Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali bi povabili svojega bivšega oz. bivšo na poroko?

Ali bi povabili svojega bivšega oz. bivšo na poroko?

Do nedavnega ste bili v resni zvezi z nekom, s katerim ste se nato razšli ali se ločili. Zdaj pa ste zaljubljeni in se nameravate poročiti. Ali bi to osebo, s katero ste bili nazadnje v zvezi/zakonu, povabili na poroko? Kako pa bi se počutili, če bi vaš zaročenec/ka povabil/a svojega/o bivšega/bivšo na poroko? Ali bi to dopustili?

A je to kakšna šala?

Na obe vprašanji je odgovor NE.

Jaz bi povabila bivšega moža, s katerim sva se prijateljsko razšla pred petimi leti in sva v dobrih odnosih. Nekako bi se mi zdelo normalno, da povabim tudi njega, če so že otroci tudi tam.
Je pa od njega odvisno, če bi prišel. Tudi on je srečen v novi vezi.

Seveda bi. Zakaj ne? Vprasanje pa je, ce bi prisel-la.

Dopustil bi brez problema – samo ne bi se pa nazaj držal zaradi tega. Znam biti dovolj brezobziren, da jo normalno poljubim, tudi če bi bivši gledal in zavijal z očmi.
Čeprav… če bi bil takšen, najbrž ne bi bil povabljen. A tega ne zaznavam kot svoj problem.

Ne bi pa vabil svoje bivše, ker nimava več ničesar skupnega. Ni motiva za vabilo.

Dobra prijateljica je imela svoj cas tipa, ki je bil brad pitt, sean connery in george cloney v eni osebi, skratka vse bejbe so se slinile za njim. Tudi karakterno tip v nulo. Ampak ta koza ga je pustila in si našla enega drugega, mali, debelusen, z ocali, neizobrazen, ampak tak mal.hecen….skratka neperspektiven tip.
Ko se je porocila, je povabila tudi tega Adonisa, in je prisel, s takratno punco, zdaj zeno….prava spica od babe, par sta bila pa tak, da so vsi samo v njiju buljili na ohceti…pa je pred par leti ta nevesta rekla, da ji aje žal za njim….hecna zadeva, ko se spomnim tiste poroke…res taka za film posnet.

Absolutno ne bi povabila.

Vse odvisn zakaj sva se razšla, kakšn odnos imava po razhodu.

potem bi povabila oba, tudi njegovo novo?

Meni je noro sploh pomisliti na kaj takega. Bivši/bivša je bivši/bivša z razlogom. Nikoli ne bi pomislila povabiti na poroko bivšega.

Bi ti povabil/a? 😉

Ne vsakega bivšega. Sicer so večinoma bili v redu, vendar z njimi nimam več stikov.
Bi pa morda povabila bivšega moža, ker sva kljub odraslim otrokom še vedno v stiku in se imava po svoje še vedno rada.

2x NE.Ni potrebe.

Midva z bivšo sva oba kultivirana in na nek način še vedno delujeva kot družina, saj imava ja skupnega otroka, predvsem pa dobra starša.

Ni prav nobenega razloga, da ne bi bila poleg vseh dogodkov (in tudi je!), na poroki pa vsaj vidi, kaj vse je “spustila iz rok”.

Prav tako si že vedno zelo pomagava (v smislu stroke), saj imava zelo komplementarno znanje (dopolnjujoče).

Vesel oče

V bistvu bi bilo normalno, da bi nekoga povabil s katerim sem bil kar lep del življenja in, če bi že to naredil, jo bi pač povabi samo na gostijo in njenega tipa seveda.
V bistvu jo bi pa povabil z namenom, da pokažem nekim novim ljudem kakšno carico sem imel stasom in glasom, hehe… Pač večerja, ki jo bi jst častil z dobro starogradsko muziko v živo seveda, da je večerja še bolj slastna in prepričan sem, da bi že sama vedla, kdaj je čas za odhod.
Tako bi jst naredil, če bi ona mene povabila recimo, povecerjal, malo nazdravil in šel . Vse na nivoju skuliranih ljudi v nulo.
Seveda moreš pa imet novo partijo s katero se bi takrat poročil pač pod nadzorom, kaj se ji bi dogajalo, saj se more ona takrat počutiti kot neka kraljica.. V glavnem bivša bi morala bit s tipom, drugače ne bi šlo, sam verjetno ne bi noben prišel na poroko bivšega partnerja.
Itak je pa to možno samo pri ljudeh, ki se spistujejo in so živeli v normalni vezi brez krega. Ločila sta se pa, ker sta se preprosto naveličala en drugega brez scen seveda..

Nebi, ceprav nevem kako bi bilo glede mojega partnerja…njegova bivša je namreč iz kroga njegovih prijateljev in bi bilo nekako čudno če bi njih povabil nje pa ne…v primeru da bi prišla, bi jo vrjetno posedla nekam kjer je nebi imela na vidnem mestu med poroko

Le bedaki povabijo bivše na svojo poroko z novim partnerjem ,ali partnerko. Edino,če se hoče pofukati z bivšim…
Pa ne mi z otroci.

kot bivši bi se vabilu odzval samo, če ne bi bilo druge priložnosti, da ženinu izrečem sožalje.

Če imaš željo povabit bivšega partnerja, ki je bivši z razlogom, pomeni da nimaš razčiščenih odnosov. Pa kaj se boš nekomu nekaj dokazoval, pa kazal kako si srečen? Če si resnično srečen, enostavno ne čutiš potrebe da se boš nekomu dokazoval, ker ti je to dovolj. Pusti zgodovino tam kjer je, ali pa razpucaj pri sebi dokončno.

Odgovor na objavo uporabnika
Queen of hell, 05.01.2021 ob 14:56

Če imaš željo povabit bivšega partnerja, ki je bivši z razlogom, pomeni da nimaš razčiščenih odnosov. Pa kaj se boš nekomu nekaj dokazoval, pa kazal kako si srečen? Če si resnično srečen, enostavno ne čutiš potrebe da se boš nekomu dokazoval, ker ti je to dovolj. Pusti zgodovino tam kjer je, ali pa razpucaj pri sebi dokončno.

Tocno tako!

Tema je plesniva in ji je potekel rok.

Ne.

Kaj pa to, moj fant se je hotel povabiti na poroko bivse, da bi tam zavpil naj se ne poroci.

No, hitro je postal bivsi.

Zakaj bi mešala preteklost s sedanjostjo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close