akumulatorski čistilec oken
Imam že 5 let od Vilede. Meni je super zadeva. V pol ure počistim vse šipe zunaj in znotraj, pa jih nimam malo. V večjo posodo nalijem toplo vodo z malo alkoholnega kisa in čistila za posodo. Z mokro krpo šipo umijem, nato pa s čistilcem “pobrišem” od zgoraj navzdol, ene 4 krat eno okno, na koncu morebitne ostanke vode samo še pobrišem s papirnato brisačo. Ker imamo plastična okna, se mi v spalnici v jesensko/zimskih mesecih vsakodnevno nabere kondenz in s čistilcem tudi to vsako jutro “pobrišem”.
Ravno včeraj sem testno očistil par oken s tem – in je super, ker nič ne teče okrog. Gre vsaj 3x hitreje kot klasika.
So pa zelo različni med sabo in tudi principi delovanja so različni – tako da sam sem delal z Bosch-evim in sem res zadovoljen.
Pa še to – čisto nič pa ne koristi pri čiščenju okvirja… to gre vse po klasični poti in je klasično zamudno.
Rok-1, 08.10.2019 ob 07:29
Ravno včeraj sem testno očistil par oken s tem – in je super, ker nič ne teče okrog. Gre vsaj 3x hitreje kot klasika.
So pa zelo različni med sabo in tudi principi delovanja so različni – tako da sam sem delal z Bosch-evim in sem res zadovoljen.
Pa še to – čisto nič pa ne koristi pri čiščenju okvirja… to gre vse po klasični poti in je klasično zamudno.
a mi ga podarite, ko ga ne rabite in vam samo prostor jemlje? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.