Ajde, pa se skregajmo brez žaljivk!
Tisti zdaj že ostareli invalid Stephen Hawking, brihten pa tako, da mu lahko le zavidamo z našim IQ-jem, ki redko presega priporočeno sobno temperaturo, je z zadnjo pogruntavščino, da črnih lukenj NI, vzporedni svetovi (tudi vesolja) NE obstajajo.
Ekola padejo vse teorije prerokov, tistih, ki jih hodite malikovat v različne institucije, ali se jin naskrivaj udinjate doma.
Padejo tudi vse napovedi prihodnosti, tudi tistih ki prerokujejo iz kart, »mlečnega riža«, nebesnih znamenj, »jote« ali iz krompirjeve solate! (Sami dodajte svoj najljubši način prerokovanja.)
Prihodnosti ni in ko se zgodi, je že preteklost.
Robija in ostale mevžaste moderatorje prosim, da pustijo tudi najhujše pljunke vsaj 5 dni!
Hvala
Paco Moralles
reči mi, kako ti uspeva delati za plačo (nekaj zaslužiti), pa doma kaj postoriti in skoraj : 24 ur viseti in klatiti neumnosti na
med. over.
enako vprašanje je tudi za On_ a
.
.
.
ko je glih tema takšna, sicer me en qurc briga, bi pa rad to dosegel.
no. med over bi spremenil v gibanje po pohorskem grebenu MB-SG
.
piii….do, mate fajn službe, ziher proračunske:)
.
A je mogoče on že bil v črni luknji ali kako ve, da jih ni ali samo teoretizira? :))
Ti si tako ali tako preneumna in ti moram vedno rezlagati, da nisem na nikogar jezen!
Ja in ob 4h zjutraj sem skidal malce okoli bloka, da so šlji ljudje lažje na šiht! Fejst rekreacija, ko je snega bolj malo! In še tole: Ne bi mi bilo treba kidat!
@ostali”znasnstveniki” : Meni se nič ne podira.
Hawkingu niso do sedaj ovrgli niti ene teorije!!!
Paco, zakaj pa padejo vse napovedi prihodnosti iz kart in podobno? Ali smo res potrebovali to novo teorijo, da zdaj lahko vsi mirno rečemo, da zdaj pa res na teh napovedih ni nič?
Sploh prvič slišim, da so te napovedi temeljile na črnih luknjah in vzporednih svetovih. Itak so obstajali samo v teoriji.
Še vedno samo tiste, ki si to zaslužijo ;)[/quote]
Tisti brez zob je tudi tako razmišljal. :))
Lej, jaz Hawkingu ne sežem do kolen, vendar berem in poizkušam razumeti kar objavi. Tokrat je podrl kar nekaj šlogarskih fint. Googlaj in beri.
Jaz sem mami po osamosvojitvi napovedal, da ne bomo Švica še OHOHOOOOOOOOOOOOOO časa. Aja od kod mi to znanje? Iz preklete Balkanske mentalitete, ki seje vgnezdila na teh neka hektarih!
reči mi, kako ti uspeva delati za plačo (nekaj zaslužiti), pa doma kaj postoriti in skoraj : 24 ur viseti in klatiti neumnosti na
med. over.
enako vprašanje je tudi za On_ a
Tudi mene to zanima sploh ko vem kolikšno družino ima imajo njegovi otroci očeta kako šele žena gleda? No razložite vsi vezani več kot 2, 3,4… otroci brez dedkov in babic in cele dneve na monu sploh pa še med službo kdo takim lenuhom deli plačo ?Kaj jim pomeni družina, zakon,služba… Za moje pojme ne veliko ALI SKORAJ NIČ!! Naj razjasnijo vezani.Če bi jaz imel družino si niti nebi privoščil dneve in dneve čepeti na monu…..Pa lp
Tudi mene to zanima sploh ko vem kolikšno družino ima imajo njegovi otroci očeta kako šele žena gleda? No razložite vsi vezani več kot 2, 3,4… otroci brez dedkov in babic in cele dneve na monu sploh pa še med službo kdo takim lenuhom deli plačo ?Kaj jim pomeni družina, zakon,služba… Za moje pojme ne veliko ALI SKORAJ NIČ!! Naj razjasnijo vezani.Če bi jaz imel družino si niti nebi privoščil dneve in dneve čepeti na monu…..Pa lp
Zato pa pri nas stane MWh 53 €, v Nemčiji pa 40 €
Forum je zaprt za komentiranje.