Ajde, jebači/fukači: Kako dobiti punco, priti do seksa?
Sredstvo s katerim lahko kupis skoraj vse. Pa tudi sex.
Mah… to je brez veze. Če ti kura C ne da miru, probaj z moškim, pusti ženske pri miru.
Bolje vrabec v roki kot golob na strehi.
Upam, da ti nobena ne bo dala. Ko ste glupi ej. Umazani bljsk. Ma katera bi še hotela moškega, dajte no. Kr neki. Se ks je brezveze, jaz sama vse to bolje opravim. Ne rabim enega, da si jaja na meni prazni.
Alpa935, 22.12.2021 ob 14:04
Mah… to je brez veze. Če ti kura C ne da miru, probaj z moškim, pusti ženske pri miru.
Bolje vrabec v roki kot golob na strehi.
Upam, da ti nobena ne bo dala. Ko ste glupi ej. Umazani bljsk. Ma katera bi še hotela moškega, dajte no. Kr neki. Se ks je brezveze, jaz sama vse to bolje opravim. Ne rabim enega, da si jaja na meni prazni.
Hahahah dobro ti gre, bravo ?
v bistvu je dons zelo težko bit jebač, zaradi korona je vse avt.. Jst sem v bistvu srečen, da dons nism star od 15 do 30 let recimo. Mislim pa, da je za tiste prave jebače neka asociacija med mednožjem in medmrežjem.., dosti podobno.
Medmrežje ima od vseh možnih variant danes največ prednosti da tip pride do ženskega mednožja…
Popay npr, 22.12.2021 ob 15:17
v bistvu je dons zelo težko bit jebač, zaradi korona je vse avt.. Jst sem v bistvu srečen, da dons nism star od 15 do 30 let recimo. Mislim pa, da je za tiste prave jebače neka asociacija med mednožjem in medmrežjem.., dosti podobno.
Medmrežje ima od vseh možnih variant danes največ prednosti da tip pride do ženskega mednožja…
Moldavke, Romunke, Čehinje … Te so prave virtualke garačice ?
vzameš si čas pa jo pelješ na večerjico, pihaš na dušo, pelješ k sebi ali v hotel če doma nisi sam
druga varijanta, ukvarjaš se z njo največ dva tedne, če se dela da kao ni lahka (vsaka je), kej ji častiš, govoriš da je najlepša in takodalje
ženske majo rade pozornost. treba se je ukvarjat, jo poklicat, prenašat tiste 10minut, bit romantik, potem pa sama pade pod tebe ali te pa kr sama podre
za seks dobit žensko je neki najbol simple
maks420, 22.12.2021 ob 15:33
vzameš si čas pa jo pelješ na večerjico, pihaš na dušo, pelješ k sebi ali v hotel če doma nisi sam
druga varijanta, ukvarjaš se z njo največ dva tedne, če se dela da kao ni lahka (vsaka je), kej ji častiš, govoriš da je najlepša in takodalje
ženske majo rade pozornost. treba se je ukvarjat, jo poklicat, prenašat tiste 10minut, bit romantik, potem pa sama pade pod tebe ali te pa kr sama podre
za seks dobit žensko je neki najbol simple
Točno tako, za kurbarijo, to pa je tudi vse kar dobite pri praznjenju ?
Tisti, ki poznajo ta odgovor, ga v glavnem ne bodo delili s tabo po internetu. Potencialnih deklet je omejena količina, tipov prav tako, vendar je ta količina veliko večja. Zakaj bi si delal konkurenco.
Posledično za vsako punco laufa nekaj ali pa dosti dosti tipov če je luštna. Zdaj, če ima npr 5 snubcev in vsak teden spozna potencialna 2 nova zainteresirana, pa nobenemu zares ne uspe – lahko se pridružiš vrsti, ampak najbolje bo delovalo, če si v njenih očeh nekaj posebnega, kar te loči od ostalih.
Vse skupaj pa v splošnem pade na tri osnovne principe:
1. Izgledaj najbolje kakor lahko
2. Imej širok spekter znanja in čustveno inteligenco, da se lahko z njo povežeš, poflirtaš
3. Imej mrežo prijateljev in znancev oziroma izdelan sistem, kako nevsiljivo spoznavati nove punce.
Zdaj, najlažje je zrihtat točko 1. Greš v fitnes za pol leta, leto, malo več daš za frizerja in oblačila in to je bolj ali manj to. Večina ljudi ima težave s točkama 2 in 3. Ali pa z obema. In tu rata zadeva malo bolj komplicirana. Tukaj pač ni enostavne rešitve. Za točko 2 ti lahko deloma pomagajo nasveti po internetu in osebna rast, a se ne zgodi čez noč. Lahko traja leta, preden prideš na dovolj visok nivo, da odstopaš od ostalih. Razne travme in frustracije seveda ne pomagajo, to je osnova da daš ven iz sebe.
Največ ljudi po mojih opažanjih ima težave s točko 3. In tukaj rata res težko. Če nimaš izdelane socialne mreže, in na novo jo je izredno težko kreirati v novih asocialnih časih, si pečen. Od tukaj standardna vprašanja “kJe sPOznAtI PuNcO?”. Saj so tipi tudi te odgovore naštudirali, na vsaki dejavnosti (zbori, plesi, joga) lahko najdete 20-30% tipov, za katere je vsakemu nenaivnemu jasno, da je iskanje partnerke eden od poglavitnih razlogov, zakaj so tam. Velika večina pa jih danes uporablja najlažji možni način – Tinder. Kjer je pa konkurence ogromno. Kar posledično pomeni, da morata biti točka 1 in 2 še toliko bolj izpolnjeni.
V splošnem bi ti priporočal – loti se točke 1 in študiraj točki 2 in 3. Bo pa trajalo dosti časa (lahko tudi par let) preden obrodi sadove.
Grenivka422, 22.12.2021 ob 15:21
Moldavke, Romunke, Čehinje … Te so prave virtualke garačice ?
sem videl, služjo pa tako, da tipi klikajo z miško na računalniku njihove malo bolj konkretne profile z živo sliko in glasom in napravo v sebi, ki vibrira na klike gledalcev…., ogromno tresenja in vzdihovanja za te klike, ki koštajo tiste, ki klikajo po par centov ampak, če profil obišče 200 tipov ali več dnevno, komot lahko na mesec pridejo bejbe od doma do jurja €, garačice iza včasih železne zavese..
Prepričaš pa z denarnico.
Ubcvb, 22.12.2021 ob 23:05
Če si nek idiot brez izobrazbe z zavoženim lajfom, lahko prideš do sexa stem da se delaš majmuna kakršn pač že si in z nekaj sreče se bo bate zatrapala naivna deklica ki ima mozak na istem nivoju kakršn je tvoj – v velikosti oreha.
Enačenje izobrazbe z inteligenco je pa res butasto.
Kva? Prepričati v kavs? To se ne da. Obstajaza dva sexa al daš ti meni ali dam jaz tebi. Za sekx, da ti ena da plačaš. Lahko, daš pa ti njej. Se pravi moraš jo zadovoljit. Ženske imamo tudi orkazem, kar je bolj zakomplicirano, kot pri moškem. Preperi popolni ljubimec. Glavno, kar pa je. Da ji rečeš, da je lepa in pametna. Pihaj na duš.
Forum je zaprt za komentiranje.