Alenka Gotar in njen mladi moz
Gledam oddajo na prvem..zakaj se ona dva tok zagovarjata glede njune zveze..imam obcutek,da sama sebe prepricujeta,da bo zveza uspela,ceprav je med njima vec kot 20let razlike…zakaj se glede tega tok pojavljata v javnosti,naj raje zivita normalno zakonsko zivljenje,ne pa to vsiljeno pojavljanje v medijih.
Ceprav,roko na srce…razlika v letih je res prevelika.Pa se lahko kdo rece,da ljubezen prenaga vse.Japajade…ko bo on star 40,bo ona krepko cez 60…se mi zdi,da se mu bo se lustalo take stare zenske,on pa v najboljsih letih.
Njegova matka je najbolj pasja in najbolj proti tej zvezi.
Namesto da bi bila vesela, da je sin dobil tako ženo.
Sicer Gotarjeva ni glih prva liga, ampak za tega štorastega tipčka je sanjska princesa!
Pa verjetno mu nudi tudi bolj prestižno življenje, kot ena 20-letnica.
Pa leta gor al’ pa dol. Če se bosta kdaj razšla, ne boste ne prva ne zadnja.
Če bi jaz imela tega sina, se tudi slučajno ne bi obremenjevala ali celo vtikala v njuno zvezo!
Mene ni motilo in niti najmanj brigalo o glede razlike v letih in sploh me ne zanimajo tuje zveze, se mi je pa po domače povedano ‘fržmagal’, ko sem nekje prebrala, da naj bi Gotarjeva agitirala za PROTI na refrendumu – zdaj nalašč ne bom več strpna do nje; ženska hoče, da jo razumejo in to, potem pa sodi drugim in se vtika v tujo zasebnost?!
zakaj bi bili mi proti?? Vam kaj zlega hočeta ali kaj narobe hodi če sta skupaj? Nesramno in perivoščljivo! Če bi bili ljudje osebno srečni in zadovoljni ne bi drugih silili da živijo po njihovih standardih in celo pluvali čez njih. Get a life! Ta dva reveža imata že tako veliko breme..najprej tale uboga mama (kako breme je sinu dala da je proti ženi, to ni prava mama pa naj jo še tako skrbi, ne koristi in ne pomaga svojemu otroku s tem!) plus da bo vsakič, ko bo prišlo do nasprotij in nestrinjanja to navidezno breme “generacijske razlike” butnilo med njiju. Iz srca jima želim, da bosta to čim bolj lahkotno obšla. Ljudje..poskrbite da bo vaše življenje lepo in srečno in privoščite drugim tudi takšno!
Forum je zaprt za komentiranje.