Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Akomulator ?

Akomulator ?

Pred dobrima dvema letoma sem zamenjala akomulator, avto ni garažiran, ali je možno, da je po dobrih dveh letih akomulator zanič.
Avto je danes normalno vžgal, ko pa sem se je peljala cca 100 m in sem se ustavila na križišču, je avto ugasnil in ga nisem mogla več prižgat. Po večkratnih poiskusih in vztravjnem “verglanju” ter pritiskanju na gas je avto ponovno s težavo vžgal.
Je možno, da je zanič akomulator, ali kaj drugega ?

Hvala za odgovor, Klara

Akumolator po temtekem ni kriv!
Če več nebi verglal potem bi bil zanič!
To je nekaj narobe z dovodom goriva ali pa z elektroniko!
Kaki avto maš keri letnik in kateri motor?

Avto je letnik 1997, citroen Saxo.
Danes je do zdaj sicer delal normalno.
Možno je, da je prišla kakšna smet kam, ker sem v zadnjem času večkrat skoraj do konca izpraznila tank ??

Hvala killer :-).

Ooo, Killer, pa ne da se je Citroen pokvaril???

Daj bodi malo pameten pa se začni izgovarjati, da je pri vsakem avtu možno, da kaj crkne. Nekaj postov nazaj si hotel reči, da se samo pri Fiatu lahko kaj pokvari.

Če sem slučajno kje napisal da se citroen nikoli ne pokvari?
Mislim da ne!

Vsak avto se kvari! Glede Tiste teme kaj smo pisali o fiatu (Bravo) pa ti lahko kateri koli mehanik ki se ukvarja s takimi vozili pove marsikaj! Niso glih posrečeni modeli!

Jaz osebno se zelo dosti bavim z avtomobili in do zdaj sem še najbol nezadovoljen bil z fiati!

No pa ostanimo pri tej temi!

Glede napake je najbolje da greš na najbližji servis (citroenov) in naj ti naredijo avtodiagnostiko! (cca 5 jurjev) in takoj boš izvedela kaj je narobe!
Povej od kod si da ti povem na kateri pooblaščeni servis lahko greš ker niso vsi tako dobri kot se zdi!

New Report

Close