Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Alfa samec

Alfa samec

To pa res nima nobene veze…. važno je le kdo podpiše, da je oče……;) :D[/quote]

A ti to hočeš reči, da si tudi ti kakšen svoj izdelek komu drugemu podtaknil? :)))))[/quote]
A ne delajo tega samo kukavice? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A ti to hočeš reči, da si tudi ti kakšen svoj izdelek komu drugemu podtaknil? :)))))[/quote]
A ne delajo tega samo kukavice? :)[/quote]Kukavice nosijo jajca v tuja gnezda, pri ljudeh se pa gnezda podstavljajo/podtikajo pod tuja jajca…..
Kaj pa vem, a je v končnem efektu kakšna razlika? 🙂

Antilopa kolikor vem imam vse izdelke na istem naslovu tako, da z morebitnim ogledom ne bi smela zapravit veliko časa in poti…. 😉 :))
Ali pa tebe samo zanima koliko sem spreten pri delu s tujimi gnezdi? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, mene ne zanima nič konkretnega pri tebi, da ne bo pomote in brez zamere. :))

Pri tistem zgoraj pa res ni razlike, to si se dobro spomnil (kukavičje jajce, gnezdo).

Nič bat, ne zamerim 🙂

Me pa malo že skrbi kaj je na meni takšnega, ker nisi prva, ki mi je to rekla, da jim nisem zanimiv…. 😀

Ah mogoče imate samo preslaba gnezda za moja……. Ha, ha, ha…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nič bat, ne zamerim 🙂

Me pa malo že skrbi kaj je na meni takšnega, ker nisi prva, ki mi je to rekla, da jim nisem zanimiv…. 😀

Ah mogoče imate samo preslaba gnezda za moja……. Ha, ha, ha…..[/quote]

Nič naj te ne skrbi On_, važno je, da si tvoji zanimiv. 🙂

p.s.
Meni pa deluješ prav prijeten fantič :)))))

Robi, Robi…. daj tole poradiraj, hitro, hitro…..

Drugač pa hvala za tole deklica B_M 🙂

Ps
Komaj sem se ene otresel je že druga tu, moje srce res ne bo zdržalo teh naporov…… 😉 :)))))))

Ps
Komaj sem se ene otresel je že druga tu, moje srce res ne bo zdržalo teh naporov…… 😉 :)))))))[/quote]

Če si prvi šok preživel, ti ne bo hudega. 🙂

Ps
Komaj sem se ene otresel je že druga tu, moje srce res ne bo zdržalo teh naporov…… 😉 :)))))))[/quote]

Če si prvi šok preživel, ti ne bo hudega. :)[/quote]
Kar nas ne ubije, nas naredi močnejše. :)))

Posledica bo lahko le kakšno športno ali razširjeno srce, da bodo vse oboževalke imele dovolj prostora. 🙂

Jp, dobro si se opisal. Medtem, ko boš ti doma sesal, bo tvojo ženo nekdo drug rihtal. :))))

Sej v bistvu nisi tolk naiven, kot zgledaš, smao ne vem, zakaj še vedno zagovarjaš republikansko čistunstvo, če pa veš, kako zadeve delujejo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close