Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Aktivni razgledani moški?

Aktivni razgledani moški?

To si se pa zmotila. To so klopi. A so že, tako zgodaj? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene bolj skrbi tvoje prepričanje, da je kogarkoli kaj zbodlo. Od kot ti to? Verjetno je tvoje prepričanje tako zelo močno, da dugačne resnice od svoje ne premoreš. In vsak ko ti pokaže, da se morda motiš, misliš, da ga je to zato, ker ga je zbodlo. Škoda.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aktiven je samo majhen % žensk, te obletajo vse tečaje, izobraževanja…
Večina žensk pa raje lenari, športajo 0 (nič), pijejo, prekomerno jejo (predvsem tiste od 15-35),
aja, pa varajo-to je nekaterim edini šport :)))

Še o ženski razgledansti:
Sem imel kolegico na faksu, ki je trdila, da je Kazahstan pokrajina v rusiji (4 years ago:)))

Prav zabavam se ob vas treh.
Tisti, ki so svetle izjeme, se ne repenčijo ob mojem komentarju :).

Ne bo držalo. Pri nas v službi so skoraj vse ženske hiperaktivne :). Tečaji, športi, izobraževanja. Sploh ženske po 40. letu se vržejo v šport in skrb zase. Da ne govorimo o videzu. Pri 40+ jih večina bolje zgleda kot one pri 30ih in manj.
Aja, pa samske so. Tiste, ki pa ne skrbijo za športanje, ki imajo bolj okrogle postave, so pa vse poročene. To ne pomeni, da so vse poročene okrogle in kar doma čepijo. Samo vse okrogle so poročene :). Tiste samske pa skrbijo za linije.

V oddaji kdaj smo za staro šaro. So povedali, da na teh aktivnostih, ki jih imajo razne ljudske univerze, razni tečaji, izobraževanja, telovadbe,… imajo 85% žensk in 15% moških.

Torej se s tabo sploh ne da debatirat, ker se vsi repenčijo. Ostali so pa raje tiho. :))

Ne bo držalo. Pri nas v službi so skoraj vse ženske hiperaktivne :). Tečaji, športi, izobraževanja. Sploh ženske po 40. letu se vržejo v šport in skrb zase. Da ne govorimo o videzu. Pri 40+ jih večina bolje zgleda kot one pri 30ih in manj.
Aja, pa samske so. Tiste, ki pa ne skrbijo za športanje, ki imajo bolj okrogle postave, so pa vse poročene. To ne pomeni, da so vse poročene okrogle in kar doma čepijo. Samo vse okrogle so poročene :). Tiste samske pa skrbijo za linije.[/quote]

Piše da 15-35 letnice ne dajo kaj dosti nase:)

Aja, pa samske so. Tiste, ki pa ne skrbijo za športanje, ki imajo bolj okrogle postave, so pa vse poročene. To ne pomeni, da so vse poročene okrogle in kar doma čepijo. Samo vse okrogle so poročene :). Tiste samske pa skrbijo za linije.[/quote]

O pa dajo veliko nase, samo 40+ še več. Vsaj za moje kolegice.
Vsaj samske so zelo aktivne, polno izobraževanj, športa, potovanj, tečajev. Torej pod 35 dajo veliko nase, tiste nad 40 pa še več.

Imam dobro službo, končujem doktorat. Menda kar ok za pogledat, upam, da res. Drugače pa 171cm, vitke toda ne presuhe postave, športno aktivna, veliko kondicije, obiskujem opere, gledališče, se izobražujem, govorim več jezikov, dosti potujem, končujem doktorat, živim sama, znam vse postorit po stanovanju. Iščem moškega, ki bo podoben meni, da bova lahko skupaj preživljala prosti čas. Podoben meni pomeni: služba, živi sam, znajde se sam, kulturno in športno navdahnjen in tako naprej.
Kaj sem pred leti delala? Študirala in trenirala nek šport, potem služba pa podiplomski študij, časa za žuranje ni bilo. Pravi moški so v vezah, ker sem jih zamudila. Zdaj pa je težko koga sploh spoznat, ker sem v nekih okvirih.

Težko koga spoznat ali težko se je z nekom zbližat? Je pa res, da doktorjev ni veliko, če ti mora biti tudi v tem podoben.

V tej temi s enekdo pogovarja sam s sabo in izmenjuje moške in ženske vloge.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sej nima smisla sploh odpisavat takim, ki ne znajo nič pametnega napisat nazaj. Potem ti pa uletava s takimi – itak te nobena ne mara, samski si, maš slabe izkušnje iz preteklosti, mamin sinko ipd. Res krasni argumenti. Tako bi pelu enkrat na kavico pa bi že mela mokre hlačke.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zakaj pa ne presežeš okvirjev ?
Ali pa so ti znanje in s tem okvirji pomembnejši od čustev in ljubezni ?

Sem izobražena, lepa, dobro situirana, vitka, razgledana.
Iščem tudi takega moškega.

dedek Mraz je nosil decembra.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

+ in + ne gre skupaj, pametnjakovička 😉
Rabiš enega “manj pametnega” z močno izraženimi nagoni, ki tebi manjkajo….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

….In virtualna….:)

Pametna in lepa ženska ne obstaja. Le zakaj ne?
Sama sem taka in veliko mojih kolegic je takih.

Kako priti do tebe?

Ni dovolj, če si samo lep. Moraš biti tudi pameten, plača nad 1000€, ne smeš živet pri mamici.

Kako pa naj nekdo ve, če je dovolj pameten ? To na podlagi IQ ali kako ? 🙂

Pri očku pa lahko živi ?

Ma to se nekdo zajebava, brezveze odgovarjate.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ne, tudi pri očku ne sme živet. Visok IQ zaželen, visok EQ nujen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close