Aktivni razgledani moški?
Kaj ti pa bo znanje vseh teh jezikov, če pa si še vedno doma pred računalnikom in bolj malo potuješ po svetu ? Angleščina je čisto dovolj, če jo znaš tekoče, razen če misliš delat kot kak prevajalec, kar pa mene ne zanima niti podrazno.
Večina žensk je butastih, da, ampak to ne zaradi tega, ker ne znajo govorit nemščine pa francoščine. Gre se za splošno razgledanost, gre se za to, da vsaj malo razumeš koncept čemu in zakaj živeti na tem svetu. In ta definitivno ni, da je potrebno bit ovca in slediti čredi, ampak uporabljati svoje možgane. Tu se pa vam zatakne, izgubite se. Mogoče ste manj praktične kot mi, to bo prava beseda. Teorijo se pa vsak lahko nadudla, jezike pa to, to zame ni nič. Samo vprašajte se kolikšno število piflark ste imeli v osnovni / srednji šoli / na faxu, v praksi pa vse zgubljene. Pri meni vem da jih je bilo cel kup. Zato pa zmeraj pravim fax lahko naredi vsak, na žalost prav vsak, ravno tako vozniški izpit, pa čeprav je že 30krat šel delat glavno vožnjo, pa že na začetku padel 10krat prvo pomoč.
Aja ok punce znate kuhat pa to, no ampak ne, večina mladih žensk si ne zna niti jajca na oko spečt, to jim vse počnejo mame, tudi likat ne znajo, prat cunje ipd. Vse kar znajo delat je viset na fejsbuku pa vsak petek it žurat s prijateljicami. Razvajene so v 3pm, pa ponavadi lepšega izgleda kot je večja je verjetnost da bo glupa k točak.
Ti, grenivka, le katera ženska ti je tako zagrenila življenje? :)[/quote]
Grenko in nekoristno je v sebi držati resnico, da ga nobene ne je*e, potem pa je to to kar preberemo, ko doživi napad 🙂
Morda smo res take, morda ne – ne vem, najbolj sem še skeptična v tistem delu ko trdi, da bolj ko je lepa bolj je glupa; sem že naletela na ženske, ki niso ravno prijetnega videza in imajo v glavi totalen prepih, tako da ni nekih standarndnih pravil – odpri oči 🙂
Ko boš to vedel, če boš, ne boš več spraševal.[/quote]
Saj lahko vpraša, pa bo videl reakcijo in spoznal v čem je razlika. :)))[/quote]
To pa res, ampak meni se je zdelo njegovo vprašanje bolj retorično. 🙂
Si pa bolj na malo žensk naletela potem, kar pa ni nič čudnega sodeč po tem koliko prostega časa porabiš za pisanje na forumu.
Pa če napišeš svoje mnenje še ne pomeni, da si zagrenjen, besen, jezen na cel svet itd. To ponavadi sledi, ko nekomu zmanjka argumentov pa neve več kaj bi reku nazaj. Podobno kot tista fraza – “get a life” – katero uporabljajo ravno tisti ljudje, ki nimajo lifa.
Mogoče si ti naletel na “bolj veliko” žensk kot ona, ampak si jih verjetno spoznaval bolj površno. Na tak način pa ni težko koga dajat v nič, posebej, če nimaš želje si za človeka vzeti več časa. Ampak to je tvoja izbira in tvoja izkušnja, s katero se boš sam spopadal.
Ti pa nisi ravno pameten, se mi zdi.
Veš, če bi imel vsaj malce pojma, če bi kdaj povohal kak resen faks od blizu, bi ugotovil, da marsikje ni dovolj le angleščina. Ja, na kakih levih faksih je dovolj, resni faksi imajo pa literaturo v tujih jezikih.
Vidim, da tudi potoval nisi ravno veliko, ker tako malo ceniš jezike in ker misliš, da lahko z angleščino tako super potuješ.
Vsak očitno lahko naredi faks, samo ti ne.
Čustveno butaste definitivno
Geografsko in še kako drugače nerazgledane, DEFINITIVNO.
Vsako leto pomagam svoji mami popravit vsaj 200+ testov Geografije, verjemi mi redkokateri moški piše takšne neumnosti kot jih zmorejo/te ženske
Da ne govorim o Zgodovini itd.
Če znaš v 5 jezikih povedat da nimaš pojma o nečem ali si potem razgledana?
Ne samo več ljudi razume da si butasta ;)[/quote]
Še en tipček, ki ga očitno ne mara nobena ženska, zato jih zmerja, da so butaste :).
Sadni in Matkič, dva tipa, ki rada žalita ženske. Le zakaj? Zato, ker ju nobena ne mara, je povsem logičen odgovor. Očitno imaš svojo mamo za tako butasto, da moraš namesto nje teste popravljat :). Ali svoje mame ne šteješ med ženske?
Ma dejte no. Saj je logično. Razgledani, pametni moški so skoraj vsi oddani.
Kvaliteta je že oddana.
Danes je pač tako, da so ženske vse bolj izobražene, vse bolj razgledane, vse bolj športne, vse bolje situirane…
Moški pa so ostali zadaj, vse bolj mehkužni in zgoraj omenjene ženske pač ne marajo takih luzerjev, ker jim je bolje biti samske.
TU in tam se najde sevead še kaka svetla izjema samskega moškega, da ima službo, je razgledan, ima hobije, bere, športa. Samo tega je zelo zelo malo. Ostajajo predvsem luzerji, leni, mamini sinčki. Samske ženske pa tega ne marajo.
Samske ženske so samske, ker nočejo luzerjev, ker je bolje biti samska kot imeti takega luzerja na grbi.
Zakaj bi imela zaposlena ženska, razgledana, izobražena, z dobro plačo, ob sebi enega maminega sinčka?
Je pač tako, da so danes ženske bolj samostojne, bolj izobražene pa ne rabijo moškega za preživetje.
Ženska je pač raje samska kot z nekom, ki je luzer.
Seveda so tudi svetli primeri, amapk bolj malo.
Zanimivo je, da je večina samskih moških tudi nekako “samozadostnih”, se ne želijo vezati, ker so ženske preveč “to” in preveč “ono”. Mogoče pa oboji samo malo preveč pričakujejo od drugega in so sami nepripravljeni vlagat, delat na odnosu/sebi.
Ne bo držalo Marko. Poznam kup samskih moških, ki se prilepijo vsaki ženski, ki gre mimo njih. Samo, da bi bila z njimi. Bolj je mamin sinček, bolj se slini po vsaki mimoidoči ženski, da naj se ga usmili.
Prav naval je raznih obupanih pubičev.
Tisti, svetle izjeme, samozadostni, se seveda ne obešajo po ženskah.
Halo, midva se pa poznava, a ne? :)))
Moraš se vprašati, zakaj so v tvojem “vidnem spektru” samo takšni moški (povsod neprimerni zate), kot jih opisuješ (slabi moški) – o črno belem opisovanju (svojega) nezadovoljstva nad moškimi, je pač govor razočaranja in dajanje nezaupnice nasprotnemu spolu – in takšna ženska avtomatično ne pritegne moških, ne slabih in ne dobrih, ker se pač to začuti “kaj oddaja” (zafrustrirana in jezna ne more biti privlačna). Potem se vprašaj, zakaj se lisica (ti) zadovoljni s kislim grozdjem (nobena ženska ni rada samska!). Neuspeh na ljubezenskem skorajda nikoli ni kriva okolica, ampak se neke osebne psihološke težave in nezadovoljstvo lahko odraža tudi v partnerstvu, neuspehu najti si moškega itd.
Današnje ženske so lene, namesto, da bi doma gospodinjile, hodijo na razne tečaje, pilatese, joge, športe.
Potem pa ne zna skuhat nič, likanje ji je muka.
Ženske, delat je treba znat, ne pa kar nekaj na te slavne tečaje hodit.
Današnje ženske so res poden od podna, zato pa so samske, ker so lene, neuporabne, znajo speči jajco, to je vsa njihova kuharska umetnost.
Od kje pa ideja, da me je kaj prizadelo ?
Samo logično razmišljam in poskušam najti v tvojem zapisu nek smisel, pa ga ne najdem. 🙂
Smisel ima edino, če ženske postavim nad moške in ne gledam na oba spola kot enakovredna.
Da so samske ženske le zato, ker nočejo biti z luzerji, moški pa niso samski zato, ker ne želijo biti z luzerkami, ampak zato, ker so sami luzerji. To je tvoja logika. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.