Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alenka Gotar in njen mladi moz

Alenka Gotar in njen mladi moz

Gledam oddajo na prvem..zakaj se ona dva tok zagovarjata glede njune zveze..imam obcutek,da sama sebe prepricujeta,da bo zveza uspela,ceprav je med njima vec kot 20let razlike…zakaj se glede tega tok pojavljata v javnosti,naj raje zivita normalno zakonsko zivljenje,ne pa to vsiljeno pojavljanje v medijih.
Ceprav,roko na srce…razlika v letih je res prevelika.Pa se lahko kdo rece,da ljubezen prenaga vse.Japajade…ko bo on star 40,bo ona krepko cez 60…se mi zdi,da se mu bo se lustalo take stare zenske,on pa v najboljsih letih.

Koliko sem uspela gledat, to je nek štor, ne pa soprog 🙂

Živi in pusti živeti

Zarad mene na vsipočnejo kar jih je volja. Njihovo življenje, njihovi problemi (če so).

Kolikor vem, so mnogi nasprotovali njuni zvezi, iz tega razloga so njune izjave. Hudo je, če se ljudje mešajo v zveze, ki se jih ne tičejo in napovedujejo, kaj ju čaka. Vključno s tabo.

Nekaj let se bosta imela super, potem bosta pa sama dojela, kaj pomeni takšna razlika v letih.

Naj živita, kot jima paše.
Saj nikomur ne škodujeta.

pa kaj?
se bo pa ločila in vzela mlajšega…

ja, vedno se lahko ločiš in zamenjaš partnerja.. Prerokovalske monklje ste pozabile, da to ni leto 1878

Zakaj bi bila prestara za 20 let mlajšega moža, če so mone pri 60 v najboljših letih za vzgojo pubertetnikov. V spodnji temi je ogromno trditev, ki zagovarjajo porod do skoraj 50 leta, ker so super truper počutja in izgleda. Zakaj kar naenkrat bo pa za moža prestara, a ne zgleda dober, Alenka?

pa kaj?
se bo pa ločila in vzela mlajšega…[/quote]
Pa dobr , nehite pretiravat! Mlajsi je 17 let in ne cez 20. Sej ce pa en star dec ma eno 20 let mlajso je pa ok? Naj zivijo tko kot jim pase, kaj vas ene to tolk zanima in mate za povedat ogromno.

Njegova matka je najbolj pasja in najbolj proti tej zvezi.
Namesto da bi bila vesela, da je sin dobil tako ženo.

Sicer Gotarjeva ni glih prva liga, ampak za tega štorastega tipčka je sanjska princesa!
Pa verjetno mu nudi tudi bolj prestižno življenje, kot ena 20-letnica.

Pa leta gor al’ pa dol. Če se bosta kdaj razšla, ne boste ne prva ne zadnja.

Če bi jaz imela tega sina, se tudi slučajno ne bi obremenjevala ali celo vtikala v njuno zvezo!

Točno tako. Popolnoma ista zgodba bo kot pri Oriani in Borisu Cavazzi.

Točno tako. Popolnoma ista zgodba bo kot pri Oriani in Borisu Cavazzi.[/quote]

Če se bo to uresničilo, kakšna bi bila razlika, če gre narazen tak par ali nek par z “idealno” razliko v letih? Poznam veliko takih z po vašem idealno razliko, ki so šli narazen.

Sploh bi vsi na njo pozabili, če ne bi ona neprestano nabijala in vse prepričevala kako se imata rada…Zdi se kot da ima nekaj za bregom.

Kratkoročni plan: otrok in preživnina, sledi iskanje novega oplojevalca njene denarnice.

Eh , ta Gotarjeva ima tako že od nekdaj večvrednostni kompleks (v resnici je to manjvrednostni). Meni je neprebavljiva ker kriči po pozornosti na vsakem koraku.

pa kaj?
se bo pa ločila in vzela mlajšega…[/quote]

Naj komentar

No, jaz ne poznam zgodbe, a sem včeraj mislila, da je tisti fant njen sin. A sem se očitno zmotila. Ona zgleda zgarana in stara, on pa neiteligenten in nesamostojen fant. Nikakor ne zgledata dober par. Ona je domina, on podložnik brez lastne volje in pameti.

Kratkoročni plan: otrok in preživnina, sledi iskanje novega oplojevalca njene denarnice.[/quote]

??
Bi rekla, da precej dobro zasluži, in ni potrebe po finančni injekciji …

Naj delata, kot jima paše. Kaj pa, ko je on veliko starejši od nje, kot recimo znani zlatar, ki ima 50 let mlajšo? Pa že kar nejkaj let.

Mene ni motilo in niti najmanj brigalo o glede razlike v letih in sploh me ne zanimajo tuje zveze, se mi je pa po domače povedano ‘fržmagal’, ko sem nekje prebrala, da naj bi Gotarjeva agitirala za PROTI na refrendumu – zdaj nalašč ne bom več strpna do nje; ženska hoče, da jo razumejo in to, potem pa sodi drugim in se vtika v tujo zasebnost?!

Vse za prepoznavnost. Tako pač deluje. Pred leti je populistično objavljala, kako je iz zavetišča posvojila psa, ki ji pomeni več kot ves svet, bla bla bla, ko ni bilo več zanimivo in so bili članki pase, ga je prodajala na bolhi. Zdaj pač to, ko ne bo več zanimivo… Čakamo nadaljevanje.

zakaj bi bili mi proti?? Vam kaj zlega hočeta ali kaj narobe hodi če sta skupaj? Nesramno in perivoščljivo! Če bi bili ljudje osebno srečni in zadovoljni ne bi drugih silili da živijo po njihovih standardih in celo pluvali čez njih. Get a life! Ta dva reveža imata že tako veliko breme..najprej tale uboga mama (kako breme je sinu dala da je proti ženi, to ni prava mama pa naj jo še tako skrbi, ne koristi in ne pomaga svojemu otroku s tem!) plus da bo vsakič, ko bo prišlo do nasprotij in nestrinjanja to navidezno breme “generacijske razlike” butnilo med njiju. Iz srca jima želim, da bosta to čim bolj lahkotno obšla. Ljudje..poskrbite da bo vaše življenje lepo in srečno in privoščite drugim tudi takšno!

Popolnoma njuna stvar. Veliko ljudi se je že vmešavalo. Razlika je res zelo velika. Na dolgi rok to ne bo zdržalo. Se bosta sama učila.
Dokler traja, naj se imata fajn.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close