Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ajde, pa se skregajmo brez žaljivk!

Ajde, pa se skregajmo brez žaljivk!

Mislim, da so vsi zdaj dojeli, če se je kdo še našel, ki morebiti ni:))).

Ti pa res čisto nič ne zastopiš. Če bi med kriterije dodal še “pametna”, potem bi verjetno ostal samski do konca življenja, ker takšnih ni ravno na pretek. [/quote]
To je pa res. Katera pametna bo pa tebe imela. Pa saj ti nisi tako neumen. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Taprav se je oglasu lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tisti, ki ti pokaže, kako se vedno v koleno ustreliš, ko želiš druge žaliti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tisti, ki ti pokaže, kako se vedno v koleno ustreliš, ko želiš druge žaliti. :))[/quote]
Ne. To stori samo takrat, ko besede letijo na ženski spol. Marko aka Miškin iz romana Idiot.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

A to se gre za kakšne home-made-videos ? 🙂
To se še splača videti. Drugo, kar je v prosti prodaji, pa me ne zanima. 🙂

http://sl.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking
Stephen je odkril da črne luknje izhlapevajo, ne da jih ni.

A to se gre za kakšne home-made-videos ? 🙂
To se še splača videti. Drugo, kar je v prosti prodaji, pa me ne zanima. :)[/quote]

Preveč si zagret za nekaj, kar te tudi ne zanima:). Dolgočasen si in pika:)).

Paco, ne vem. Misliš,da je on edini hud znanstvenik? Zame je car, ampak je samo eden izmed…

Vesolje je neskončno, človeška neumnost pa tudi … kakorkoli, mislim da smo kljub izjemni inteligenci (oz. njeni sposobnosti) še vedno (pre)daleč od tega, da bi lahko zagotovo izjavili, da nekaj ne obstaja… mislim, iz črne luknje še nikogar ni bilo nazaj, an? 🙂

Jaz še vedno verjamem v paralelna vesolja in v obstoj marsičesa, česar naš um sploh ne zna opisat, kaj šele da bi dojel.

Moja trditev je bila in je, da tipu niso, kljub trudu, ovrgli še nobene trditve! Je pa nekaj svojih trditev ovrgel ali popravil sam!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Moja trditev je bila in je, da tipu niso, kljub trudu, ovrgli še nobene trditve! Je pa nekaj svojih trditev ovrgel ali popravil sam![/quote]
Njegove teorije so tako “napredne” in za ovreč/potrdit nekaj takega rabiš konkretne dokaze za kar pa (še) nimamo osnove, vsaj ne dokler nismo sposobni odpotovat iz našega planeta.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moja trditev je bila in je, da tipu niso, kljub trudu, ovrgli še nobene trditve! Je pa nekaj svojih trditev ovrgel ali popravil sam![/quote]
Njegove teorije so tako “napredne” in za ovreč/potrdit nekaj takega rabiš konkretne dokaze za kar pa (še) nimamo osnove, vsaj ne dokler nismo sposobni odpotovat iz našega planeta.[/quote]

☺☺ Jst mam tud tebe rad! ☺☺☺

To je lahko posledica šoka ob spoznanju, da božiček ne obstaja.

To je lahko posledica šoka ob spoznanju, da božiček ne obstaja.[/quote]

Boom, stari komunist, ti pa si strašno pameten.

Njegove teorije so tako “napredne” in za ovreč/potrdit nekaj takega rabiš konkretne dokaze za kar pa (še) nimamo osnove, vsaj ne dokler nismo sposobni odpotovat iz našega planeta.[/quote]

☺☺ Jst mam tud tebe rad! ☺☺☺[/quote]Dokler se to resnično ne dokaže je vse skup zgolj še ena teorija… ;9

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A tako. Sploh nisi želel razpravljat o vesolju, ampak samo da se malo podrk… podreza folk iz zimskega spanja. Tud prav.

Če prebereš kaj sem napisal ti bo bolj ali manj jasno! Ne smeš pa med tem misliti, da boš razumela. 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close