Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ali gre iz temne barve pobarvat na blond?

ali gre iz temne barve pobarvat na blond?

Imam lase pobarvano črno. Želim pa se pobarvati na blond. To si res zelo želim in me zanima če se lahko kat tako prebarvam? Šla bi k frizerju. enkrat mi je en rekel da bi to trajalo kakšno leto. prvo mi naredi malo pramenov potem še več in potem še več nato pa vse blond. ampak ko vidim po tv koga, je iz temne baerve v hipu svetel. kako to gre? mislim da bi barvanje šlo brez, da si zraven uničim lase. kaj ve kdo kaj o tem?

dobra si,da si upaš to narediti.

Jaz sem šla ravno obratno-iz blond v črno. Najprej temno rjava, potem črna…Niti ni bilo težav,samo pojdi v en salon,kjer veš da imajo dobre barve. Namreč…ko sem se šla jaz prvič barvat,me je frizerka pobarvala s temno rjavo. Barva je že prijela lepo,ampak kaj ko se je po enem tednu sprala in sem bila zelena grrrrr. Sem šla še enkrat tja,me še enkrat pobarva-zgodba se ponovi Tretjič grem v drug salon,kjer me direkt pobarva z mešanico črne in rdeče-in evo ven sem prišla lepo črna,z mogoče malce pridiha rdeče,ki pa ga po naslednjem barvanju ni bilo več.

Lp

Septembra sem se pobarvala iz črne na blond. Se da, samo računaj, da ne boš takoj izpadla blond, ampak najprej malo korenčkasta/oranžna (ampak je kr kul barva, se da preživet), potem bolj rumenkasta, nato pa šele res blond. Ni ti pa treba delat s prameni, se da tudi vse na enkrat posvetlit oz. z neko zadevo (šamponom) ti pobere črn pigment dol, potem ti bo naredil pa pramena s peroksidom. Jaz sem se 3x šla barvat v salon (1x ko me je razbarval in potem še 2x, ko so mi delali pramena in svetlili), ta četrtič sem se pa že sama doma. V štirih msesecih boš blond, brez da bi ti kaj posebej uničilo lase. Konice so sicer izsušene, samo se greš parkrat špice postrišt pa je ok.

Se da, vendar sem bila ravno pri frizerju, ko je ena gospa zelela iz crne na blond, pa moja frizerka tega ni hotela naredit. Nisem sicer slisala dobro zakaj, vendar je omenjala neke zelene, oranzne itd odtenke. Zgleda, da je prevec riskantno, ne vem. Si na crno pobarvana ali imas naravne take barve? Ce si pobarvana, raje pocakaj, da preraste, iz svetlejsih odtenkov je potem lazje na blond. cao!

Tudi jaz sem šla iz črne barve na blond se da ,je pa res da se nerade posložujejo tega ,ker je kar nevarno sploh ,če imaš bolj slabe lase . Jaz sem zdaj že rdeča sem se naveličala bit blond.

lepa blond sigurno ne bo, vsaj po prvem barvanju ne. pa to ti naj dela firzer.

Zdajle sem se spomnila, da je ena moja znanka naredila isto – iz crne na blond, ma je bila rumena kot pravkar izvaljeni piscancek. Res ti ne svetujem.

Grozno. Rumena kot ravnokar izvaljeni piščanček! Hehehe

Resno, ceprav je ze nekaj casa spet crna se jo je prijel vzdevek pišče.

Če frizer ve kaj dela, je OK.
Drugače pa je lahko vse od zelene, do oranžne, živo rumene …

ravno zadnjič sva se s frizerko pogovarjali o tem in mi je razlagala, da je to eden najbolj zahtevnih postopkov, ki res lahko traja ure in ure, da je zadeva taka, kot je treba.

nič n e boš korenčkasta. frizerji sam služijo dnar,ko povejo da ne morejo direkt prebarvat v blond. jaz sem iz črne direkt v blond šla,trajalo cca pol urce in voila

neinnr,si se pa pošteno zlagala,razen če imaš svoje naravne zelo svetlo blond.ker blond barva mora bit na laseh najmanj45min.če pa hočeš iz črnih blond,moraš pa prej posvetlit,pa šele potem barvat kar nikakor ni pol ure.(razen če si si jih z jupolom namazala-malo za hec).

nč sekerat. to je krneki v teh “počasnih postopkih”. lepo izbereš dobrega frizerja pa nima kej bit če maš kokr tok močne lase. mogoče bodo po blanžiranju mal suhi, smotani za oblikovt (tko je blo pr men k sm šla iz črne na blond). ampak pol sm pa lepo kupla kvaliteten šampon, balzan po še ena par mask za lase. in je use ql, kot je blo prej. kero dramo ljudje delate iz enaga barvanja.

da se

Kupi si ekstra blanž in 6% razvijalec. V pol ure boš za nekaj odtenkov svetlejša. Oboje stane manj kot 4 evre v drogeriji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close