vsec, a zdaj sem se prestrašila …sem jih probala dobiti na telefon (sm hotla preverit, ker mi ena rekla da jih je 2 meseca klicala zaradi reklamacije in ne dvignejo), in zdajle res nihce ne dvigne :s
Verjetno res ni varno?

Ali je to res? Ima kdo kako izkušnjo? Da ne naročam oz tudi da se posvari druge ….

Hvalaaaa

IVET.HR spletna trgovina – nakup toplo odsvetujem.
Moja izkušnja: kupila hlače, ki so bile daleč od tega, kar je bilo v opisu in na fotografiji. Poslala sem jih nazaj. Sedaj mineva že več kot mesec dni, pa kupnine nisem prejela na trr. Še več. Nekdo, s katerim si “dopisujem” preko maila, mi trdi, da je nakazilo bilo vrnjeno. Denarja pa na računu ni. Vedno bolj sem prepričana, da tega denarja ne bom več videla. Žal mi je, da nisem verjela prijateljici, ki je imela že pred mano slabo izkušnjo z Ivet.shop-spletna trgovina.

Oj. No jaz imam pa pozitivne izkušnje, naročila sem si že ogromno stvari in vedno dobila kvalitetne, točno naročene zadeve. Nič se ni razbarvalo ali bilo poškodovano, vse lično zapakirano in točno tako kot na oglasu. Samo enkrat nisem prejela pasa, ki sem ga naročila, so me obvestili da pas ni več na voljo, vse normalno in korektno. Tudi moja sestra je velikokrat naročila pri IVET, vedno dobila v redu zadeve. Se pa verjetno, kot vsepovsodi zgodi, da gre kaj narobe, ne vem. Lp

Ne naročajte, ker denarja ne vračajo. Obleka je bila zašita preko blaga, tako da so bile luknje na večih koncih. Vrnila, denarja pa od nikoder, čeprav ga obljubljajo v 5 dnevih. Na maile ne odgovarjajo. Sama  tu ne bom naročala nikoli več. Odločite pa se seveda sami.

Pravkar dobila 2 jakni in čevlje.  Vse ok 🙂

Jaz sem naročila kopalke. Prišle so popolnoma drugačne, kot so na sliki. Ni možnosti vračila in ne odgovarjajo za prikaz slike na internetu. Čisto zavajanje kupca.

ŽAL!!! Ne kupujte

Stvari so dalec od tega kot so na slikah, nekaj takega kot ce bi narocal iz kitajske…na sliki zgleda top, v zivo pa cheap shit.

Odgovor na objavo uporabnika
Indefvsjjj, 22.07.2022 ob 07:05

Stvari so dalec od tega kot so na slikah, nekaj takega kot ce bi narocal iz kitajske…na sliki zgleda top, v zivo pa cheap shit.

Na Aliexpressu imas cel kup opisov, mnenja in slike kupcev, tako da, ce ze, raje narocim od Kitajcev, vsaj vem, kaj bom dobila, ker Ivet in Manzara sta z opisi, slikami in komentarji zelo skromni.

Ravno letos sem narocila dve obleki in nekaj nakita, vse skupaj ni bilo 40€, enako obleko sem pozneje videla v eni trgovini, cena je bila 75€! Glede na ceno, je roba ok, prstani so bili 1-2€, v trgovini take dobis za 5-10€, zakaj bi placala 5x vec?

Imam žal slabo izkušnjo s to trgovino. Naročila sem obleko finbora blue, ki je bela z vzorcem, dobila čisto napačne barve- črno z vzorcem.

žal,tudi moja izkušnja je zelo slaba.naročilo do danes ni prišlo,po več kot 30 dneh,na mojo poizvedbo kaj se dogaja so odgovorili,da nimajo artiklov in jih iščejo pri izvajalcu.skratka,naročilo plačano,izdelkov ni.nauk:nikoli več,ni izdelkov,ni denarja.groza.lp

Naročila sem srajco, ki je bila na sliki super, prejeto pa, čisto nekaj drugega in povrh še z napako. Izdelek sem vrnila, in od julija 2022 še nisem dobila vračila denarja in dvomim ,da ga bom. Lahko se pridružim ostalim, ki so napisali, da je nateg.

Pri njih sigurno ne naročim več!!!!!!!!

Pozdravljena,

Vse kar sem pri njih naročila je bilo super.

Ravno danes naročim nekaj se za vnukinjo.

Najslabša izkušnja doslej. Po 30 dneh še vedno ničesar. Ni naročenega, ni vračila denarja.

Nekajkrat sem že naročila pri njih. Stvari so pogosto imele napake. Letos so rabili 2 meseca, da so mi sporočili, da sta dve majčki razprodani.

Naročila sem obleko in jo vrnila ter želela zamenjavo. Očitno je pošiljka prišla, ko sem bila na dopustu, pa so jo poslali nazaj.

Zdaj sem dobila obvestilo, da to ni vljudno do sodelavcev, ki se silno trudijo, in plačam kazen 20 evrov. Dodane so bile neke metrske bančne številke za Bolgarijo. Ker nisem hotela sitnosti, sem se danes oglasila na svoji  banki, da to poravnam. Tam pa šok: navesti bi morali naslove firme in banke, česar seveda ni bilo. Ko sem hotela poklicati pripisano številko, je telefonček rekel, da ta storitev ni možna.

Ne vem še, kaj lahko storim. Tole pa pišem bolj v opozorilo ostalim.

Pozdravček vsem.

Ja..sem naročila v maju eno oblekico poletno,prispeli bi naj bi roku 14 dni do tri tedne.

Prispelo je komaj po 2 mesecih.Seveda nisem dvignila,če je skoraj že konec poletja.znesek naročila je bil okoli 15e

Danes pa dobim mail,da moram plačat 20 evrov in kar račun zraven,na katerega moram plačat.to je kazen,ker nisem dvignila.ce ne plačam,me bodo baje tožili?mislim nooo

Seveda jim niti pod razno ne bom plačala.pa sem tudi malo preverila,samo sranje z njimi ,pritožujejo se vsi čez njih

Tolko v informacijo,da ne nasedate

Niti slučajno ne plačajte!!

Tudi jaz sem to dobila..odvetnik mi je rekel,da ni šans,to je samo izsiljevanje

Nič se ne bojte,ne bojo vas tozili

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close