Ajdova kaša
Lepo pozdravljene!
V omari sem našla ajdovo kašo. Jo je potrebno pred kuhanjem namakati?
Veste kaj mislim skuhat. Oz. se že kuha – ričet.. Ker sem imela eno prekajeno kost od krače, suho klobaso…. pa zelenjavo in ješprenj.
Ali lahko v to zamešam malo ajdove kaše? Ali je boljše riž, ker imam bolj malo ješprenja?
Kako naj sploh porabim ajdovo kašo?
To bom zdaj skuhala in potem nič do nedelje zvečer, po kakšni sončni turi. 🙂
Hvala vam za vaš trud. Lep vikend vam želim!
Imam! Pa nikjer ne piše tega, kar jaz sprašujem Vas, ki se spoznate in veste.
Vam se pa opravičujem, ker vas motim! LP[/quote]
Imaš, vem, vsi imamo na svojih računalnikih Google.
Težava je vpisati, kar te zanima….
Bog pomagaj ubogim na duhu.[/quote]
Dej težit tule – predvsem si zelo zelo uboga na duhu TI. Je avtorica posta čisto lepo vprašala, foum je namenjen tudi takšnim klepetom in deljenjem kakih izkušenj. Da se moraš pa ti takole vpikovat in morit tule zaradi enega nedolžnega vprašanja, pa predvem kaže na tvojo slaboumnost in pomilovanja vreden ubogi ego.
Imaš, vem, vsi imamo na svojih računalnikih Google.
Težava je vpisati, kar te zanima….
Bog pomagaj ubogim na duhu.[/quote]
Dej težit tule – predvsem si zelo zelo uboga na duhu TI. Je avtorica posta čisto lepo vprašala, foum je namenjen tudi takšnim klepetom in deljenjem kakih izkušenj. Da se moraš pa ti takole vpikovat in morit tule zaradi enega nedolžnega vprašanja, pa predvem kaže na tvojo slaboumnost in pomilovanja vreden ubogi ego.[/quote]
Upam, da ne težim ponovno, samo pozanimala bi se: kakšen nasvet si dala avtorici?
Treba ji je svetovat, kako oblikovati vprašanje, da bi dobila zadetek iz Googla…
Jaz zanalašč ne bom, ker imam takih idiotk čez glavo, daj ti – ČE ZNAŠ??????????????
A te kdo sili? A ti kdo drži pištolo na tilniku? Zakaj klikaš? In če že klikaš in je tvoj ponos zrasel v višave – zakaj ponižuješ?
Za večino si pa ti idiotka. Ti znaš vse? Te rešuje gugl? U madonna, kako imamo takih pererznic polno glavo!
Ne znaš mimo, če te nekaj moti? Je treba otrešat faflo?
Ena bedna lisica si!
Forum je zaprt za komentiranje.