Aki, hvala ti
kretenizem je samo v tvojih možganih, 22.01.2022 ob 23:00
da te sram ni, smrad, 22.01.2022 ob 22:35
kretenizem je samo v tvojih možganih, 22.01.2022 ob 22:26
zgini iz te teme, provokator, 22.01.2022 ob 21:15
kretenizem je samo v tvojih možganih, 22.01.2022 ob 17:42
način življenja, 22.01.2022 ob 16:59
Cepljenje? WTF, od kje vlečete te kretenizme, Aki je bil kar fino bolan že nekaj let. Sopel je kot stara mašina, srce je imel bolno, holesterol, več lažjih kapi, ni da ni.
nekaj s kretenizmi, ki to niso…. Pocepljeni ste kruta reala -tisti, ki ste nesramni, obtožujoči, nekateri niso… Nekateri se pa ne zmorete kontrolirat. Tudi pevec je bil cepljen, sicer v dobri veri. Naj počiva v miru.
A lahko nehaš smetit po temah s temi svojimi debilnimi anticepilskimi LAŽMI?
Aki je bil cepljen, umrl pa je zaradi TOKRAT usodne kapi. Če ne razumeš, da je bil človek hudo bolan že nekaj let, ti ni pomoči.
No, no – strpnost ti ne bi škodila.
A ti ločiš med anticepilci, in osebami, ki niso cepljeni s temi cepivi? Očitno ne, ker vse pojmuješ kot anticepilce – tudi tiste, ki so sicer redno cepljeni z drugimi cepivi v svojem dosedanjem življenju, samo s kovid cepivi ne, ker jim ne zaupajo? Zato nikakor taki niso anticepilci. Nauči se že enkrat to razlikovati, za vselej.
.Kdo si ti, da boš naganjal/a sodelujoče iz teme? Nestrpna cepljena oseba, jaz te ne žalim, ne naganjam. Nauči se strpnosti.
Pevec je kap doživel že leta 2018. Sedaj očitno kot pišeš ti, ponovno.
Prase provokatorsko, odgovarjam na tvoje pisanje “nekaj s kretenizmi, ki to niso…. Pocepljeni ste kruta reala -tisti, ki ste nesramni, obtožujoči, nekateri niso… Nekateri se pa ne zmorete kontrolirat. Tudi pevec je bil cepljen, sicer v dobri veri. Naj počiva v miru.”
TOREJ: ti, prase pokvarjeno, namiguješ, da je Aki umrl zaradi cepljenja, je tako? Je tako, ti prase pokvarjeno zabito? TAKO JE!
Zdaj pa zapri svoj umazan gobec in prihrani svoja namigovanja za FB skupine, kjer anticepilci drug drugemu pihate na duše in onanirate nad vašimi debilnimi, primitivnimi “ugotovitvami”, tale forum pa pustite pri miru – OZORIMA TEME, ki se vaših blodenj ne tičejo in so namenjene spominu na DOBRE IN SPOSOBNE LJUDI, KAKRŠNI VI PAČ NISTE! Odpirajte svoje teme, kjer vas itak nihče več ne bere in se tam igrajte sami s sabo, gamad smrdljiva razčlovečena.
Fuck off, govno!
Daj si preberi svoje zadnje deroče skropucalo za seboj. Odebeljeno. Primitivno. Ne, ne pišem da je umrl zaradi cepljenja. S kakšno pravico zmerjaš na forumu sodelujoče? A jaz tebe zmerjam? Poglej se v ogledalo.
Namiguješ, da je “bil v dobri veri cepljen”.
Naj se ti tole vrne…. In se ti bo.
Prvič sem bil na koncertu valjka, ko sem bil v vojski v 80 tih letih. Potlej še parkrat. Nazadnje pred korono v Križankah.. Žal mi je za plošče med katerimi so bile tudi od valjka, pa jih je mati vse vrgla, ko sem šel od doma, kao saj jih itak več ne poslušam in se samo prah nabira gor, takrat so kasete zamenjale plošče..
Kot je rekla Seve, jak bodo mladi zdaj, ko ga ne bodo slišali v živo. Naj počiva v miru. Juga je imela odlično rock muziko.. ..
Forum je zaprt za komentiranje.