Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice air passi za brazilijo

air passi za brazilijo

Cao!

mi lahko kdo svetuje, kje je najbolje kupiti karte za notranje lete po braziliji, kolikor vem se bolj splaca kupiti v sloveniji kot tam. fora je pa v tem, da je od prejsnjega petka pa do danes njihova valuta narasla, tako da na STAju pride za 4 lete 140 000 sit.
ce ima kdo, kaksno drugo informacijo naj prosim cim prej sporoci!

lp, eva

Mogoče ti bo v pomoč LP South America, kjer je

veliko pisanja o Braziliji. Posodim za eno leto.

Pokliči!

LP!

Š3tof

Cao!

joj, spomnila sem se, da sva se men se zdi za ta lonley planet ze dogovarjala:)
moja cifra 051/ 332 711
napisi sms ali poklici, lahko te poklicem potem nazaj …

Jaz sem jih kupil v Thallatti na Nazorjevi. Ampak niso bili ravno vešči, sem večino informacij zbral kar sam…

Prodali so mi jih pa

Res pa je, da pred 10 leti, tako da so se stvari lahko kaj spremenile v tem času.

lp

bv

…očitno boš le prodal/posodil ta tvoj LP
:)) hihi

Vodiče LP le posojam in to kar za eno leto.

Očitno je posojanje že vnaprej nekaj

“sumljivega”, saj je vse več ljudem nedojemljivo,

da nekdo nekaj počne (posoja) brez zaslužka.

Žalostno!

LP!

Š3tof

Ne si tako interpretirati zadeve:)
Smo veseli, da si pripravljen posojati, ce to ni pogosto v vsakdanjih stvareh, pa je lepo ce je vsaj med popotniki.
Tako, da se se vedno priporocamo!

lp, Eva

ja ja , pred 10 leti

Evica, trenutno sem v Braziliji in stvar je taka, da je najboljse kupovati karte sproti, ker obstajajo akcijski leti po res nizkih cenah. Na primer, ce letis jutri iz Salvadorja v Sao Paolo, je cena R$175, en dan po koncu karnevala pa kar R$500. Sproti pac malo posrfas po internetu ali gres na agencijo, letalskih prevoznikov pa je itak veliko: GOL, VARIG, TAM, TAF, COPA itd.
To je moja izkusnja.
LP,
Janez

Me veseli,, da si na toplem , če ti ni odveč me zanimajo leti mad cubo in nekam v brazilijo ali peru ali najraje v bolivijo, če imaš kakšne informacije, če so kakšni niskocenovni poleti v eno smer.Če ti ni odveč .Lahko mi javiš tudi na email.

Panamska Copa leti iz Havane v Rio, glej npr. https://res.copaair.com/itd/itd/DoAirSearch, cena v eno smer USD 750, kar se mi zdi primerno. Mogoce se pozanimaj na STA travel, ce si student, vcasih so leti tudi do 50% cenejsi.
LP iz topluh krajev,
Janez

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close