Ali bi “tradicionalne vrednote” brez interneta preživele?
Mladina še ne sanja o resnosti..Čisto prav imaš in potrjuješ mojo poanto, v živo nastajajo bolj neresne zveze.[/quote]
Govorimo o spoznavanju Spider. Spoznavanje? A veš, ko se dva
spoznata? In iz ogromnega števila neresnoih zvez, so potem nastale resne.
In seveda je ogromno število neresnih zvez razpadlo.
Samo iz tega ne moreš sklepati, da se resne zveze sklepajo samo na
internetu. Še vedno se velika večina ljudi najde v reali.
Mladina še ne sanja o resnosti..Čisto prav imaš in potrjuješ mojo poanto, v živo nastajajo bolj neresne zveze.[/quote]
Koliko let pa mora trajati, da je resna veza. Midva sva z mojim skupaj že 15 let, spoznala sva se na smučišču. A to še ni resna veza?
Pa prejšnje veze so se mi zdele tudi resne, čeprav so bile tam med 1 – 3 leta. Pa nobenega spoznala na netu, nobenega v lokalu, nobenega na veselici.
Če seštejem samo sošolce iz OŠ jih bo kar blizu 100. So nas pogosto premetali.
Potem še nekaj več kot 30 sošolcev iz SŠ. Vsi novi, noben isti kot v OŠ.
Potem še sošolci s faksa, cca. 100 pa potem še 15, spet noben isti kot v OŠ ali SŠ.
Pa vsi sodelavci. Hu tega se naber za nekaj sto pa sploh ni treba šteti prijateljev, kolegov, sosedov, sorodnikov.
Spider pišeš neumnosti. Jaz sem svojo bivšo spoznal zunaj, ko sem že imel internet in mi niti na pamet ni prišlo, da bi karkoli iskal preko neta.
Lih to je ja. Doda ga samo, če ga na videz pozna, pa četudi niti besede nista spregovorila. Potem je pa še tist “friend circle”, ko doda prijatelja od prijatelja, pa se sploh ne poznata. Aja, tu pa se ti ni treba držat navodil ?Skratka, sami iz sebe delajo norca.
Za prave prijatelje ne nucaš FB, ker se že tako pogosto srečujeta, lahko ga zvrcneš na mobi kadar ti zapaše, imaš ga na Skypu dodanega itd.
Lih to je ja. Doda ga samo, če ga na videz pozna, pa četudi niti besede nista spregovorila. Potem je pa še tist “friend circle”, ko doda prijatelja od prijatelja, pa se sploh ne poznata. Aja, tu pa se ti ni treba držat navodil ?Skratka, sami iz sebe delajo norca.
Za prave prijatelje ne nucaš FB, ker se že tako pogosto srečujeta, lahko ga zvrcneš na mobi kadar ti zapaše, imaš ga na Skypu dodanega itd.[/quote]
Ja… kadar imaš prav, imaš prav, ni kaj.
Fast-food generacija. Pameten ali pametna izbere kvalitetnejše jedi, ki jih miza ponuja. Najhitreje pripravljeno, najceneje in najbolj razširjena je pač hitro pripravljena hrana. Od konzumerja pa je odvisno, kaj bo jedel – točno to, kar bo izbral. Mnogi ne jemo hamburgerjev. 😉
Pa kaj je to tvoja stvar, kako in kje je nekoga nekdo spoznal? Jim tudi z lučko svetiš na klopci v parku? 😀 Čisto nepomembno, kako je nekdo nekoga spoznal, če je zadovoljen, pa tudi če ni, saj to ni naša stvar, da bi se obregali ob takšne banalne podatke, kako nekdo nekoga spozna, če ne gre za nas osebno.
Ker nista dosta pametna, da bi pogruntala, da je zveza zanič? :))[/quote]
Exactly.[/quote]
Se pravi jima je skoz lepo. Fajn to. 🙂
Pa kaj je to tvoja stvar, kako in kje je nekoga nekdo spoznal? Jim tudi z lučko svetiš na klopci v parku? 😀 Čisto nepomembno, kako je nekdo nekoga spoznal, če je zadovoljen, pa tudi če ni, saj to ni naša stvar, da bi se obregali ob takšne banalne podatke, kako nekdo nekoga spozna, če ne gre za nas osebno.[/quote]
Njega malo žuli, ker ko je eno spoznaval preko neta, ni prišel dlje kot do pač tega, neta. In ga zdaj malo skomina. Mogoče celo verjame, da je z vsemi tako.
Pa kaj je to tvoja stvar, kako in kje je nekoga nekdo spoznal? Jim tudi z lučko svetiš na klopci v parku? 😀 Čisto nepomembno, kako je nekdo nekoga spoznal, če je zadovoljen, pa tudi če ni, saj to ni naša stvar, da bi se obregali ob takšne banalne podatke, kako nekdo nekoga spozna, če ne gre za nas osebno.[/quote]
Njega malo žuli, ker ko je eno spoznaval preko neta, ni prišel dlje kot do pač tega, neta. In ga zdaj malo skomina. Mogoče celo verjame, da je z vsemi tako.[/quote]
Počakaj trenutek, ti bo Sadni piškotke kmalu omenil. 🙂
Ne gre jim skupaj, da ne rabiš biti umeščen v določeno skupino “tradicionalisti” ali “netradicionalisti”, da si zadovoljen (v zvezi), ampak je to odvisno od posameznika do posameznika in odnosa s partnerjem.
Bežite od bistva teme, ker vam je nerodno. Bodite načelni zdaj. Tukaj ste že raztrgali pristope do žensk sredi dneva, pecanje na plaži, v fitnes ne hodite, v lokale tudi ne, v knjižnici ne pecate, ker se ne spodobi.Zakaj avs je sram ersnice, da se resna populacija spoznava samo še preko interneta?
Je Marko najstnik? Mislim, “pecanje žensk”, za najstnicami se naj podi kot en trapast bimbo in jih ogovarja na plaži. On ima žensko, pa tudi če je v življenju samo njej dvoril, pa še to preko interneta, sploh nima veze. Vedno je cilj važen: on je z žensko, ki jo ima rad.
Ne vem, čemu si drugim nevoščljiv, ki so v zvezah. Ti nisi v zvezi in ne deluješ nič bolj zadovoljen.
Forum je zaprt za komentiranje.