Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali bi živeli v Štorah

Ali bi živeli v Štorah

Ali bi živeli v kraju štore

Zeĺo prijetno.
Trgovina sola zdr dom posta frizer itd vse na kupu.
Center 15min.
Prijazni ljudje.
Sprehodis se cez gozd do pecovja krasen sprehod v naravi.

Evo pa še kdo naj reče, da ni večje povpraševanje po hišah na podeželju.

Nikoli.

Jako ti je podeželje, če si iz centra Celja oddaljen cca 5km :D. Moji starši imajo toliko do prve trgovine, gostilne in lekarne :).

Ne, ne bi, to je preveč mestno. V bistvu se drži Celja, hud promet skozi Štore, grda jeklarna.
POdeželje okoli Štor, to pa je bolje. Samo vseeno se skozi Štore valijo trume avtomobilov in potem slab zrak, ki gre tudi v okolico.

Ne, ker nikjer še nisem videla tako revnih, umazanih stanovanj kot tam. Me kar strese kam sem šla na obisk, tipa sem skenclala ker je prereven zame, pa ne gledam materjalnosti. Umazano okolje, zamazan dom, kopalnica cela črna umazanaija vsepovsod, zunaj zrak strupen…. tud njegov nečak je mel raka pri 2 letih od sevanja s tovarn…

Raje sem samska ko tam.

Niti pod razno, sem se kot študentka vozila z vlakom v LJ in ko smo se peljali skozi Štore, to je bil obup, umazano, industrija, sem prav razmišljala, bognedaj, da bi tu živela..slabše je bilo samo še tam okrog Zidanega mosta, Trbovelj itd..

Železarna smradi vsako jutro da okna ne moreš odpret, čez hribček je dinos, smetišče in predelava odpadkov, 1km stran cinkarna Celje s pesticidi. Mislim da se Trbovlje skrijejo. Ni zastonj da skor vsi tam pocrkajo zarad raka. Kotlina z najslabšim luftom verjetno v celi Sloveniji. Naredi velik ovinek.

Ja, kar drži.
Tam pretežno piha zahodni veter. Posledično prinese slab zrak iz cele Celjske kotline v tisto smer. In Celje je v neposredn bližini, kar pomeni, da direkt dobi Štore kar gre v zrak v Celju.
Pa ne samo cinkarna, je tudi še železarna tam. Ne vem, če še kaj delajo, ampak, ko prideš tja, te pogled nanjo odbije.

Ponoci tovarna smrdi in spusca smrdljive kolicine slabega zraka v okolje da ne govorim o razbijanju ponoci

Tam sem imela babico v DSO. Sem doma iz Ljubljane in so mi Štore huda Vukojebina.

grozen smrad iz železarne in vlaki trobijo celo noč tovarna razbija za ubit se groza od groze

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close