Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek akne in prsi

akne in prsi

Ze dalj casa imam hude probleme z aknami. Po obrazu mi jih je uspelo umiriti s kremami, kasneje pa tudi s tabletkami. Hrbet pa imam se vedno poln aken in brazgotin. Nic ne kaze, da bi se stanje izboljsevalo. Zanima me, ce ima mogoce kdo kaksen nasvet, kako to tezavo cim hitreje odpraviti.

Pa se eno vprasanje… Na ‘kolobarju’ okrog bradavice se mi vcasih (predvsem ko slecem nedrcek) pojavijo majhne pikice, koza pa se nekako ‘skrci’. Je to normalno? Postajam zaskrbljena.

Hvala.

Na kolobarju okrog bradavice so izvodila zlez in ta izgledajo kot grbinice,bolj se vidijo,ko ti je mraz(in se vse malo skrci..) ipd.To je normalno.

Uf, hvala!

Pri osebni zdravnici lahko dobiš skinoren-baje je ful učinkovit proti aknam, pa seveda zdrav način življenja in bla, bla…sej že vse to veš!

Poizkusi s soljo mrtvega morja…raztopiš nekaj te soli v vodi in raztopino uporabljaš kot tonik vsak večer…lahko pa še zjutraj če ti odgovarja…

Skinoren sem ze poskusila in je ucinkoval na obrazu, po hrbtu pa ne.

Hvala za nasvet glede soli Mrtvega morrja… Se bom pozanimala.

Zelo dobre so kreme – losjoni, ki vsebujejo tudi aloe vero.

Med tuširanjem si hrbet umij s kakšnim gelom za nečisto kožo, jaz sem uporabljala od Balee peno za umivanje za nečisto kožo, ki je sicer za obraz, ampak sem bila obupana pa sem poskusila praktično vse…

LALA, je pomagalo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close