Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ako decsu razložit?

ako decsu razložit?

En mi razlaga da če moški ženski pokaže (sploh pa če preveč pokaže) da jo ima rad, da je slabič!!!!?????????
Kaj je z njim narobe?? Kako mu naj dopovem da to ni res, tako da bo razumel (sicer ni neumen, sam zdele me je s tem razp…)

spraznit mu dej

Vsak ima svoj prav!

Verjetno se (upravičeno) boji, da bo postal copata, tako kot 85% mož od monovk. 🙂

Kva je s tabo narobe, da ga prepričuješ nekaj v kar ne verjame namesto, da bi ga razumela…… lol sam tečna kot fuks si mu…. ne skrbi, ko bo našel pravo bo drugače razmišljal ga ne bo nič treba prepričevati.

ehhhh, pa sem dobila odgovor: ko bo našel pravo, bo videl da zdejle ni imel prav :-)))

Janez, hvala!!

To je samo izgovor, saj v resnici težko izrazi svoje občutke….Zato to svojo slabost oz. nesposobnost kazanja občutkov, kompenzira s tisto trditvijo.
Večina moških je bila naučena, da je kazanje občutkov izraz šibkosti in nekaj kar ni značilno za “pravega” moškega.

Poizkusi slabiču razložiti, da je slabič!
ŽIVEL MAČIZEM! Seveda dokler pristajajo nanj ženske.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Oh, dva pogumneža? 🙂

Kdo sploh še ljubi v Sloveniji? Tu če pokažeš da ljubiš, dobiš vsaj odpoved v službi.

sorry ma z njim je še marsikaj narobe če tako razmišlja

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

ne da se. še nihče se ni spremenil zaradi ženske. zaljubljenost pa ne šteje, ker potem udari realnost ven celo na potenco.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close