Ali bi lahko dobil to pucno
Lp.Zanima me nekaj kar se sprasujem ce bi lahko dobil neko punco ki sem jo spoznal v diskoteki.Zacelo se je da je prisla za mano in mi uz glave snela kapco in si jo dala na svojo glavo.Jaz sem ji jo dovoliu imeti in ko je odlsa plesat sem cez nekaj casa z zadrzkom sov do nje in sva plesala kar nekaj casa res je da sva oba tudi malo popila, umes sva se mal spoznala(ime,iz kje sva,sola,…)ampak takrat je imela punca fanta in me zanima sedaj ko ga nima vec po vsem tem ce je to pomenilo da sem ji biu saj malo vsec in brez problema pristpim do nje.
hvala za odgovore.
Lp.Zanima me nekaj kar se sprasujem ce bi lahko dobil neko punco ki sem jo spoznal v diskoteki.Zacelo se je da je prisla za mano in mi uz glave snela kapco in si jo dala na svojo glavo.Jaz sem ji jo dovoliu imeti in ko je odlsa plesat sem cez nekaj casa z zadrzkom sov do nje in sva plesala kar nekaj casa res je da sva oba tudi malo popila, umes sva se mal spoznala(ime,iz kje sva,sola,…)ampak takrat je imela punca fanta in me zanima sedaj ko ga nima vec po vsem tem ce je to pomenilo da sem ji biu saj malo vsec in brez problema pristpim do nje.Ali ji je bilo samo da ima kapco..D
hvala za odgovore.
Ne to je pomenilo, da si je želela izmenjat naglavne živalice preko tvoje kapce……
Dej ne bit toliko lesen….. A mi lahko napišeš nekaj verjetnih razlogov zakaj bi neka dečva nekomu vzela kapco in jo sama nosila cel večer, plesala s tabo, se pogovarjala?
Ti bi jo pa kar dobil?
Kako si to predstavljaš dobil?
Kaj pa če bi se najprej, predno bi jo dobil, še malo pogovarjal z njo o tem kako se ima, kaj počne, kaj jo zanima, o čem razmišlja, kako ji je v šoli, doma, kdo so njeni prijatelji, kaj si misli o njih……… bla bla bla… Brezveze takšno početje, a ne?
Ti bi jo raje kar dobil….
Veš predno boš dobil bo treba preplezat še kup trnja, ker drugače tisto kar naj bi dobil ne bo nič vredno. Upam, da vsaj Trnuljčica to ve. 😉 :)))
Forum je zaprt za komentiranje.