Najdi forum

Lep pozdrav!
Imam 34 let in že štiri mesece se borim z aknami.Kot najstnica jih nisem imela a kar naenkrat so se mi pojavile.Največ na bradi in vratu nekatere lahko stisnem nekaterih pa ne morem.Sem prav obupana ker ne vem kako se jih znebit.Sem bila tudi pri dermatologinji (vendar ne za to )in sem ji vmes pokazala še te mozolje.Rekla mi je da ni hudo in mi dala en prospekt da naj si kupim en gel v lekarni.To mi ni bilo preveč všeč saj sem imela puder in korektor in sploh me ni dobro pogledala.Pojavljajo se ogrci tudi na vratu.Uporabljam pa kremo od nivea q10.Kaj mi svetujete?Drugače pa imam suho kožo.Naj grem raje kozmetičarki,da mi jih stisne?Ali pa da se vrnem dermatologu?
Hvala za odgovor

Jaz jih imam 41 in sem se jih komaj malo znebila (ne še vseh). Moji so hormonske narave in kaj dosti čarati se tu ne da. pomembno je redno čiščenje pri kozmetičarki in meni je zelooo pomagala dobra kozmetika. Vsekakor pojdi v kozmetični salon in če nisi vešča stiskanja, tega raje ne počni sama.

Živi in pusti živeti

Aknasta koza sigurno ni suha, ampak je mastna z izsuseno povrhnjico. In Nivea ni primerna zate, najdi si boljse izdelke in ne nasedaj prelestnim blondinkam v reklamah. Pojdi k dugemu dermatologu, vendar tudi meni se zdi, da tole ni kaj prevec hudo. Mogoce sprememba hormonskega delovanja? Zivci? Alergija na kaksno hrano? Reakcija na kaksen tekstil (puli), mogoce pralni prasek?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close