Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali bi kupili blago-kavc z napako?

Ali bi kupili blago-kavc z napako?

V lesnini sem opazila kavc,prodajalec je rekel da je blago z napako,ker je na eni strani malo zamaknjen,ce se ne pogleda res dobro,se res vidi da stranice ne “sedejo” skupaj tocno tako kot je treba.Bi vi kupili taksen kavc,ce bi bila cena res ugodna?

Bi ja, vendar bi morala bit cena res ugodna. Npr. iz 800 € znižano na 150.

Jaz bi.

Kot tehničen tip znam tudi kaj popraviti, tako da bi si sam popravil kavč 🙂

Jaz pa ga pridem pol sprobat, da podam oceno. 😉

Jaz pa ga pridem pol sprobat, da podam oceno. ;)[/quote]

Lahko ga sprobava v dvoje, da bo ocena bolj vereodstojna 😉

Odvisno od napake… ce je taka, da se jo lahko popravi ali pa da v bistvu ni vidna (hrbtna stran sedezne, ki stoji ob steni…) in bi bil temu primeren popust, bi.

Dejstvo pa je tudi, da ze nekaj casa v trgovinah ne kupim vec kar na prvo ceno, zmeraj vprasam za popuste..

Odvisno od napake.

Poskusi znižati ceno na 1|2

Jaz pa ga pridem pol sprobat, da podam oceno. ;)[/quote]

Lahko ga sprobava v dvoje, da bo ocena bolj vereodstojna ;)[/quote]

No, saj to sem mislila. 😉

Tako je moja koelgica kupila snežno bel usnjen eleganten ogromen trikoten za (polovico sobe) kavč ker je bil z napako. Iz 3.000 evrov je bil znižan na 600. Samo zaradi ene napakice na hrbtu potrganega blaga. Tako ima lep kavč,čudovit! Jaz bi,seveda

Razmišljam podobno.

Kaj v Lesnini se tudi da nizati ceno?! Ne verjamem, da jo bodo spustili..:(

Kaj v Lesnini se tudi da nizati ceno?! Ne verjamem, da jo bodo spustili..:([/quote]

Ce gre v Merkurju in Big bangu za neposkodovano, original zapakirano robo, ne vem, zakaj ne bi slo se v Lesnini, se posebej, ce gre za razstavni model, ki je poskodovan (ze za neposkodovan razstavni model lahko dobis kaj popusta).

Kaj v Lesnini se tudi da nizati ceno?! Ne verjamem, da jo bodo spustili..:([/quote]

Ce gre v Merkurju in Big bangu za neposkodovano, original zapakirano robo, ne vem, zakaj ne bi slo se v Lesnini, se posebej, ce gre za razstavni model, ki je poskodovan (ze za neposkodovan razstavni model lahko dobis kaj popusta).[/quote]
Ta kavc je razstavljen med se nekaterimi eksponati, ki so oznaceni kot odprodaja. Se pravi, da jaz lahko dobim se kaj popusta, ceprav je (baje) ze zdaj znizan? Ne me imet za neumno, samo jaz ne znam “nizati cene”. Mi lahko napisete kako bi vi govorili s prodajalcem? Prosim..

To se seveda splača. Da pa znižajo iz 3 jurje na 2 jurja, no way.
Napako, kot jo opisuje avtorica, bi morali znižati za 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Ta kavc je razstavljen med se nekaterimi eksponati, ki so oznaceni kot odprodaja. Se pravi, da jaz lahko dobim se kaj popusta, ceprav je (baje) ze zdaj znizan? Ne me imet za neumno, samo jaz ne znam “nizati cene”. Mi lahko napisete kako bi vi govorili s prodajalcem? Prosim..

Seveda se da tudi v Lesnini znižat ceno, meni so omaro, ki sem jo naročila za 800 eur in sem jo namesto obljubljenih 2 mesecev čakala 4 mesece znižali na 500 eur. Potem se pa zamisliš koliko je dejansko vredna, najbrž nič!

Jaz enostavno vprasam, koliko mi dajo popusta na to ceno. Ne, ali mi dajo popust, ampak samo koliko. In ko povejo, vprasam se, koliko mi dajo se dodatnega popusta, ce placam z gotovino…

Se pri oblacilih se da…

Ok, bom vprasala. Vprasati ni greh.;) Hvala vsem za mnenja.

Barca pri oblačilih je šlo včasih, ko so bili v trgovini ali lastniki ali pa državni uslužbenci. V kakšni Berschki ali Zari pa zdaj to ni šans, ker nimajo nobene moči odločanja tiste pupe, ki delajo noter.

Odvisno od trgovine, drzi … ampak se da se tudi zdaj :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close