Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Aktivni razgledani moški?

Aktivni razgledani moški?

Kako pa ugotoviš visok EQ ?
Mora podati kakšne reference ali ga sama stestiraš ? :)))

Tudi hec mora biti. 🙂

EQ testiram osebno.

Me pa nekaj zelo zanima. Katera ženska tule na MONu ni lepa in pametna? Katera zase misli, da ni lepa in pametna? Se upate javit?

Uff doktorata res nimam,en magisterij pa že res..Tko da neke hude pameti,kaj pa vem ejh..Je lahko zadeva relativna:)

Lepa sem za nekoga,so mi pa dame ko jih tko vidim nekje,precej lepše kot sem sama:)) včasih ji celo to povem,če je le pravi trnutek:)) Da pač cudovito izgleda in diši:))

Kar se teme tiče kjer uporabnica omenja svoje reference,ji tega ne zamerim.V to je treba nekaj vložit,ne pride kar samo od sebe.

Jaz mislim, da nisem lepa. Pametna pa sploh nisem.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz mislim, da nisem lepa. Pametna pa sploh nisem.[/quote]

haha joj simpatičen komentar tole…skromno in všeč.

Jaz mislim, da nisem lepa. Pametna pa sploh nisem.[/quote]

Jaz tudi ne. Pa tudi če bi bila, tega ne bi izpostavljala.

Sej nobena od rednih forumašic nemore bit kej preveč lepa.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pameten zaključek.

Za moške tud to velja? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za moške tud to velja? :)[/quote]

Vsaj toliko, kot za ženske.

Za ženske zagotovo vela, za moške se pa nebi upal trdit. Pri nas izgled ponavadi ni tako pomemben kot pri ženskah. Če si karizmatičen, pa vizualno kokr tok normaln neboš mel problemov pri iskanju bejbik.

Punce bo zdaj zanimala še tvoja argumentacija tega. Maš kaj na zalogi? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sej sm že argumentiru, če bi ti znal kej prebrat.

Iz kje jih stresaš.))

a to podrazumeva aktivno ležanje na kavču in gledanje tekem žnj lige fuzbala … sem ne spadam ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Drži, jaz sem tak grdo grda, da sem bila glede videza ocenjena izven že postavljene lestvice (katero si včeraj limal gor); najboljše pri vsem tem je to, da imam vsaj to posebnost, če že drugih ne :))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Iz tega lahko logično sklepamo, da tebe je*e karizma?

Še včeraj si namreč trdil, da si lep in mi nisi odgovoril, kje se da dobiti ta certifikat? Bi šla sama tudi ponj, saj se sama sebi ne zdim nič posebnega, a sem se kljub temu tako pri 6., 16, 26., kot … letih otepala snubcev. Pa da ne boš mislil, da ti zavidam – sploh ne – srčno upam, da si lep, ker pameten res nisi.

In čeprav nisem nobene forumašice videla v živo lahko že sedaj rečem: meni se zdijo prav vse lepe.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

a niso to tipi, ki sodelujejo vsaj na 5 forumih, na vsakem vsaj v 13 temah

imajo svoj blog, ki ga obiskujeta obe sestri in ena, ki piše o podobnih temah

stil pisanja pa takšen, da se cuker cedi pod ekranom

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Drži, jaz sem tak grdo grda, da sem bila glede videza ocenjena izven že postavljene lestvice (katero si včeraj limal gor); najboljše pri vsem tem je to, da imam vsaj to posebnost, če že drugih ne :))[/quote]

Pozabila sem dodati, da me IQ tudi pošteno je*e, k sreči sem blond zato mi ljudje tega manjka kaj dosti zelo ne zamerijo, so ga vajeni :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Lepota je v očeh opazovalca.

A ne bi ti šel kdaj h “okulistu” predno bo prepozno za vedno? :)))

btw: če česa nimaš .. te ne more
da ni to pajčevina ali pa vakuum

znanstveniki nekaj razpravljajo o “črnih luknjah” … pa še niso daleč — lahko, da se jim ponudiš za vzorec

btw: če česa nimaš .. te ne more
da ni to pajčevina ali pa vakuum

znanstveniki nekaj razpravljajo o “črnih luknjah” … pa še niso daleč — lahko, da se jim ponudiš za vzorec[/quote]

Hvala za odlično poslovno idejo, morda se bom uspela na trgu prodati kot prvi in edini človeški primerek “črne luknje”…hm, toda ne vem kam se naj obrnem za presojo, če morebiti res gre le za vakuum ali pajčevino :)))

Lepota je v očeh opazovalca.

A ne bi ti šel kdaj h “okulistu” predno bo prepozno za vedno? :)))[/quote]
Sm šov že prevečkrat prejšn let. Vidm vse, še čez obleko tvoje žene, ni mi bla všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close