Ajdovščina
Živijo. Jaz sem iz okolice Ajdovščine. Glede dobrega osegnega zdravnika ti ne bi znala svetovati, kajti za enega je en dober za drugega drugi. Ginekolokinja je samo ena. Zobarji pa so spet vsak po svoje.
O soseski Ribnik: kakšnega posebnega mnjenja nimam, je pa to soseska z veliko stanovalci, kot verjetno veš. Imaš pa blizu upravno enoto, Mecator center, bencinsko črpalko. In pa še to. Verjetno je Ribnik v Ajdovščini “kraj” kjer najbolj močno piha burja. Pazi da te ne odnese.
Iz katerega konca pa se preseliš v Ajdovščino
Pa lepo in prijetno bivanje v Ajdovščini!
Dobrodošla v naših koncih 😉
Osebni zdravnik…..ne vem glih kolk izbire boš imela, ker nekateri preprosto ne jemljejo novih pacientov…sicer še vedno loh odločiš za privat zdravnico.
Zobar….podobno…
Ginekolog…ta v Wajdušni se mi glih ne zdi kdovekaj….mogoče se ti ne bo zdelo odveč zapeljati v Novo Gorico al pa Postojno.
Ribnik….blokovsko naselje s trgovino in vrtcom, Šparom… in vsem kar je bilo že zgoraj povedanega…mislim, da se je struktura prebivalstva v tistem koncu v zadnjih desetih letih kar dobro premešala in živi danes tam kar veliko mladine in mladih družin.
Burja…na to se boš pa mogla kar dobro navadit…:))). Dežnika pri nas pozimi skorda ne rabiš…ker ko dežuje….tudi močno piha…..
A prihajata za več časa al sam za kratko časovno obdobje?
Pa še nekaj…Italija je blizu…kar pomeni….udobni čevljeki in ugoden Beneton….;;)))
Č
Ojla!
Vse so ti povedale že ostale. Za ginekologa se strinjam – pojdi v NG ali Postojno! Verjemi, da boš naredila pametno.
Glede Ribnika – v kratkem se tudi jaz preselim tja, mogoče pa bova sosedi ;-)) Poznam pa naselje že od prej. Je tipično blokovsko naselje, pred leti na slabem glasu, danes pa je prav ok.
Dobrodošla!
Lp
čav
za ginekologa pojdi raje v NG, zobozdravnik pa Lavrenčič ali Ambrožič, sta privat ampak s koncesijo in sta zelo dobra.
Ribnik je tipično blokovsko naselje je kar mirno in ni nobenih problemov. V kateri blok pa se seliš? Jaz živim v šestnajstki zdraven otroškega vrtca.
Aja, burja je na ribniku močnejša kot v centru.
Oj, še ena iz okolice. Vse so ti že zgornje povedale. Veliko sreče pri izbiri zobozdravnika. Tudi jaz sem se preselila na ta konec in po dveh letih čakanja v vrsti sem tudi jaz prišla na vrsto za pregled. Če greš pa privat, samoplačniško, pa te vzamejo hitro.
Zdravnica: Krajnik-Kete je vredu, ginekolog- definitivno NG ali drugje, samo je kar precej polno. Mislim, da dr. Beseničarjeva še jemlje (najbrž je že iz porodniške), je zelo prijazna in nežna.
Je pa prijazna tudi ajdovska otroška zdravnica, pa tudi na občini, upravni enoti in ostalih uradih je kar vredu.
Forum je zaprt za komentiranje.