Ajde, jebači/fukači: Kako dobiti punco, priti do seksa?
ka ste tko pametni, 22.12.2021 ob 10:24
Dajte povedati že, no. Sem neučakan na vaš strokoven nasvet 🙂
Kva je treba naredit? Kako osvojiti ženskino srce? Kako jo prepričati v kavs?
Ženske niso racionalna bitja, ženske ne boš nikoli prepričal v seks (razen seveda prostitutke).
Na zadevo gledaš s popolnoma napačnega zornega kota.
Napiši pickup v YT in uživaj v stotinah ur učnih vsebin.
Hahaha, 22.12.2021 ob 13:00
dolgolaskica, 22.12.2021 ob 12:22
Tipi k komot zensko dobijo ne sprasujejo takih bedarij tuki gor
razn ce si zenska….
Ce si zenski grd ti ne pomaga niti kes- saj pri dolocenih zenskah ne 🙂
drugace pa saj kes pomaga mal
sam to je dalec od veze
?♀️
Višek intelekta?
Glede da je kultura postala, da zenske gledajo na izgled (obraz, mišičasto telo-fitnes, višina.. večji si bolj si privlačen nad 180 cm super. Pomeni v prenesenem pomeni, da če dobro ne zglediš, nimaš vsaj malo govorne sposobnosti potem dejansko nimaš šans. To je za sex. Se pravi prvo izgled (če si 10 potem imaš pri vsaki moznost, če si 7 ali 8 bo zelo teško zate razen če imaš zelo dobre govorne sposobnosti), drugo status, tretje dober avto finance hiša, cetrto govorne sposobnosti, karakter pri sex ni pomemben (ker bad boy bo imel najboljše zenske, prijazen pa bo brez sex, v bistvo moreš vedet kaj hočeš in vmesne korake do tega). Tak da če si zelo mlad teh zadev še nimaš ponavadi pri 30 do 70 imaš to. In ko imaš to vse potem neboš rabil več ti pristopit ampak bo ona pokazala interes, samo se nahajaš kjer se gibajo in vse ostalo je samoomevno. Skratka vprašal si samo za sex in to je odgovor. To je top 10% vse ostalo 90 % imajo zelo male moznosti. Skratka to je kot neka vrsta šport, s tem da se igraš z čustvi in zenskami, kar lahko ima določene posledice. Če zeliš to sam moraš vedet. Naprimer jaz tega ne iščem ker iščem zvezo, čeprav imam vse (izgled, fitnes, avto, stanovanje, super finance in karakter) ali tudi to je velik izziv. Nekdo ki išče samo sex isče uzitek, in to je kratkoročno. V veliki meri zaradi nagona včasih zaradi egota. Tak da če nisi top 10% potem imaš nočne klube, kjer imaš dosti manjše tveganje zate in zenske. Sam sem zmeraj sproščen ko se pogovarjam z zenskami ali naučil sem se tudi brat mimiko ljudi kar ti ogromno pove o osebi, brez da dejansko nekaj vprašaš, in če se z nekom ni mogoče 2 ali tri ure pogovarjat v zivo brez prepira, potem ta oseba ni prava zate. Ker iščem tradicionalno zensko to pa je zelo teško najti, s tem da s super financami tudi nimam veliko časa za druzbo tako da sorazmerje najti je izziv. Se pravi zase sem ugotovil, da vse v zivljenju nemoreš imet.
Če iščeš zvezo potem izberi punco, ki bo (če si ti 7) 6 ali manj. Skratka če zeliš biti uspešen v zvezi.
Forum je zaprt za komentiranje.