Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Aktivni razgledani moški?

Aktivni razgledani moški?

Ne vem, s kakšnimi ženskami se potem to družiš…hehehe….bi moral biti bolj izbirčen ne pa se tu pritožuješ :)[/quote]
bejba … kje pa si opazila pritožbo — so samo “fakti bruti” na srečo imajo desci dobro zaločene kleti z alkoholom ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne vem, s kakšnimi ženskami se potem to družiš…hehehe….bi moral biti bolj izbirčen ne pa se tu pritožuješ :)[/quote]
bejba … kje pa si opazila pritožbo — so samo “fakti bruti” na srečo imajo desci dobro zaločene kleti z alkoholom ☺[/quote]

Post sem razumela, kot pritožbo, si zapisal da ni drugega kakor kuharske knjige pa recepti, otroci….in sem pomislila, da bi rad kaj drugega – v prvotnem postu kleti polnih alkohola nisi omenjal 🙂 Vzamem nazaj, ni pritožba.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

bejba … kje pa si opazila pritožbo — so samo “fakti bruti” na srečo imajo desci dobro zaločene kleti z alkoholom ☺[/quote]

Post sem razumela, kot pritožbo, si zapisal da ni drugega kakor kuharske knjige pa recepti, otroci….in sem pomislila, da bi rad kaj drugega – v prvotnem postu kleti polnih alkohola nisi omenjal 🙂 Vzamem nazaj, ni pritožba.[/quote]
te besedne zveze NI v mojem zapisu ☺ … probaj prebrati kar napišem … ne kar si misliš, da sem natvezil ☻
Zapisal sem, kar se mi je zdelo smiselno navajati glede na temo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Post sem razumela, kot pritožbo, si zapisal da ni drugega kakor kuharske knjige pa recepti, otroci….in sem pomislila, da bi rad kaj drugega – v prvotnem postu kleti polnih alkohola nisi omenjal 🙂 Vzamem nazaj, ni pritožba.[/quote]
te besedne zveze NI v mojem zapisu ☺ … probaj prebrati kar napišem … ne kar si misliš, da sem natvezil ☻
Zapisal sem, kar se mi je zdelo smiselno navajati glede na temo ☺[/quote]

Torej si aktiven podobno kakor njihovi možje, glavno da je alkohol v kleti :))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Na čigavo srečo to gre? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na čigavo srečo to gre? :)[/quote]

Dokaj egoistično je presojati o tuji sreči, ti nam razloži kaj je v tem primeru (zate) sreča 🙂

tvojo NE – eat my dust

Dokaj egoistično je presojati o tuji sreči, ti nam razloži kaj je v tem primeru (zate) sreča :)[/quote]
zmedena_samica: a bi bla ti moja prjatlca … bi te kdaj pohvalil pa po promenadi peljal v zahvalo ☺

Dokaj egoistično je presojati o tuji sreči, ti nam razloži kaj je v tem primeru (zate) sreča :)[/quote]
Za mene je sreča, da nimam potrebe po alkoholu in da je tudi moja nima ali po čem podobnem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

zmedena_samica: a bi bla ti moja prjatlca … bi te kdaj pohvalil pa po promenadi peljal v zahvalo ☺[/quote]

Če bi znal biti tak prijatelj, ki zmore držati dano besedo, ni ovir 🙂

V zahvalo za?

Za mene je sreča, da nimam potrebe po alkoholu in da je tudi moja nima ali po čem podobnem. :)[/quote]

Čeprav tvoj odgovor se ne ujema s tijmingom kdaj si vprašal za srečo – ko se omenjajo kleti polne alkohola….in hkrati trdiš, da je sreča da ga ne piješ….strange 🙂

V zahvalo za?[/quote]
besedo pa držim ☺ .. če komu obljubim, da ga bom na gobec to tudi naredim in če kateri, da jo bom kresnil tudi izpolnim ☺

ja za prijateljstvo ane … ti nebi več delovala zmedeno (jaz bi pa mimo znancev pod roko peljal krasotico) ☺

Včasih je res strange, koliko je nerazumevanja oziroma napačnega razumevanja drugih. Ampak tega ne bomo zdaj spremenili.

V zahvalo za?[/quote]
besedo pa držim ☺ .. če komu obljubim, da ga bom na gobec to tudi naredim in če kateri, da jo bom kresnil tudi izpolnim ☺

ja za prijateljstvo ane … ti nebi več delovala zmedeno (jaz bi pa mimo znancev pod roko peljal krasotico) ☺[/quote]

Za zmedo ne vem, če se je bom kdaj znebila, bom pa vseeno ob tej priložnosti povedala, da nagobčnika ne maram, le povodec toleriram 🙂

ja za prijateljstvo ane … ti nebi več delovala zmedeno (jaz bi pa mimo znancev pod roko peljal krasotico) ☺[/quote]

Za zmedo ne vem, če se je bom kdaj znebila, bom pa vseeno ob tej priložnosti povedala, da nagobčnika ne maram, le povodec toleriram :)[/quote]
zaradi mene se lahko dereš, grizeš (tudi praskaš) v ustreznih trenutkih kolikor moreš … in ne, vem, da nagobčnik ni rešitev … obvladam boljše: rečem :”da draga” — in grem lahko takoj na pivo ☺
bejba na povodcu .. skoraj mokre sanje ☺

Za zmedo ne vem, če se je bom kdaj znebila, bom pa vseeno ob tej priložnosti povedala, da nagobčnika ne maram, le povodec toleriram :)[/quote]
zaradi mene se lahko dereš, grizeš (tudi praskaš) v ustreznih trenutkih kolikor moreš … in ne, vem, da nagobčnik ni rešitev … obvladam boljše: rečem :”da draga” — in grem lahko takoj na pivo ☺
bejba na povodcu .. skoraj mokre sanje ☺[/quote]

Glede na zapisano, predvidevam da te mokre sanje ne bi trajale dolgo :))

bejba na povodcu .. skoraj mokre sanje ☺[/quote]

Glede na zapisano, predvidevam da te mokre sanje ne bi trajale dolgo :))[/quote]
par fu*kov zadošča … potem rutina postane … dolgočasna ☺ — pa menda ne pričakuješ večnega zveličanja že za življenja ☺

Glede na zapisano, predvidevam da te mokre sanje ne bi trajale dolgo :))[/quote]
par fu*kov zadošča … potem rutina postane … dolgočasna ☺ — pa menda ne pričakuješ večnega zveličanja že za življenja ☺[/quote]

Ne bi o pričakovanjih z nekom, ki se tako prostaško izraža 🙂

par fu*kov zadošča … potem rutina postane … dolgočasna ☺ — pa menda ne pričakuješ večnega zveličanja že za življenja ☺[/quote]

Ne bi o pričakovanjih z nekom, ki se tako prostaško izraža :)[/quote]
emmm .. drgnjenje kože v/ob kožo je pač tudi romantično ljubljenje, divji seks, .. pač nabor črk, ki opišejo isto dogajanje ☺ — medtem, ko tip kreše bejbo si lahko domišlja marsikaj: od tega, da natepava snop pšenice, do tega, da nateguje najboljšo ku*rbo na svetu ☺ kaj si mislite bejbe pa nimam pojma ☺ – … prebrane črke so namreč samo to – črke … tehnologija še ne prenaša niti vonja, niti občutka … še manj pa doumevanja dogajanja v situaciji ☺
btw: v čem je pa “razlika” med poimenovanjem/opisom: doba bejba, babnica za nategnit, svetovna fukara, zaljubil sem se vanjo, ta bo mati mojih otrok … ko gre za isto osebo ženskega spola s stališča moškega ???

Ne bi o pričakovanjih z nekom, ki se tako prostaško izraža :)[/quote]
emmm .. drgnjenje kože v/ob kožo je pač tudi romantično ljubljenje, divji seks, .. pač nabor črk, ki opišejo isto dogajanje ☺ — medtem, ko tip kreše bejbo si lahko domišlja marsikaj: od tega, da natepava snop pšenice, do tega, da nateguje najboljšo ku*rbo na svetu ☺ kaj si mislite bejbe pa nimam pojma ☺ – … prebrane črke so namreč samo to – črke … tehnologija še ne prenaša niti vonja, niti občutka … še manj pa doumevanja dogajanja v situaciji ☺
btw: v čem je pa “razlika” med poimenovanjem/opisom: doba bejba, babnica za nategnit, svetovna fukara, zaljubil sem se vanjo, ta bo mati mojih otrok … ko gre za isto osebo ženskega spola s stališča moškega ???[/quote]

V kontekstu uporabljenih izrečenih/zapisanih besed praviloma razberem, kakšen odnos ima kdo koga drugega, vsekakor je drugače slišati ljubiti se ali pa fu*ati. Izrazoslovje je moja precej šibka točka, ljudje ki uporabljajo grde, pogojno neprimerne izraze so mi preveč težki za prenašat – nasplošno me prostaški, vulgarni izrazi precej odbijajo, bi ti bil z žensko, ki bi se tako grdo izražala, da bi še tebe prekašala? Med drugim – ženske imamo ravno tako osebnost in nismo zgolj za to, da damo noge narazen, ti pa kot zgleda predvsem na to ciljaš – ali? Ovc po pašnikih je veliko 🙂

Ko boš to vedel, če boš, ne boš več spraševal.

btw: v čem je pa “razlika” med poimenovanjem/opisom: doba bejba, babnica za nategnit, svetovna fukara, zaljubil sem se vanjo, ta bo mati mojih otrok … ko gre za isto osebo ženskega spola s stališča moškega ???[/quote]

V kontekstu uporabljenih izrečenih/zapisanih besed praviloma razberem, kakšen odnos ima kdo koga drugega, vsekakor je drugače slišati ljubiti se ali pa fu*ati. Izrazoslovje je moja precej šibka točka, ljudje ki uporabljajo grde, pogojno neprimerne izraze so mi preveč težki za prenašat – nasplošno me prostaški, vulgarni izrazi precej odbijajo, bi ti bil z žensko, ki bi se tako grdo izražala, da bi še tebe prekašala? Med drugim – ženske imamo ravno tako osebnost in nismo zgolj za to, da damo noge narazen, ti pa kot zgleda predvsem na to ciljaš – ali? Ovc po pašnikih je veliko :)[/quote]

bejba .. tole je internet!! … binarna tehnologija … sami 1/0, +/- … od 16 naprej takšnih v vrsti.
je popolnoma vseene katero tipko pritisneš na tastaturi … vodno je binarni zapis!! (Da/ne … 0/1, …)
in nima psiho-socio-… izpovedi!! tudi, če je v 3D sliki (ki je tudi samo binarni zapis).
To NI na roke napisano, v kuvero vloženo in z znamko opremljeno pismo ali pod oknom zapeta pesem. Niti ni načečkan papir vržen iza dve klopi zadaj … to je pač električni impulz sestavljen v to, kar vidiš. Popolnoma brezosebna, brez emocij, brez vonja, brez otipa, brez globine znaka .. skratka samo da/ne, +/- … tehnologija … kot avto, ki dela 4 takte neglede na to ali tiščiš stopalko za plin, zavoto, daješ žmogovec … in ja, ljudje so idijoti, ker to tehnolgijo dojemajo OSEBNO!!

btw: koliko “čutv” si aktivirala ob branju mojega zapisa?? — in kateri čut je dobil povratno informacijo z leskom mojega očesa???

V kontekstu uporabljenih izrečenih/zapisanih besed praviloma razberem, kakšen odnos ima kdo koga drugega, vsekakor je drugače slišati ljubiti se ali pa fu*ati. Izrazoslovje je moja precej šibka točka, ljudje ki uporabljajo grde, pogojno neprimerne izraze so mi preveč težki za prenašat – nasplošno me prostaški, vulgarni izrazi precej odbijajo, bi ti bil z žensko, ki bi se tako grdo izražala, da bi še tebe prekašala? Med drugim – ženske imamo ravno tako osebnost in nismo zgolj za to, da damo noge narazen, ti pa kot zgleda predvsem na to ciljaš – ali? Ovc po pašnikih je veliko :)[/quote]

bejba .. tole je internet!! … binarna tehnologija … sami 1/0, +/- … od 16 naprej takšnih v vrsti.
je popolnoma vseene katero tipko pritisneš na tastaturi … vodno je binarni zapis!! (Da/ne … 0/1, …)
in nima psiho-socio-… izpovedi!! tudi, če je v 3D sliki (ki je tudi samo binarni zapis).
To NI na roke napisano, v kuvero vloženo in z znamko opremljeno pismo ali pod oknom zapeta pesem. Niti ni načečkan papir vržen iza dve klopi zadaj … to je pač električni impulz sestavljen v to, kar vidiš. Popolnoma brezosebna, brez emocij, brez vonja, brez otipa, brez globine znaka .. skratka samo da/ne, +/- … tehnologija … kot avto, ki dela 4 takte neglede na to ali tiščiš stopalko za plin, zavoto, daješ žmogovec … in ja, ljudje so idijoti, ker to tehnolgijo dojemajo OSEBNO!!

btw: koliko “čutv” si aktivirala ob branju mojega zapisa?? — in kateri čut je dobil povratno informacijo z leskom mojega očesa???[/quote]

Nosilec komunikacije sploh ni pomemben, bistveno je, da se ljudje še sploh znamo pogovarjati, za začetek vsaj to osnovo predelaj, ta ti občutno manjka. Res je da tu rokujemo s pretežno z binarnim ali dvojiški zapisom, toda tvoji algoritmi so premalo, premalo optimizirani za ta čvek :))

Kaj pa potem tebi leze v auspuhe, če ti kdo na kratko sledi preko te tehnologije, ki jo osebno dojemajo le idioti? 🙂

Ko boš to vedel, če boš, ne boš več spraševal.[/quote]
Saj lahko vpraša, pa bo videl reakcijo in spoznal v čem je razlika. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close