Ali bi “tradicionalne vrednote” brez interneta preživele?
Samo nekaj imaš pa res prav.
Starejšim v reali res ni neka težava pristopit k ženski, mlajše generacije pa jim večinoma res ne gre. Pa ne mislim, da je pozitivno, ko se tipi slinijo okrog vsake in ji težijo. V mislih imam kako sproščeno znajo recimo 50+ letniki začeti pogovor, ko se srečata recimo na poti na hrib ali pa kje drugje. Mlajše generacije pa kar zrejo v prazno, nobenih nasmehov, nobenega pozdrava. Tako, da ja, starejšim gre to dosti bolje. Med mlajšimi je pa že res redkost, da znajo pristopati do ljudi tudi v reali. Ja, do ljudi, ne le do žensk. Pohvale vsem tistim mladim moškim, ki pa vseeno znajo narediti nek prijazen pristop, stik, klepet. So vse bolj redkost.
Kaj zdaj cviliš. Si spoznal to, s katero se hvališ, preko neta, ali nisi? Bodi enkrat pošten in stoj za svojimi besedami. Ali ti interent bistveno pomaga, ali ne?[/quote]
Bistveno? Glede na to, da sem prejšnjo (pa še katero pred njo) spoznal brez neta, mi ne pomaga bistveno. Če pa bi to bila moja prva in edina, potem pa bi že lahko rekel, da je bistveno. Pa vendar. Kaj bi rad povedal. Da tebi niti net ni pomagal? 🙂
Pomembno je, kako potem odnos pelješ dalje. Če zveza še naprej temelji na odnosu preko neta ali pa se premakne naprej v skupno preživljanje časa oziroma skupno življenje, to se meni zdi bistveno.
Ti cviliš. 😉
Tako je, pecanje žensk je vam mimo, zato spoznate preko interneta, kar pač spoznate.
In čemu mi ugovarjaš, če pa samo pritrjuješ mojim besedam? Sej vas nisem obtožil, d aje to slabo. Samo pač, očitno je, da tradicionaliste samo internet drži pokonci.[/quote]
Kako si smešen. Se pravi tradicionalisti sploh niso obstajali, dokler si ni pojavil internet? Hehe.
Tako je, pecanje žensk je vam mimo, zato spoznate preko interneta, kar pač spoznate.
In čemu mi ugovarjaš, če pa samo pritrjuješ mojim besedam? Sej vas nisem obtožil, d aje to slabo. Samo pač, očitno je, da tradicionaliste samo internet drži pokonci.[/quote]
Kako si smešen. Se pravi tradicionalisti sploh niso obstajali, dokler si ni pojavil internet? Hehe.[/quote]
Se strinjam, saj to v psihološkem smislu je daleč od zdravega vedenja, kar on počne z gonjo nad lastnimi demoni kvazi tradicionalisti, ljudje v zvezah. Namreč to vleče skozi vse teme, res dobesedno vse, dneve, tedne, mesece in leta. Torej pred petimi leti je bil na istem, kot je sedaj – na mrtvi točki. Za takšne ljudi pogosto rečemo , da so “dosadni”, ko venomer ponavljajo isto. Neko mejo in mero moramo imeti povsod.
Kot si že ugotovil, je prav groteskno smešen, namreč s prehodom v informacijsko dobo, se število samskih, ki iščejo partnerje, zgolj povečuje. Internet nas odtujuje ne približuje, pred tem so se ljudje bolj družili, uporabljali več indirektne komunikacije, kar je povečalo možnost zbližanja.
Ja, beseda dosadni ti je malo šla v nos tukaj, ker si (pre)občutljiv le za lastne potrebe, saj so te klicali (do)Sadni. Ne, saj Spider ni dosaden pri vseh temah, ponavlja isto le o “tradicionalistih” in zvezah že leta. Dosaden je tisti, ki eno in isto ponavljam v vseh temah, zato lahko tudi pomisliš, zakaj te je doletala označba (do)Sadni. 😉
Glej tega Markota, zdaj se naenkrat sramuje svoje partnerke in se celo zgovarja, da je eno svojo BIVŠO spoznal v živo. BIVŠO koristi kot argument. In potem on nekomu, da je smešen.
Matjažkotu pa sporočam, da s eljudje v živo družijo tudi sedaj. Interent ni tu kriv za nič,. V bistvu interent asocialnim pomaga, da sploh koga spoznajo.
Ja, beseda dosadni ti je malo šla v nos tukaj, ker si (pre)občutljiv le za lastne potrebe, saj so te klicali (do)Sadni. Ne, saj Spider ni dosaden pri vseh temah, ponavlja isto le o “tradicionalistih” in zvezah že leta. Dosaden je tisti, ki eno in isto ponavljam v vseh temah, zato lahko tudi pomisliš, zakaj te je doletala označba (do)Sadni. ;)[/quote]
Kaj pa ti, nesreča filozofska? Kje ej tvoj napredek in neponavljanje? Že nekaj let te pozivam, da dokaži v praksi, da si kaj bolj ustvarjen za družinsko življenje od mene, pa so te same lape in teorija.
Ti si v živo spoznal samo neresne zveze. Resno si spoznal na interentu. Kaj zdaj bežiš od tega dejstva, je tako težko reči bobu bob?[/quote]
Haha. Ok.
Slabe volje si. To je.[/quote]
Sploh ne. ne maram pa ljudi, ki se v debatah sprenevedajo. Ti se recimo skroaj vedno.[/quote]
Oprosti, ama nič te ne zastopim, kaj bi rad.
Forum je zaprt za komentiranje.