Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alenka Kesar (prej Mirt Iskra) – knjiga Druga žena

Alenka Kesar (prej Mirt Iskra) – knjiga Druga žena

Slučajno mi je prišla pod roke knjiga Druga žena novinarke (zdaj si pravi pisateljica) Alenke Kesar (prej Mirt Iskra).

Morda njena zgodba o koncu ene in začetku druge zveze komu celo pomaga, jaz pa potem, ko sem prelistala konec, kar nisem mogla verjeti, kaj vse lahko danes izide v obliki knjige.

Menda je ženska stara cca 50 let, za seboj ima en zakon, zdaj je v drugem, ima dva svoja otroka in dva pastorka, menda je delala na TV (nisem spremljala), ampak kar nerodno mi je bilo brati o tem, kako otročje in solzavo se zrela ženska lahko obnaša.

Zgodba se bere kot Dr. Roman iz časov moje mladosti, tam so bili tudi vsi lepi kot bogovi, (čeprav meni ne avtorica in ne njen mož nista na oko povšečna),  krhke in nemočne svetlolase ženske so ves čas pretakale krokodilje solze, otroci so bili nenormalno odrasli in razumevajoči, moški pa so bili visoki, temni in predvsem do konca mačisti. Konci srečni in tudi zelo zrele neveste v dolgih belih oblekah.

Lahko da je ta ženska v naravi ok, ampak če jo kdo pozna, naj ji prosim namigne, da res ni rojena za pisanje romanov.

Zgolj tvoje mnenje 🙂

Mislim, da si ne domislja, da je to vrhunska literatura, je pa kar fino napisano. Pac zgodba zivljenja …

če si brala v mladosti dr. roman, potem si sedaj že zrela penzionistka. Mogoče pisanja mlajših žensk nisi navajena.

Na POP TV vodila oddajo o zdravju. Če je ta prava, potem se spomnim samo to, da jo je vedno spremljala daljinska kamera, tako da se čudim, da je sploh našla drugega moža. Ne vam kam je gledal ali ima pa zlato srce.

Odgovor na objavo uporabnika
opažanje eno, 17.09.2021 ob 20:00

če si brala v mladosti dr. roman, potem si sedaj že zrela penzionistka. Mogoče pisanja mlajših žensk nisi navajena.

Na POP TV vodila oddajo o zdravju. Če je ta prava, potem se spomnim samo to, da jo je vedno spremljala daljinska kamera, tako da se čudim, da je sploh našla drugega moža. Ne vam kam je gledal ali ima pa zlato srce.

Žal še nisem upokojena 🙂 – letnik 1966…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close