Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice aktivne počitnice

aktivne počitnice

dolenske toplice , od 20 do 24 junija

prvi dan , 20 junij :

prihod v dolenjske tolice okoli ob 2 in pol. na agenciji k2m lastnik tečen, kljub temu kupim zemljevid.
ker od vročine nič ne morem, grem za eno uro spat. kljub temu 3 ure v laguni / zunanji bazeni. od tega več kot dve uri plavam in termaliram / vodne masaže , whirpoli in vrelci /

drugi dan , 21 junij :

brez težav dopoldne grem peš iz dolenskih toplic skozi meniško vas do podhoste. vmes si ogledam še obrežje krke pri meniški vasi. od pohodte do soteske me pelje lastnik vrtnarije kjer kupim jagode. od soteske ob krki do lesenega mostu na karki / pri dolenjskih toplicah / peš. od tam štop do gostilne rog v dolensjskih toplicah, kjer grem na kosilo. v laguni sem 4 ure. zvečer imam še energijo da grem na zabavo v zeleno katedralo, kjer uživam ob petju lokalnega pevca / siva pot /

tretji dan , 22 junij :

dopoldne grem z digitalcem po dolenjskih toplicah in auspergovi poti / za ogrevanje / , potem na kosilo , potem v hotelske bazene , in potem v podturn / gozdna učna pot / in potem čez orrh peš do dolenjskih toplic.

četrti dan , 23 junij :

grem dopoldne na hišno goro na hišno goro dolenjskih toplic , potem malo spat ker sem zgonjen , potem pa še tri ure na laguno. zvečer še slikanje auspergove poti.

peti dan , 24 junij :

dopodne grem z avtobusom ob 10.30 v ljubljano. imam še toliko energije da sem 4 ure v botaničnem vrtu , potem pa še peš do mestnega trga. obnemorem v gostinskem vrtu na mestnem trgu, kjer plačam za eno pijačo 350 sit , kar je več kot odiranje / v dolenjskih toplicah je limonada iz limon 250 sit /

domol se vrnem pekuhan , a zadovoljen , sedaj vam pa pošiljam 5 naključno izbranih slik iz dolenskih tolplic v galerijo.

stroški :

190 evrov

samo si prišel pa utrujen domov ? Dobro da si zdržal toliko časa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close