Ajde, pa se skregajmo brez žaljivk!
Ti pa res čisto nič ne zastopiš. Če bi med kriterije dodal še “pametna”, potem bi verjetno ostal samski do konca življenja, ker takšnih ni ravno na pretek. [/quote]
To je pa res. Katera pametna bo pa tebe imela. Pa saj ti nisi tako neumen. :))
Tisti, ki ti pokaže, kako se vedno v koleno ustreliš, ko želiš druge žaliti. :))
http://sl.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking
Stephen je odkril da črne luknje izhlapevajo, ne da jih ni.
Paco, ne vem. Misliš,da je on edini hud znanstvenik? Zame je car, ampak je samo eden izmed…
Vesolje je neskončno, človeška neumnost pa tudi … kakorkoli, mislim da smo kljub izjemni inteligenci (oz. njeni sposobnosti) še vedno (pre)daleč od tega, da bi lahko zagotovo izjavili, da nekaj ne obstaja… mislim, iz črne luknje še nikogar ni bilo nazaj, an? 🙂
Jaz še vedno verjamem v paralelna vesolja in v obstoj marsičesa, česar naš um sploh ne zna opisat, kaj šele da bi dojel.
Moja trditev je bila in je, da tipu niso, kljub trudu, ovrgli še nobene trditve! Je pa nekaj svojih trditev ovrgel ali popravil sam![/quote]
Njegove teorije so tako “napredne” in za ovreč/potrdit nekaj takega rabiš konkretne dokaze za kar pa (še) nimamo osnove, vsaj ne dokler nismo sposobni odpotovat iz našega planeta.
Moja trditev je bila in je, da tipu niso, kljub trudu, ovrgli še nobene trditve! Je pa nekaj svojih trditev ovrgel ali popravil sam![/quote]
Njegove teorije so tako “napredne” in za ovreč/potrdit nekaj takega rabiš konkretne dokaze za kar pa (še) nimamo osnove, vsaj ne dokler nismo sposobni odpotovat iz našega planeta.[/quote]
☺☺ Jst mam tud tebe rad! ☺☺☺
Njegove teorije so tako “napredne” in za ovreč/potrdit nekaj takega rabiš konkretne dokaze za kar pa (še) nimamo osnove, vsaj ne dokler nismo sposobni odpotovat iz našega planeta.[/quote]
☺☺ Jst mam tud tebe rad! ☺☺☺[/quote]Dokler se to resnično ne dokaže je vse skup zgolj še ena teorija… ;9
Forum je zaprt za komentiranje.