Alfa Romeo predstavila nov mini SUV, res lep!
Anonimno 3094, 08.02.2022 ob 20:41
Alfa = kraljica SOS otočkov
ostal si v devetdesetih, takrat so alfe bile cenen izdelek, pred tem so bile vrhunske, po letu 2005 pa so alfe precej soliden izdelek. Danes so predvsem Audiji in Volkswagni na odstavnih otočkih, ceneni avti iz kitajske s podpisom Nemčije.
Stelvio je kul, ampak če si lahko privoščite je 8C Alfa prava. Ko sem enkrat vozil to mašino, preprosto ne moreš reagirati na druge.
Jaz pa kar vztrajam pri 159, ker ni novega modela, ki bi mi ustrezal.
Ne kupujte hybridov, ker boste vzdrževali dva pogona in še baterije.
Na koncu ko potegneš črto, električni avtomobili bolj onesnažujejo naravo kot vsak star golf diesel. Izdelava baterij je izjemno umazana in energetsko potratna industrija. Avti so težji in je obraba gum ter dejanska poraba energije neprimerno večja. CO2 izpusti NISO nič, ker kurijo elektriko termo elektrarn, v Sloveniji jim je treba pripisati vsaj 1/3. Vsi ti SUV modeli so aerodinamično slabši kot stari avtomobili tipa limuzina ali wagon.
Saj počasi ti podatki prodirajo v javnost in so narejene znanstvene raziskave.
8c, 08.02.2022 ob 23:06
Stelvio je kul, ampak če si lahko privoščite je 8C Alfa prava. Ko sem enkrat vozil to mašino, preprosto ne moreš reagirati na druge.
8c, kdor si želi SUV-a, ga nizki avti pri tleh sploh ne zanimajo, še manj ganejo. Meni so npr. SUV-i tako všeč, da drugih avtov sploh ne opazim, pa če so elegantne limuzine, poskočni kupeji ali dirkalniki s 400 konji… jih ne opazim. Imam oči samo za SUV-e.?
Para Bellum, 09.02.2022 ob 20:10
8c, kdor si želi SUV-a, ga nizki avti pri tleh sploh ne zanimajo, še manj ganejo. Meni so npr. SUV-i tako všeč, da drugih avtov sploh ne opazim, pa če so elegantne limuzine, poskočni kupeji ali dirkalniki s 400 konji… jih ne opazim. Imam oči samo za SUV-e.?
Kurčeva korona… Ko gre okus papa…
Forum je zaprt za komentiranje.